Ripper – Netflix sarjaehdotus

Mikäli olet kiinnostunut rikospodcasteista sekä dokkareista niin tämä Netflix uutuus voi olla juuri sinulle tehty. Lähi viikkoina Netflixin kirjasto on täyttynyt enemmän myös rikosdokkarien osalta, johon saattaa vaikuttaa reilu viikko sitten ratkaistu Zodiac koodi. Kyllä vain, 51 vuotta vanha tapaus vaikuttaa edelleen elämän eri osa-alueisiin, tässä tapauksessa uutisiin sekä sarjojen tarjontaan.

Todella moni uutisen jälkeen palasi katsomaan Netflixin kirjastosta löytyvää Zodiac elokuvaa joka ilmestyi vuonna 2007 saaden lähes samantien kulttimaineen.

Netflix – The Ripper

Nyt taas yksiä suosittuja sekä samalla suositeltuimpia sarjoja Netflix palvelussa on Ripper dokumenttisarja ja keskittyy sarjamurhaaja Peter Sutcliffeen (Yorkshire Ripper).

Tämä on yksiä tapauksia joka on vähän jäänyt unholaan mutta joka on myös nyt elvytetty ja tuotu kansan tietoon tämän sarjan avulla. Sutcliffen murhien varmistettu määrä on 13 uhria ja sarjassa tuodaan vahvasti esille tutkinnassa mukana olleiden, perheiden ja Sutcliffen oman elämän näkökannat.

Lisää Netflix suosituksia löydät lähes päivittäin etusivuiltamme!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.