Mestarien liigan välierät käynnistyvät C Moressa tiistaina – Paulus Arajuuri debytoi asiantuntijana

Mestarien liiga on edennyt välieriin, ja jalkapallon kovimman seurajoukkueen tittelistä kamppailee enää neljä joukkuetta. Myös C Moren studiossa lisätään kierroksia, kun asiantuntijadebyyttinsä tekee Huuhkajat-ikoni Paulus Arajuuri. 

mtv_paulus_arajuuri.jpg

Mestarien liigan välierät tarjoilevat uusinnan viime keväältä Manchester Cityn ja Real Madridin iskiessä yhteen. Toisessa välieräparissa seurataan legendaarista Milanon paikallista, jossa kohtaavat AC Milan ja Inter.

C More tarttuu jokaiseen otteluiltaan pitkän studiolähetyksen kera. Heti tiistaina kameroiden eteen astelee myös Paulus Arajuuri, joka tekee C Moren riveissä debyyttinsä studioasiantuntijana. Tällä kaudella HIFK:ta Ykkösessä edustava Arajuuri on tehnyt pitkän pelaajauran ulkomailla: Ruotsissa, Puolassa, Tanskassa ja Kyproksella. Huuhkajien kapteeninakin esiintyneelle Arajuurelle kertyi otteluita Suomen A-maajoukkueen puolustuslinjassa yhteensä 58. Arajuuri kuului myös Huuhkajien historiallisen EM-kisajoukkueen johtohahmoihin vuonna 2021, ja hänet muistetaan pelillisten suoritusten lisäksi leveästä hymystään ja iloisesta asenteestaan.

”C Moren studiossa on ollut eloisa meininki, joka tempaa mukaansa. Se tuo peliin valtavasti lisäarvoa, ja asiantuntijoilla ja selostajilla on iso vaikutus siihen, mitä kotisohville välittyy. Itse pyrin asiantuntijana olemaan oma itseni. Koen, että studioon on helppo ottaa mukaan kaikki ne kokemukset ja tunteet, mitä olen päässyt kokemaan. Lähden nöyrästi liikkeelle ja katsotaan, miten homma luonnistuu”, Arajuuri kertoo.

Arajuuren debyytti-iltana 9.5. studiolähetys alkaa C Moressa tuttuun tapaan kello 21.00. Studiota isännöi Peetu Pasanen ja Arajuuren lisäksi pöydän ääressä on asiantuntijakonkari Mika Väyrynen. Loppukevään Mestarien liiga -otteluiden selostuksesta vastaa Tuomas Virkkunen

Mestarien liigan lähetykset C Moressa

.5. klo 21.00 Real Madrid – Manchester City 
10.5. klo 21.00 AC Milan – Inter

16.5. klo 21.00 Inter – AC Milan 
17.5. klo 21.00 Manchester City – Real Madrid 

10.6. klo 21.00 Finaali 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.