MTV:n ohjelmille useita Kultainen Venla -palkintoja – Suurmestari ja Tanssii Tähtien Kanssa jatkoivat voittokulkuaan

Vuoden 2022 parhaat kotimaiset tv-ohjelmat ja niiden tekijät palkittiin tänään Kultainen Venla -gaalassa. MTV:n ohjelmista palkintoja nappasivat muun muassa kestosuosikit Tanssii Tähtien Kanssa, Suurmestari sekä uutuussarja Kaaoksen kesyttäjät. Arvostetulla elämäntyöpalkinnolla palkittiin puolestaan pitkän uran MTV:llä tehnyt Helena Petäistö.

kultainen-venla-2022_04.jpeg

Useita MTV:n ohjelmia ja esiintyjiä palkittiin tänään tv-alan arvostetuimmassa ja odotetuimmassa palkintojuhlassa, Kultainen Venla -gaalassa. Suomen Kansallisoopperalla järjestetyn gaalan juonsivat MTV:n ohjelmista tutut ruutukasvot Vappu Pimiä, Ernest Lawson ja Joonas Nordman. Tilaisuuden televisioinnista vastasi MTV.

MTV:n ohjelmille viisi palkintoa, elämäntyöpalkinto Helena Petäistölle

Katsojien rakastama Tanssii Tähtien Kanssa nappasi Vuoden kilpailureality -palkinnon neljännen kerran ja vuoden Game Show -pystin nappasi niin ikään kolmatta kertaa putkeen koko perheen viihdeohjelma Suurmestari, joka on valloittanut katsojien sydämet hersyvällä huumorillaan. 

Kestosuosikkien ohella tunnustusta sai myös syksyn uutuussarja Kaaoksen kesyttäjät, joka palkittiin Vuoden lifestyle-ohjelman palkinnolla. Vuoden keskusteluohjelman palkinnon puolestaan sai Joonas Nordman Show

Lisäksi pitkän uran MTV:llä tehnyt, koko kansalle tuttu ja rakastettu tv-kasvo, toimittaja ja tietokirjailija Helena Petäistö palkittiin arvostetulla elämäntyöpalkinnolla.

”MTV:llä on monipuolinen ja laaja sisältötarjonta, jota rakennamme intohimolla suomalaisia varten. Kiitämme niin katsojia kuin kaikkia sisältöjemme tekijöitä. Olemme iloisia ja ylpeitä niin tuttujen kestosuosikkiemme voittokulun jatkumisesta, kuin nyt ensi kertaa palkittujen ohjelmien menestyksestä. Esimerkiksi uusi ohjelmamme Kaaoksen kesyttäjät kertoo hienosti ajankuvastamme ja edustaa myös MTV:n arvoja ja kulttuuria. Erityisen onnellisia olemme pitkäaikaisen ja rakastetun toimittajamme Helena Petäistön ehdottomasti ansaitusta kunniasta ja elämäntyöpalkinnosta”, iloitsee MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Jääkiekko yhdisti suomalaiset

Tänä vuonna Kultainen Venla -gaalassa palkittiin ensimmäistä kertaa omassa kategoriassaan myös Vuoden urheiluohjelma. Pystin nappasi Leijonien kultajuhliin huipentunut 2022 Jääkiekon MM-kisat. Tampereella ja Helsingissä toukokuussa järjestetyt kotikisat houkuttelivat suomalaisia jälleen sankoin joukoin ruutujen ääreen todistaen, että jääkiekko yhdisti kansaa myös poikkeuksellisen kevään keskellä. Turnausta seurattiin tiiviisti asiantuntijoiden ja selostajien johdolla MTV3:lla, MTV Katsomossa ja C Moressa koko kolmen viikon ajan ajan.

Kultainen Venla -gaala on katsottavissa MTV Katsomossa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.