Showtime-komedia Flatbush Misdemeanors alkaa 1.6. Paramount+:lla – Perustuu palkittuun nettisarjaan

Showtimen uusi Brooklyniin sijoittuva komediasarja Flatbush Misdemeanors saa ensi-iltansa 1. kesäkuuta eksklusiivisesti Paramount+-suoratoistopalvelussa. Koomikoiden Kevin Ison ja Dan Perlmanin luoman ja käsikirjoittaman sarjan kymmenen jaksoa ilmestyvät suoratoistopalveluun yksi kerrallaan viikoittain.

Flatbush Misdemeanors on ensimmäinen eksklusiivinen Showtime-ensi-ilta Paramount+:lla. Suoratoistopalvelu tarjoaa jatkossa kaikki Showtimen uudet tuotannot yksinoikeudella.

Flatbush Misdemeanors on peittelemätön, mutta komediallinen kertomus, joka seuraa Kevinin ja Danin hahmojen haastavaa sopeutumista uuteen elämään Brooklynin levottomalla Flatbushin alueella. Rohkea, älykäs ja aito sarja kertoo, miten kaksi pitkäaikaista ystävää pyrkivät pääsemään elämässään eteenpäin ja löytämään oikeita ihmisiä ympärilleen.

Sarja perustuu nousevien koomikoiden Perlamin ja Ison ohjaamaan ja tähdittämään lyhyiden jaksojen nettisarjaan, joka on saanut merkittävää tunnustusta elokuva-alan eri tahoilta. Kaksikko on voittanut muun muassa Lontoon elokuvafestivaalin parhaan lyhytelokuvan palkinnon sekä Florida Film Festivalien parhaan lyhytelokuvan käsikirjoituksen palkinnon.

”Kolme vuotta sitten aloitimme keskenämme tekemään sarjaa nollabudjetilla. Nyt unelmamme käy vihdoin toteen. Olemme hyvin kiitollisia koko Showtimen tuotantotiimille, että saimme yhdessä tehtyä sarjan, joka kuvaa hauskalla, erottuvalla ja erityisellä tavalla rakastamamme naapuruston elämää”, Perlman kertoo.

”Rehellisesti sanottuna, olen kuitenkin vain tyytyväinen, että voin muuttaa rakennukseen, jossa tavaroitani ei varasteta”, Iso jatkaa.

Paramount+

Paramount+ on ViacomCBS:n maailmanlaajuinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa ensiluokkaista viihdettä kaikenikäisille. Paramount+ tarjoaa laajan kokoelman alkuperäissarjoja, hittisisältöjä ja suosittuja elokuvia kaikista genreistä useilta maailmankuuluilta viihdebrändeiltä kuten Showtime, Paramount Pictures, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon ja Smithsonian Channel, unohtamatta paikallisia sisältöjä ja tuotantoja.

Paramount+-suoratoistopalvelu on katsottavissa 6,99 euron kuukausihintaan joko selaimessa osoitteessa ParamountPlus.com tai sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa iOS-, Android-, Apple TV – ja Android TV -laitteille. Kuluttajat voivat kokeilla palvelua maksutta seitsemän päivän ajan. Paramount+ on Suomessa tarjolla myös kumppanikanavien Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Lisätietoja: www.paramountplus.com ja sosiaalisen median kanavat nimellä @ParamountPlus.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.