Spider-Manin loppu Marvelin maailmassa.

© Sony Entertainment

Mistä on kyse?

Sony Entertainment ja Disney ovat ajautuneet välirikkoon jonka syynä on, mikäpä muukaan kuin raha. Sony on jo pitkään omistanut oikeudet Spidermanin hahmoon ja vuonna 2015 Sony ja Disneyn omistama Marvel Studios tekivät sopimuksen jonka seurauksena syntyi Tom Hollandin näyttelemä kolmas versio hämiksestä.

Tom Hollandin Spidey on esiintynyt nyt Marvelin leffoissa joihin lukeutuu Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Spider-Man: Homecoming sekä Spider-Man: Far from home. Nämä leffat tuottivat liki 6 miljardia dollaria, tähän ei sisälly heinäkuussa tulleen Spider-Man: Far from home box officea.

Avengers: Endgame on kuuluisa siitä että se ohitti box office tuloissa Avatar elokuvan, tehden siitä kaikkien aikojen eniten box officea keränneen teoksen. Mutta miten tämä liittyy Spideyn lähtöön? Kumpikaan riidan osapuolista ei saanut hirveästi tuloja itselleen näistä, ei Sony eikä Disney.

© Sony Entertainment

Spider-Manin tulevaisuus

Tiistaina Sonyn antamassa lausunnossa tuli selväksi ettei Spider-Man leffat pääty tähän näin vaikka se ei enää kuulu MCU:n maailmaan.

”Olemme pettyneitä ettemme päässyt yhteisymmärrykseen Disneyn kanssa, mutta kunnioitamme heidän päätöstään. On myös todella surullista ettei Kevin voi työskennellä tulevien spider-man elokuvien parissa, jotka ei siis todellakaan pääty tähän. Olemme kiitollisia kaikesta avusta jonka Kevin meille antoi sekä siitä että hän opasti meidät uudelle ja paremmalle polulle”

Kevin Feige on tuottaja Marvel Studiosilta jonka teoksiin kuuluu Spider-Man: Homecoming sekä Spider-Man: Far from home.

Aika näyttää, mikä on hämiksen tulevaisuus ja ennen kuin sen aika koittaa käy ihmeessä kurkkaamassa myös meidän peliaiheinen sivusto http://eepelit.fi