RMJ:n ohjelma täydentyy: Uudet artistikiinnitykset Alma, Jannika B ja IBE sekä Mecano Beach hosted by Darude’n DJ-vieraat julki

RMJ järjestää jälleen kesän huikeimmat juhannusbileet 20.-22.6. Otanlahden rantapuistossa. Mukana on Suomen ykkösartistikattaus. Aiemmin julkistettuja nimiä ovat muun muassa Pyhimys, Bomfunk MC´s, Gasellit, JVG, Pikku G, Adi L Hasla, Elastinen sekä Vesta. Nyt noste kasvaa entisestään, kun festivaali julkistaa uudet artistikiinnitykset sekä ainutlaatuisen Mecano beach hosted by Daruden DJ-vieraat. 

Yksi kesän odotetuimmista artistivieraista RMJ:ssä on Karma-hitillään 2016 globaaliin maineeseen noussut Alma. Huikeita striimauslukemia keräävä Alma on suurten kansainvälisten festivaalien vakiovieras ja RMJ on yksi hänen harvoista kesäfestarikeikoistaan kotimaassa. Lavalle nousee myös tänä keväänä kolmannen levynsä Toinen nainen julkaiseva, radiohittejä takova Jannika B, joka nähtiin Tähdet Tähdet -ohjelmassa neloskaudella ja tuomaroi Idolsissa 2018. Uutena nimenä on myös Suomi-rapin tulevaisuudeksi nimetty ja Emma-gaalan Vuoden tulokas -kategoriassa ehdolla ollut IBE. Hän julkaisi tammikuussa kolmannen levynsä Ibelius ja nousi toiseksi Suomen virallisella listalla. Tuoreesta soundistaan tunnettu IBE on tehnyt yhteistyötä muun muassa JVG:n, Cledosin ja Benjamin Peltosen kanssa.

Mecano beach hosted by Darude on dance-musiikin ystävien bileparatiisi, jossa festariväki pääsee bailamaan tämän vuoden euroviisuedustaja Daruden sekä kovimpien kotimaisten ja kansainvälisten DJ-artistien rytmeissä. Mecano beach tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ottaa haltuun suomalaisen dancen eturivi kesäfestarimiljöössä.

Torstain DJ-vieraat ovat suomalais-saksalainen tuottaja Max Millian, joka saapuu festivaalille Briteistä käsin, teknomusiikin tuottaja, YLE X:n konemusiikin ohjelmien juontaja Orion, underground klubi-skenestä noussut ja Suomen tunnetuimpiin DJ:hin kuuluva Milla Lehto sekä progressiivista housea soittava, duosta Maison & Dragen tuttu Will Dragen. Perjantaina bileet pistävät pystyyn YLE X:n Rexradion juontaja, tuottaja Rony Rex, Armin van Buurenin Armada Music-yhtiölle sainattu Tom Fall sekä Suomen menestynein elektronisen musiikin duo ja maailmalaajuisesti keikkaileva Super 8 & TAB. Lauantaina vuorossa ovat 15 vuotta menestyksekästä uraa tehnyt, Ibizan legendaarisella Pacha-klubillakin nähty Chantola, kovassa nosteessa oleva, juuri EP:n Hetki julkaissut Kajis, raumalaislähtöinen huipputuottaja Heikki L sekä kahden suomalaistuottajan Joonas Hahmon & K-Systemin yhteisprojekti LUMÏSADE.

Mecanon kansainväliset tähtivieraat ovat muun muassa Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Australiassa kiertävä DJ Luke Bond (UK), joka nousi esiin superhitillään On Fire vuonna 2015 ja ylsi seuraavana vuonna miljoonaan striimaukseen biisillä Once More sekä Armada-yhtiöllä ensilevynsä 2012 julkaissut, kansainvälisiä klubeja tiuhaan kiertävä Ashley Wallbridge (UK).

Kaikki lipputyypit ja majoitukset myynnissä
RMJ:n kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. Festarikokemuksen voi nostaa uudelle tasolle VIP-lipulla. Se sisältää VIP-passin ja -rannekkeen sekä pääsyn ravintolapalveluin ja mukavuuksin varustetulle VIP-alueelle. Joka päivä vaihtuva, runsas VIP-menu sisältää suosittuja annoksia erityisesti latinalaisen alueen keittiöstä ja menussa huomioidaan hyvin myös erikoisruokavaliot. 

Viime vuonna perjantaina ja lauantaina loppuunmyyneet VIP-liput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. VIP-menuun voi tutustua ennakkoon täällä.

Festarimajoitus kannattaa varata jo nyt. Alueita on RMJ-konserttialueen vieressä kolme: Poroholman lomakeskus, karavaanialue ja teltta-alue. Lisätiedot majoituksesta ja majoitusvaraukset verkosta.

RMJ 20.-22.6.2019 Otanlahden rantapuisto, Rauma
TORSTAI: Alma, SANNI, Vesala, Pikku G, Pyhimys, Stereo, Roope Salminen & Koirat, Pasi ja Anssi
PERJANTAI: Movetron, Ellinoora, JVG, Tungevaag & Raaban, Reino Nordin, Evelina, Portion Boys, Lukas Leon, Bomfunk MC’s, Vesta
LAUANTAI: Apulanta, Kaija Koo, Gasellit, Ellips, Elastinen, Adi L Hasla, Pariisin Kevät, Jannika B, IBE 

Mecano beach hosted by Darude
TORSTAINA: Max Millian, Orion, Milla Lehto, Will Dragen, Darude
PERJANTAINA: Rony Rex, Tom Fall, Luke Bond (UK), Super8 & TAB, Darude
LAUANTAINA: Chantola, Kajis, Heikki L, LUMÏSADE, Ashley Wallbridge (UK), Darude 

Liput:
3pv 129€, 3pv vip 225€
2pv pe-la 119€, 2pv pe-la vip 195€
1pv 79€, 1pv vip 115€
Kaikki lipputyypit myynnissä 

Majoitukset myynnissä: www.poroholma.fi/festarimajoitus
Poroholman lomakeskus, telttapaikat, karavaanipaikat 

Lipunmyynti: www.tiketti.fi ja www.lippu.fi 

Ikäraja: K-18

www.rmj.fi
www.facebook.com/raumanmerenjuhannus
@raumanmerenjuhannus