Radio Nova vastaa ysäriyhteisön toiveeseen: Retromiitti-kiertue valtaa Suomen kaupungit syksyllä!

”Tunnelma tulee olemaan infernaalinen”, iloitsee ysärikuningas Oku Luukkainen.

Radio Novan Retroperjantai -yhteisö on parissa vuodessa kasvanut pienestä ilmiöstä kymmenien tuhansien ysärifanien tiiviiksi ryhmäksi. Retroperjantai kerää radion ääreen joka perjantai yli viiden loppuunmyydyn Olympiastadionin verran kuuntelijoita ja Retroperjantai – parasta ysäriä -yhteisöön kuuluu facebookissa 60 000 ihmistä. Instagramissa hastagilla #retroperjantai löytyy yli 30 000 kuuntelijoiden julkaisemaa kuvaa.

Fanien iloksi on tähän mennessä järjestetty kaksi loppuunmyytyä Retromiitti-tapahtumaa Helsingin Nosturissa. Retromiiteissä toisten ysärifanien sekä artistien tapaaminen on tärkeä osa tapahtumaa, niinpä ysäriyhteisön isä Oku Luukkainen halusi tuoda ysäriyhteisön juhlat lähemmäs entistä useampia kuuntelijoita.

– Vihdoin päästään tekemään tämän tyyppisiä keikkoja ympäri Suomea. Odotukset on korkeat! Omalla kohdalla nämä on tähän astisen uran isoimpia.  Tunnelma tulee olemaan infernaalinen ja toivon, että jokainen joka on diggaillut Retroperjantaista ja ysärimeiningistä, niin tulisi paikalle, Luukkainen toteaa.

Kaiken kaikkiaan Radio Novan Retroperjantain juontajan, Oku Luukkaisen luotsaama kiertue nähdään viidellä paikkakunnalla. Ysärimusasta ja villistä menosta päästään nauttimaan syksyllä Oulussa, Kajaanissa, Porissa, Seinäjoella sekä Joensuussa.

Luukkaisen lisäksi mukana kiertueella ovat Waldos´s People, Movetron, Solid Base, Pandora sekä Chorale. Lisää artistikiinnityksiä julkaistaan myöhemmin.

Lisätiedot tapahtumasta ja paikkakuntakohtaiset esiintyjät saat täältä. Liput tapahtumaan ovat myynnissä keskiviikosta 30. toukokuuta alkaen.

8.9. Seinäjoki, Sorsanpesä
29.9. Joensuu, Kimmel
6.10. Kajaani, Kajaanihalli
13.10. Oulu Areena
27.10. Pori Isomäki Areena

https://www.radionova.fi/kilpailut/retromiitti-kiertue-863