Madonnan uuden Medellín-videon maailmanensi-ilta MTV:llä

Madonnan tänään julkaistun Medellín-singlen musiikkivideon ensimmäinen esitys nähdään ensi keskiviikkona 24. huhtikuuta MTV:llä (Music Television). Popikoni kertoo livetapahtumassa myös uudesta albumistaan Madame X ja vastaa fanien kysymyksiin.

Madonnan uusi single Medellín julkaistiin tänään. Popin supertähden lisäksi kappaleessa kuullaan kolumbialaislaulaja Malumaa. MTV näyttää kappaleen musiikkivideon yksinoikeudella Madonna Live & Exclusive -tapahtumassa, joka lähetetään Lontoosta ensi viikon keskiviikkona.

Videon maailmanensi-illan lisäksi popin supertähti vastaa tapahtumassa fanien lähettämiin kysymyksiin ja kertoo kesäkuussa julkaistavasta Madame X -albumistaan. Keskustelua isännöivät MTV:n Sway Calloway ja DJ Trevor Nelson. Latinotähti Maluma osallistuu keskusteluun Miamista, ja tähdille esitetään kysymyksiä myös MTV:n tapahtumista New Yorkista, Milanosta ja Brasilian Sao Paulosta.

30-minuuttisen ohjelman voi katsoa MTV-kanavalta television ja striimauspalvelujen kautta lähes 180 maassa. Suomen MTV näyttää videon ja tapahtuman suorana lähetyksenä 24. huhtikuuta kello 23.00 alkaen.

– Madonna ja MTV jakavat pitkän historian. Madonna on popin kiistaton kuningatar, ja olemme innoissamme, että saamme jälleen kerran tehdä upeaa yhteistyötä hänen kanssaan, toteaa Bruce Gillmer,Viacomin musiikillinen johtaja ja MTV Internationalin brändijohtaja. 

MTV:llä on ollut tärkeä vaikutus Madonnan menestykseen, sillä kanava on ensiesittänyt poplaulajan musiikkivideoita 1980-luvulta lähtien. Todellinen läpimurto tapahtui Like a Virgin -kappaleella, jonka yhteydessä Madonna kohautti myös esiintymällä hääpuku päällään MTV:n VMA-gaalassa. Kaiken kaikkiaan Madonna on palkittu 24 kertaa MTV:n Video Music Awards ja MTV-EMA -gaaloissa.