Pitääkö olla huolissaan? palaa uusin jaksoin sunnuntaina 13.2. klo 21

Pitääkö olla huolissaan? -paneelishow’n tuore, järjestyksessään jo 11. tuotantokausi on kirjailija Kari Hotakaisen viimeinen huolipaneelissa. Pitääkö olla huolissaan? palaa MTV3-kanavalle ja mtv-palveluun sunnuntaina 13.2. klo 21.

pitac2a8ac2a8koc2a8ollahuolissaan20200014.jpg

Jo käsitteeksi muodostuneesta kysymyksestään tuttu paneelishow jatkaa uusin jaksoin. Tosin ”show” on ylimitoitettu sana kuvaamaan tunnelmaa, jossa voi kuulla hilseen irtoavan ja seinän maalien rapisevan.

Uudet huolet ratkotaan MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa su 13.2. klo 21 alkaen. Mtv-palvelussa seuraava jakso julkaistaan viikon ennakolla. Jaksot 8–12 nähdään keskiviikkoilloissa 6.4. alkaen.

Tämä Levyraadista, Ruutuysistä ja Love Islandista vaikutuksia imenyt keskeislyyrinen ohjelma tuo ruutuun taas samat naamat eli Jenni Pääskysaaren, Miika Nousiaisen, Tuomas Kyrön ja Kari Hotakaisen.

Viimeksi mainitulle Pitääkö olla huolissaan? -kausi tulee olemaan viimeinen. Kirjailija jättää huolipaneelin yhdennentoista kauden jälkeen taakseen.

Pitääkö olla huolissaan, kun Kari Hotakainen lähtee sarjasta, Kari Hotakainen?

”Ei pidä. Ohjelman perusidea on niin vahva, että jos sieltä häviää yksi pälvikalju, ei ohjelma siihen kaadu. Sitä paitsi jäljelle jää monta hyvää tuuheatukkaisempaa.”

Millaista ohjelmaa on ollut tehdä kaikki nämä vuodet ja miksi ohjelma jää nyt sinun osaltasi historiaan?

”Ohjelman tekeminen on ollut erittäin virkistävää, hauskaa ja noloa, eli kaikkea sitä mitä elämä parhaimmillaan on. Päiväni ovat numeroidut eli haluan keskittyä loppuelämäni kirjoittamaan mitä huvittaa, ilman ainuttakaan aikataulua. Katson, että olen antanut kaikkeni ja lähden hyvillä mielin, tosin haikeana. Työyhteisö on ollut nuorekas, asiaton ja energinen.”

Ensimmäisten jaksojen vieraat

poh_s11_eps_1_janne_saarikivi1.jpg

Jakso 1: Janne Saarikivi
mtv-palvelussa su 13.2. alkaen
MTV3-kanavalla su 13.2. klo 21

Häh? POH? Kymmenen kautta takana ja vieläkin jatketaan! Kansalaisten huolia jälleen ratkomassa: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana kieltentutkija Janne Saarikivi.

poh_s11_eps_2_fatim_diarra2.jpg

Jakso 2: Fatim Diarra
mtv-palvelussa su 13.2. alkaen
MTV3-kanavalla su 20.2. klo 21

Mieli ja sielu avoinna, mutta katse harittaa mihin sattuu. Mukana: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana Helsingin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Fatim Diarra.


poh_s11_eps_3_laura_friman2.jpg

Jakso 3: Laura Friman
mtv-palvelussa su 20.2. alkaen
MTV3-kanavalla su 27.2. klo 21

Kedon ja television kauneimmat kukkaset Kari Hotakainen, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Jenni Pääskysaari vievät katsojansa huolien villiin viidakkoon. Vieraana toimittaja Laura Friman.

poh_s11_eps_4_paavo_westerberg.jpg

Jakso 4: Paavo Westerberg
mtv-palvelussa 27.2. alkaen
MTV3-kanavalla su 6.3. klo 21

Tervetuloa ottamaan osaa talkoisiin, joissa haravointi ja haukottelu vuorottelevat! Mukana: Jenni Pääskysaari, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Vieraana kirjailija-ohjaaja Paavo Westerberg.

#pitääköollahuolissaan

Ohjelman MTV:lle tuottaa Rabbit Films.

Pitääkö olla huolissaan? su 13.2. klo 21 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.
Seuraavan viikon jakso julkaistaan mtv-palvelussa ennakkoon.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.