MTV kokoaa tunnetut sisältönsä yhtenäisen brändin alle

MTV Oy vahvistaa lupaustaan monipuolisista, kiinnostavista ja viihdyttävistä sisällöistä – kulutti MTV:n sisältöjä sitten suoratoistopalvelussa, verkossa tai tv:ssä. Lupaus näkyy ja kuuluu uudistuksina katsojille ja mainostajille: MTV:n kanavien ja palveluiden ilmettä yhtenäistetään, brändillinen äänimaailma uudistuu, maksuttomat tv-kanavat tunnetaan jatkossa nimillä MTV3, MTV Sub ja MTV Ava. Lisäksi MTV saa päivitetyn visuaalisen ilmeen sekä uuden äänilogon.

Kuvassa: MTV:n brändiperhe yhtenäistymisen jälkeen

Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö MTV Oy on keskittynyt viime vuodet Total TV -mainosratkaisujensa, tv-kanaviensa ja MTV Katsomo -suoratoistopalvelunsa kehittämiseen. MTV:n kaiken tekemisen ytimessä ovat sisällöt – monipuolinen ohjelmisto, josta voi nauttia MTV Katsomo -suoratoistopalvelun, kolmen vapaasti katsottavan tv-kanavan, maksu-tv-kanavien sekä MTV Uutisten (MTVuutiset.fi, MTV Uutiset -sovellus) kautta. Sisällöt, jotka kiinnostavat laajalti suomalaisia ja jotka mahdollistavat sen, että mainostaja-asiakkaat tavoittavat laajalti erilaiset suomalaiset vahvan, kotimaisen tv-massamedian kautta.

MTV haluaa jatkossa näkyä yhä vahvemmin ja selkeämmin sisältöjensä yhteydessä yhtenä MTV:nä katsojille ja mainostajille. Nepa Insight Oy:n toteuttaman brändimielikuvatutkimuksen mukaan MTV:n brändiin liitetäänkin jo vahvasti kiinnostava ja monipuolinen sisältötarjonta, viihdyttävimmät sisällöt, nykyaikaisuus, suomalaisten mieltymysten tunteminen ja ajan hermolla oleminen.  

MTV-brändilupaus monipuolisista, kiinnostavista ja viihdyttävistä sisällöistä näkyy katsojille ja mainostajille jatkossa brändiperheen yhtenäistymisenä: Maksuttomat tv-kanavat tunnetaan tästä eteenpäin nimillä MTV3, MTV Sub ja MTV Ava, ja MTV Katsomon asema MTV:n sisältöperheen kotina vahvistuu entisestään – suoratoistopalvelusta löytyvät keskitetysti MTV3-, MTV Sub- ja MTV Ava -kanavien ohjelmat sekä paljon muuta. Kaikilla MTV-brändeillä on jatkossa sukunäköinen, tunnistettava ilme ja uutta brändiä tukeva äänimaailma. MTV saa uuden äänilogon, ja rakastettu “MTV:n Pöllö” tulee näkymään yhä vahvemmin osana koko MTV-brändiä.  

“Uudistimme osana brändiprojektiamme kesäkuussa suoratoistopalvelu MTV Katsomon – aina palvelun ulkoasua myöten ja kehitämme sitä tulevana vuonna vielä lisää. Nyt yhtenäistämme loputkin kanava- ja palvelubrändimme. Uusi yhtenäisempi MTV-ilme liitetään tunnettuihin sisältöihimme. Tämä tulee näkymään suoratoistopalvelussa, tv-kanavilla ja ohjelmamainonnassa. Haluamme muistuttaa, että tässä maailmassa on monta tapaa katsoa ja tuhansia tapoja nähdä, mutta vain yksi jo 65-vuotta suomalaisten vierellä kulkenut MTV. Haluamme MTV-brändin pysyvän vahvasti suomalaisten elämässä myös tulevaisuudessa“, kertoo Susa Valvio, People, Brand & Culture -yksikön johtaja MTV:ltä.  

MTV-brändiperheen uudet logot voi ladata 1.12.2022 alkaen käyttöön osoitteesta: mtv.fi/logot

Lähde: MTV:n teettämä erillistutkimus, Nepa Insight Oy, heinäkuu/2022 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.