Tästä ohjelmasta koko Suomi tulee puhumaan! Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla

Koko Suomi tulee arvuuttelemaan, kuka on maskin takana, kun kevään villein, oudoin, hauskin ja taatusti puhutuin ohjelma Masked Singer Suomi saapuu MTV3-kanavan lauantai-iltoihin. Ile Uusivuoren juontamassa ohjelmassa panelistit ja katsojat yrittävät arvata, keitä 12 päästä varpaisiin naamioitunutta esiintyjää ovat.

Kuka on maskin takana? Tämä on viihdekevään suurin salaisuus, josta koko Suomi tulee puhumaan, kun maailman villein, oudoin, absurdein ja koukuttavin viihdeohjelma saapuu MTV3-kanavalle. Masked Singer on ollut kansainvälinen suurmenestys. Jättisuosion saavuttanut eteläkorealainen formaatti on tämän hetken kuumin: se on myyty jo 50 maahan ja noussut ansaitusti kaikkialla ykköspuheenaiheeksi.

Masked Singer Suomessa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat. Nämä 12 esiintyjää on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu. He ovat kilpailleet, tehneet elokuvia, tv-ohjelmia, maailmanennätyksiä ja musiikkia. He ovat urheilleet, kirjoittaneet, puhuneet, sanoittaneet, ja laulaneet. He ovat vaikuttaneet julkisuudessa kuudella eri vuosikymmenellä. He ovat koko kansan suosikkeja eri aloilta ja genreistä.

Tällä salatulla joukolla on yhteensä liki miljoona seuraajaa Twitterissä ja Instagramissa. He ovat julkaisseet useita kirjoja, valtavan määrän musiikkivideoita, noin 60 albumia ja 130 singleä sekä lukuisia dvd-julkaisuja. Heitä on palkittu kymmenillä tv-, elokuva- ja musiikkialan tunnustuksilla ja heidän seiniltään löytyy lukemattomia kulta- ja platinalevyjä. He ovat esiintyneet tuhansia kertoja suorissa lähetyksissä. Heillä on ollut miljoonia katsojia niin televisiossa kuin elokuvissakin ja vielä enemmän erilaisissa livetapahtumissa – puhumattakaan Spotify-striimauksista, joita on miljoonia. He ovat tähtiä – ja vielä usealla eri mantereella. Tulette tuntemaan heidät nimillä Hevonen, (ylärivi vas.) Ampiainen, Kisu, Shamaani, Peacock, Alien, Leijona, Söpö (alarivi vas.) Dragon, Heinäseiväs, Kana ja Pupu.    

JUONTAJANA ILE UUSIVUORI, PANELISTEINA SUOMEN HUIPPUNIMET

Masked Singer Suomen juontaa maan tunnetuimpiin tv-ja radiojuontajiin lukeutuva Ilkka ”Ile” Uusivuori. Vakiopanelisteina toimivat Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola, jotka saavat ohjelman aikana vihjeitä esiintyjien henkilöllisyydestä ja yrittävät katsojien tavoin arvata, kuka on maskin takana. Studioyleisö äänestää suosikkiesiintyjäänsä, ja kunkin jakson päätteeksi vähiten ääniä saanut esiintyjä joutuu paljastamaan henkilöllisyytensä. Vierailevina panelisteina nähdään Tuure Boelius, Aki Linnanahde, Joonas Nordman, Jufo Peltomaa, Krista Siegfrids, Mikko Kuustonen, Benjamin Peltonen, Eini, Jannika B ja Eicca Toppinen

Janne Kataja, Maria Veitola, Ile Uusivuori ja Jenni Kokander.

ILE UUSIVUORI
Ile Uusivuori on tottunut tiukkoihin, vaihteleviin ja eriskummallisiin tilanteisiin. Hän on ollut Uutisvuodon kapteeni, Fort Boyardin juontaja ja C Moren Mestarien Liigan studioisäntä. Masked Singer Suomessa hän on keskellä mysteeriesiintyjiä tietämättä yhtään, kenen vierellä hän lavalla oikein seisoo.

JANNE KATAJA
Koko kansan Janne Kataja on syntynyt viihdyttäjäksi. Tämä Riihimäen ihme aloitti uransa Idols Extran pingviinitanssivana juontajana ja on sen jälkeen pitänyt suvereenisti otteessaan niin televisiota, radiota, teatteria kuin elokuviakin. Verbaalisesti huipputaitava Janne ei jää sanattomaksi missään tilanteessa, mutta riittääkö taito selvittämään, keitä maskien takaa löytyy? 

JENNI KOKANDER 
Jenni Kokander on rakastettu Putous-tähti ja huumorintekijä, mutta ennen kaikkea pohjoishelsinkiläinen perheenäiti. Olipa kyseessä tv- tai teatterityö, viihde tai draama, Kokander ei mieti liikaa raja-aitoja, vaan tekee sen työn mikä hyvältä tuntuu. Kolumnistinakin tunnettu Kokander rakastaa palapelejä, mutta kuinka taitavasti hän ratkoo tämän pulmapelin ja tunnistaa henkilöt maskien takana? 

MARIA VEITOLA 
Maria Veitola on eturivin tv-tähti, vaikuttaja, muoti-ikoni, radiokanavan johtaja ja puhuja, joka on tottunut herättämään tunteita. Hän esittää mielipiteensä varmasti, hauskasti ja älykkäästi, mutta saako hän terävällä röntgenkatseellaan selville, keitä koko kansalle tuttuja henkilöitä maskien takana on?

Katso esimakua Masked Singer Suomesta täältä.

Seuraa Masked Singer Suomea:
#Maskedsingersuomi
Facebook: @mtv3suomi
Instagram: @maskedsingersuomi
Twitter: @Maikkari
YouTube: mtv Suomi

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin 14.3. klo 20 alkaen.
Katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Fremantle Media Finland.