MTV3-kanavan Talent Suomi ja Putous olivat viikon katsotuimmat viihdeohjelmat

Talent Suomen eilinen starttijakso tavoitti* yli 1,3 miljoonaa suomalaista. Putous ja Talent Suomi olivat myös viikon kaikkien kanavien katsotuimmat viihdeohjelmat.

MTV3-kanavalla sunnuntai-iltana suurempana kuin koskaan aloittanut Talent Suomi sai starttijaksollaan hienot katsojaluvut. Leuat loksauttavia esityksiä sisältäneen jakson keskikatsojamäärä oli upeat 762 000 ja ohjelma tavoitti* yli 1,3 miljoonaa suomalaista. Katseluosuus oli erityisen korkea 4-14-vuotiaissa lapsissa 67% ja 15-44-vuotiaissa naisissa 44 %.

MTV3:n lauantai-iltojen Putous ja Talent Suomi olivat myös viikon kaikkien kanavien katsotuimmat viihdeohjelmat. 

”MTV:llä on kokonaisuudessaan todella viihdyttävä viikonlopun ohjelmakattaus! Perjantain Posse, lauantain Putous ja sunnuntai-illan Talent Suomi ovat kaikki uudistuneet hienolla, katsojia kiinnostavalla tavalla. On upeaa, että MTV3:n sisällöt ovat katsojien ykkösvalinta”, kotimaisten tuotantojen päällikkö Hanna Kortti MTV:ltä kertoo.

Ensi sunnuntaina 9.2. Talent Suomessa nähdään laaja skaala tunnetta ja taitoa. Katsojat saavat pidätellä hengitystään, kun lavalle astuu moottorisahajonglööri, ja Talent-tuomari HP Parviaisen kanttia testataan, kun akrobatiaryhmä päättääkin yllättäen lennättää hänet ilmaan. Jaksossa nähdään Ernest Lawsonin Kultaisen napin painallus, joka kiidättää esiintyjän suoraan live-semifinaaliin.

Seuraa Talent Suomea:#TalentSuomi
Youtube: MTV Talent Suomi
Instagram: @mtvtalentsuomi

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Talent Suomi -ohjelman MTV:lle tuottaa Fremantle Media Finland.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 4+ vuotiaat ellei toisin mainittu.
*Tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua.