MTV ja Yle tuovat yhteistyössä FIFAn jalkapallon MM 2022 -kilpailut suomalaisten katsottavaksi – MTV näyttää suorana 22 ottelua

Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö MTV ja Yle yhteistyöhön: Yle hankki FIFAn jalkapallon MM 2022 -kilpailujen esitysoikeudet. Nyt MTV ja Yle ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä 22 otteluista tullaan näkemään suorana MTV:n tv-kanavilla sekä samanaikaisesti maksuttomassa mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus) ja C More -suoratoistopalvelussa.

Kuva: MTV Oy / Kuvaaja: Maarit Kytöharju

Miesten jalkapallon MM-kilpailut ovat yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista. FIFAn jalkapallon MM 2022 -kilpailut järjestetään marras–joulukuussa Qatarissa ja luvassa on yhteensä 64 ottelua. 

Yle hankki FIFAn jalkapallon MM 2022 -kilpailujen esitysoikeudet vuoden 2018 lopulla. Nyt MTV ja Yle ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä otteluista 22 tullaan näkemään suorana MTV:n tv-kanavilla sekä samanaikaisesti maksuttomassa mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus) ja C More -suoratoistopalvelussa. Kaikki ottelut ovat jälkikäteen katsottavissa mtv-palvelussa, C Moressa ja Yle Areenassa. Tarkempi otteluohjelma esityskanavineen ja -ajankohtineen julkaistaan lähempänä.

”Olemme todella tyytyväisiä, että yhteistyö MTV:n ja Yleisradion välillä syvenee. MTV tuottaa kaupallisista tv-yhtiöistä suurimmat ohjelmailmiöt, ja koko kansan urheiluohjelmat ovat tärkeä osa ohjelmistoamme. Yhdessä Ylen kanssa tuomme FIFAn jalkapallon MM 2022 -kilpailut jokaisen suomalaisen katsottavaksi. MTV:llä nähtävät ottelut tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia mainostaja-asiakkaillemme”, iloitsee MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

“Tämä on luonteva jatko aiemmalle vuoden 2026 kisoista sovitulle yhteistyölle MTV:n kanssa. Pääsemme aloittamaan kumppanuudessa uudenlaisen vaiheen, samaan tapaan kuin muissa Pohjoismaissa on tehty jo vuosia. Kokemukset esimerkiksi Ruotsista ja alustavat suunnitelmat MTV:n kanssa lupailevat suomalaisille futisfaneille erinomaista kokonaisuutta”, Ylen Urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen sanoo.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.