Putouksen 12. kausi huipentui Mikko Töyssyn Urmas Viilunk -sketsihahmon voittoon!

Putouksen 12. tuotantokausi huipentui lauantaina suorassa lähetyksessä Mikko Töyssyn Urmas Viilunk -sketsihahmon voittoon. 

Putouksen sketsihahmokilpailun finaalissa kisasivat Antti Tuomas Heikkisen Yölintu ja Mikko Töyssyn Urmas Viilunk. Voittajaksi äänestettiin suorassa lähetyksessä Urmas Viilunk, joka on kaikkien aikojen 12. sketsihahmokisan voittaja. 

”Kisa oli tiukka, vaikka eihän meillä Antin kanssa siihen lopputulokseen ollut osaa eikä arpaa. Katsojat äänestivät ja Roope Salminen sanoi mun nimen. Kiitos kaikille äänestäjille. Nyt huilataan ja ladataan akkuja!”, näyttelijä Mikko Töyssy kertoo sketsihahmovoitostaan.

Urmas Viilunk -sketsihahmolla oli selvät suunnitelmat voiton selvittyä.

”Tere Tere! Kulla Öötipu laittoi tiukka kilpailub. Ma halun kiittä mun kaikki äänetäjäb! Täna ööna ei makseta veroja. Paitsi Alvi. Alvi pitää maksa aina. Mutta muuten otetan oiken rauhalline loppuilta. Aamusta lähteb Tallink klo 7:30 ja Urmas on varmastb kuudissa! Näeme jälle!”, hän kertoi.

Lataa tästä tuoreet kuvat voittajasta ja finalisteista (kuvakreditit: Essi Nylund/MTV3).

Suursuosiosta nauttinut Putous on alkuvuoden kaikkien kanavien katsotuin viihdeohjelma. Ennen finaalilähetystä ohjelman jokaisen jakson keskikatsojamäärä on ollut lähes 1,2 miljoonaa ja tavoittavuus 1,6 miljoonaa per jakso. Kauden aikana Putous oli tavoittanut kaikkiaan 3,3 miljoonaa suomalaista.

Putouksen kokoonpanossa nähtiin aiemmilta kausilta tutut Christoffer Strandberg ja Pilvi Hämäläinen. Uutena Putouksen lavan haltuun ottivat finaalikaksikon lisäksi Heikki Ranta, Malla Malmivaara ja Linnea Leino. Juontajana toimi tuttuun tapaan Roope Salminen.

OHJELMASIVUT: mtv.fi/putous  

#putous
Facebook: Putous
Instagram: @mtvputous
Twitter: @MTVPutous

Putouksen MTV:lle tuotti Yellow Film & TV. 
Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus ja TotalTV-raportointi, kaikki 3+ vuotiaat.