Tämän viikon Netflix suositukset

Olit sitten illalla tai muuten vain päivän vapaalla, kotona sohvalla tai sängyssä niin todennäköisesti mietit mitä tekisit tai mitä katsoisit Netflix suoratoistopalvelusta.

Kyseisen palvelun kattaus onkin valtava ja usein voikin tuntua siltä ettei keksi mitään katsottavaa vaikka valinnan varaa olisikin. Ei syytä huoleen, tässä sinulle muutama vaihtoehto kokeiluun jos vaikka löytäisitkin uuden lempparin.

Sabrina – Neljäs kausi nyt katsottavissa

Netflix on luonut useita hittisarjoja sekä myös jatkanut vanhoja. Yksi heidän ihan oma alkuperäissarjansa on Sabrina jossa synkät aiheet otetaan hyvin huumoripainotteisesti. Varsin mukava sarja mikäli olet kiinnostunut raamatullisista myyteistä sekä kansantaruista.

Sabrina on teini-ikäinen noita joka koittaa tasapainoitella taikamaailman ja normaalin teinielämän välillä ja ajoittaisesti tilanne on hankala.

Sarjassa nähdään niin itse paholainen, demoneja, myyttisiä olentoja sekä jopa yksi enkeli.

Crimson Peak

Tämä kauhuelokuva/draama/trillerion varsin yllättävä helmi vuodelta 2015. Päämiesosaa näyttelevä Tom Hiddleston onkin monelle tuttu MCU:n elokuvista norjalaisjumala Lokin roolista sekä myös vuoden 2011 elokuvasta Sotahevonen.

Elokuva alkaa parilla pienellä pelotteella mutta jättää yliluonnollisuuden hetkeksi taakseen ja keskittyy tavalliseen arkeen 1800-luvun loppuvaiheilla.

Hienosti suunniteltu juoni ja sen käänteet ovat varsin mukaansa tempaavia ja ehdottomasti kannattaa katsoa mikäli illalla olet elokuvaa vailla.

The Others

Vähän samanlainen kuin ylempänä oleva Crimson Peak, mutta hieman hidastempoisempi juonessaan. Elokuvassa seurataan Stewart perheen äitiä sekä hänen kahta lastaan jotka huomaavat etteivät ole ihan kokonaan yksin talossa.

Elokuva alkaa kuten moni muukin kauhuelokuva ja esittelee tietenkin elokuvan keskellä olevan perheen sekä pian palvelusväenkin isossa talossa.

Paljoa ei voi elokuvasta sanoa ilman että paljastaa mitään tärkeitä juonikohtia joten mikäli yliluonnolliset trillerit ovat sinun juttusi niin ehdottomasti listan jatkeeksi katselua varten.

Olethan kuulolla sillä julkaisemme joka viikko uuden suosituslistan josta varmasti löydät monta helmeä itsellesi. Tämänkin artikkelin sinulle toi Viihdecorner sekä Carnival News.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.