MTV panostaa SuomiAreenaan kesällä 2022: “Jotta meillä olisi enemmän tekoja ja ratkaisuja, vähemmän ongelmia”

MTV Oy järjestää yhdessä Porin kaupungin kanssa yhteiskunnallisen festivaalin, SuomiAreenan, heinäkuussa 2022 Porissa. Ohjelmassa nostetaan esiin tekoja, jotka vievät suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa. Suomen johtavan kaupallisen tv-yhtiön MTV:n tavoitteena on SuomiAreenan merkeissä edistää jokaisen suomalaisen mahdollisuutta osallistua sosiaalisia, taloudellisia ja poliittisia kysymyksiä koskevaan keskusteluun. Festivaalijärjestäjäksi, mukaan ohjelmaan, voi hakea vielä marraskuussa. 


Kuva: SuomiAreena / Kuvaaja: Joona Nieminen

MTV:llä odotetaan innolla ensi kesää ja SuomiAreena-festivaalia. Pitkittyneen korona-ajan jälkeen SuomiAreena palaa Poriin – live-tapahtumana – ja yhteistyötä tehdään entistä isommin Pori Jazz -festivaalin kanssa. Koronarajoitusten höllentyessä monet yritykset ja organisaatiot ovatkin jo innolla ilmoittautuneet mukaan ensi kesän SuomiAreenaan.

“Tapahtumajärjestäjäksi, SuomiAreenan keskustelutilaisuuksia ja muuta ohjelmaa toteuttamaan, on ilmoittautunut laaja kirjo erilaisia toimijoita. On jo nyt nähtävissä, että kesän SuomiAreenaan saadaan monipuolinen ohjelma täynnä ajankohtaisia aiheita ja että teot nousevat keskiöön puheissa ja keskusteluissa. Tämä on äärimmäisen tärkeää, sillä SuomiAreena on olemassa, jotta meillä olisi enemmän tekoja ja ratkaisuja, vähemmän ongelmia”, kuvailee MTV:n Johanna Tonttila, vastaava tuottaja, SuomiAreena.

SuomiAreenan järjestäjäksi ehtii hakemaan vielä marraskuussa >

SuomiAreenalla on tärkeä merkitys MTV:n yritysvastuun toteuttamisessa: MTV valjastaa massamediansa voiman yhteiseksi hyväksi – sisältöjen kautta suomalaiset voivat tutustua erilaisiin tekoihin, jotka vievät suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa.

MTV näyttää SuomiAreena-ohjelmiston mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus) ja lisäksi politiikan ajankohtaiset keskustelut näytetään MTV3-kanavalla.

“Haluamme valtakunnallisena tv- ja mediayhtiönä nostaa esiin rohkeita, yhteiskuntaamme eteenpäin vieviä tekoja ja avata yhteiskunnallista keskustelua kaikille suomalaisille. SuomiAreena on MTV Uutisten rinnalla meille tärkeä tiedon jakamisen väylä, keskustelun herättäjä ja vuoropuhelun vahvistaja. Suomen johtavana kaupallisena tv-yhtiönä panostamme SuomiAreenaan mielellämme tarjoten areenan keskustelulle”, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.