Luvassa uskomattomia yllätyksiä ja unohtumattomia tunnereaktioita – Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi saapuu MTV3-kanavalle joulupäivänä!

MTV3-kanava tarjoaa suuren luokan estradiviihdettä kotisohville pe 25.12. klo 20 alkaen, kun Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelma alkaa. Marja Hintikan juontamassa uutuusohjelmassa julkisuudesta tunnetut vieraat yllätetään ennennäkemättömällä tavalla. Luvassa on suuria tunteita, suuria esityksiä ja paljon rakkautta. ”Tämä ohjelma on sydäntalven keidas”, kuvailee juontaja Marja Hintikka.

MTV3-kanavalla perjantaina 25.12. klo 20 alkava Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, jossa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. Heidät istutetaan tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta. Musiikkiyllätykset on valmisteltu huolella, salassa ja ennen kaikkea rakkaudella. 

Laulu rakkaudelle perustuu ranskalaiseen formaattiin, ja se tarjoilee suuria tunteita ja tarinoita. Ohjelmassa paljastuu yllättäviä ystävyyksiä, ihailun kohteita, kunnianosoituksia.  Esitettävä kappale voi liittyä yllätettävän ja yllättäjän yhteiseen, jaettuun kokemukseen, se voi olla kunnianosoitus tuolissa istuvalle tai vaikkapa kiitos, joka on joskus jäänyt sanomatta. 

Esimakua tunteikkaasta ohjelmasta näet täältä

”Tässä ohjelmassa tehdään kulttuurihistoriaa”


Ohjelmassa nähdään legendaarinen tähtikaarti.

Liikuttavan, riemastuttavan ja viihdyttävän uutuusohjelman juontajana nähdään Marja Hintikka. Ohjelman musiikin on tuottanut Leri Leskinen.

”Olen tehnyt aika paljon musiikkiviihdettä, ja tämä ohjelma menee kyllä tunteiden tasolla heittämällä kärkeen! Oli ihanaa seurata vieressä, kun ihmiset, jotka ovat tarjoilleet meille elämyksiä elämän eri osa-alueilla – urheilussa, musiikissa, tv-viihteessä – pääsevät itse kokemaan jotain ennennäkemätöntä ja järisyttävää”, sanoo ohjelman juontaja Marja Hintikka.

”Ohjelmassa on mukana sellainen tähtikaarti ja legendakattaus, etten ole koskaan nähnyt. Ohjelmassa tehdään useamman kerran kulttuurihistoriaa, ja saimme talteen ohjelmassa älyttömän hienoja kohtaamisia ja esityksiä”, hän jatkaa.

Hintikan mukaan ohjelman teko tarjosi hetkiä, joissa sai huutonauraa ja huutoitkeä – tunneskaala ohjelmassa on valtava.

”Tämä ohjelma on sydäntalven keidas”, Hintikka summaa.

Yllätettävänä suomalaiset supertähdet

Ohjelmassa yllätettävien julkisuudesta tuttujen henkilöiden nimilista on pitkä ja vaikuttava. Kaikkiaan viiden Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -jakson aikana yllätetään yli kolmekymmentä suomalaista rakastettua hahmoa, jotka ovat tuttuja urheilukentiltä, näyttämöiltä, keikkalavoilta ja televisiosta. 

Oman, juuri hänelle räätälöidyn musiikkiesityksen ja yllätyksen saavat muun muassa Samuli Edelmann, Minka Kuustonen, Vesa-Matti Loiri, Mikko Leppilampi, Paula Koivuniemi, Satu Silvo, Tuure Boelius, Miitta Sorvali, Amin Asikainen ja Jonna Tervomaa.

Kaikki kauden aikana yllätettävät henkilöt löydät tiedotteen liitteenä olevasta EPK:sta.

Ensimmäinen jakso – tutustu tarinoihin yllätysten takana!

 
Legendaarinen näyttelijä Miitta Sorvali yllätetään ensimmäisessä jaksossa Sound of Music -henkisellä esityksellä – Miitalle sopivalla twistillä!

Ensimmäisessä jaksossa yllätettävien penkissä nähdään Martti Suosalo, Tuure Boelius, Jorma Uotinen, Aake Kalliala, Samuli Edelmann, Reino Nordin sekä Miitta Sorvali. Jokaisen esityksen taustalla on oma tarinansa.

YLLÄTETTÄVÄ: Martti Suosalo
YLLÄTTÄJÄ: Suvi Teräsniska ja Iivari Suosalo
KAPPALE: Niin aikaisin

 • Laulaja Suvi Teräsniska on näyttelijä Martti Suosalon suuri fani ja tahtoo yllättää ihailun kohteensa hänen lempikappaleellaan. Ankin Niin aikaisin soi kunnianosoituksena Suvilta yhdelle aikamme tunnetuimmista näyttelijöistä.Suvin lisäksi yllätykseen osallistuu myös Martin poika Iivari Suosalo, joka soittaa esityksessä rumpuja. 
 • Yllätyksen ydin on näyttää Martille, kuinka paljon häntä arvostetaan sekä näyttelijänä, että isänä. Tämä on hieno kohtaaminen kahden omilla tahoillaan menestyneen taiteilijan välillä. Yllätys paljastaa Martille Suvin ihailun Martin töitä kohtaan ja Iivarin mukana olo tuo kohtaamiseen henkilökohtaisen ulottuvuuden.  

YLLÄTETTÄVÄ: Tuure Boelius
YLLÄTTÄJÄT: Katri Ylander ja Tuuren sisko Saana Boelius sekä Tuuren Tiina-täti
KAPPALE: Onko vielä aikaa?

 • Saana Boelius on suunnitellut mahtavan yllätyksen veljelleen, tubetähti Tuure Boeliukselle, Katri Ylanderin Onko vielä aikaa? kappaleen muodossa. Yllätyksellä Saana haluaa osoittaa veljelleen, kuinka tärkeä ihminen Tuure hänelle on. Yllätykseen osallistuu myös Tuuren Tiina-täti, joka on hänelle todella läheinen. 
 • Tuure Boelius on suuri Katri Ylanderin ihailija ja Onko vielä aikaa? on yksi hänen lempikappaleistaan kautta aikojen. Tuure ja Saana ovat kuunnelleet ja tanssineet Katrin musiikkia 4- ja 5-vuotiaista saakka. Tästä syystä yllätykseen osallistuu myös lapsitanssijoita, jotka tekevät lavalla samoja koreografioita kuin Tuure ja Saana tekivät pieninä. 
 • Yllätyksen ydin on osoittaa Tuurelle hänen perheensä tuki, kiittää yhdessä kasvamisen hetkistä ja kaikesta mitä hän on läheisilleen antanut. Tuuren yksi unelmista käy toteen, kun hän saa kuulla voimaballadinsa idolinsa esittämänä suoraan hänelle.

YLLÄTETTÄVÄ: Jorma Uotinen
YLLÄTTÄJÄT: Irina Björklund ja Antti Keinänen
KAPPALE: Balladi elokuvasta Klaani (Irinan käännös ranskaksi: La ballade du film le Clan)

 • Tämä yllätys on kunnianosoitus suurelle taiteilijalle. Näyttelijä ja laulaja Irina Björklund sekä Suomen kansallisbaletin 1. solistitanssija Antti Keinänen haluavat yllättää tanssin legenda Jorma Uotisen kunnianosoituksena hänen mahtavalle uralleen. Esitys on kiitos Jormalle kaikesta mitä hän on tarjonnut meille muille jo vuosikymmeniä. Nyt on Jorman vuoro istua hetkeksi alas ja nauttia. 
 • Esitys vie Jorman hänen nuoruutensa maisemiin Pariisiin, jossa hän on sanonut elämänsä alkaneen 70-luvulla, kun hän muutti sinne tanssin perässä. Irinan esittämä ja itse ranskaksi kääntämä Balladi elokuvasta Klaani (Aamuyössä aistein avoimin) on Jorman lempikappale. 
 • Yllätyksen toisena osapuolena toimii tanssija Antti Keinänen, joka on valmistanut kappaleeseen soolotanssin, mikä ilmentää nuoren Jorman intohimon heräämistä Pariisissa. Jormalla ja Antilla on takana jo yli 20 vuotta yhteistä historiaa. Jorma kiinnitti Antin Kansallisbalettiin hänen toimiessaan sen johtajana vuosina 1992–2001.


YLLÄTETTÄVÄ: Aake Kalliala
YLLÄTTÄJÄ: Samuli Edelmann
KAPPALE: Vanhoja poikia viiksekkäitä

 • Laulaja ja näyttelijä Samuli Edelmann haluaa yllätyksellä kiittää hyvää ystäväänsä näyttelijä Aake Kallialaa. Samuli esittää Aakelle hänen lempikappaleensa Vanhoja poikia viiksekkäitä kiitoksena ystävän tuesta vaikeina aikoina ja erityisesti siitä, että Aake patisti Samulin katkaisuhoitoon vuosituhannen alussa, kun Samulilla oli ongelmia alkoholin kanssa. 

YLLÄTETTÄVÄ: Samuli Edelmann
YLLÄTTÄJÄ: Venla Edelmann
KAPPALE: Puhdasta vettä

 • Venla Edelmann yllättää isänsä laulaja ja näyttelijä Samuli Edelmannin Samulin 2001 levyttämällä kappaleella Puhdasta vettä. Samuli on laulanut kyseistä kappaletta Venlalle tuutulauluksi tämän ollessa pieni. Yllätys on kiitos Venlalta isälleen, joka on kulkenut vierellä ja kannustanut häntä läpi elämän.
 • Myöskin laulajanuralle tähtäävä Venla haluaa tällä esityksellä osoittaa isälleen, kuinka tärkeä tämä hänelle on viemällä hänet takaisin Venlan lapsuuteen ja yhteisiin isä ja tytär -hetkiin.

YLLÄTETTÄVÄ: Reino Nordin
YLLÄTTÄJÄ: Siiri Nordin
KAPPALE: Ghostbusters

 • Laulaja Siiri Nordin yllättää veljensä näyttelijä ja laulaja Reino Nordinin heidän lapsuuden lempikappaleellaan Ghostbusters. Esitys vie Reinon lapsuuden tunnelmiin, jolloin Ghostbusters elokuvan ja kappaleen maailmassa tuli vietettyä paljon yhteistä aikaa. Sen tahtiin hypittiin sängyllä ja metsästettiin kummituksia. Siiri haluaa yllätyksellä osoittaa, että vaikka elämä on kiireistä ja he elävät erinäköistä elämää keskenään, sisaruusrakkaus yhdistää heitä aina. 

YLLÄTETTÄVÄ: Miitta Sorvali
YLLÄTTÄJÄT: Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Sanna Stellan, Krisse Salminen, Katja Lappi
KAPPALE: Potpuri The Sound Of Music, omilla sanoilla

 • Tunnetut komediennet Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Sanna Stellan, Krisse Salminen sekä säveltäjä Katja Lappi yllättävät näyttelijä Miitta Sorvalin kunnianosoituksena hänen mahtavalle uralleen.
 • Kappaleena on Miittan lempimusikaalista Sound of Musicista tehty potpuri, jonka sanat on muokattu Miittaa varten. Koko hulvattoman esityksen nimi onkin “Sound of Miitta”. Esitys nostaa Miittan sekä hänen uransa juhlinnan ja huomion kohteeksi. Se on kunnianosoitus naiselle, joka on tehnyt monipuolisesti komediaa itseään säästämättä televisiossa, teatterissa ja elokuvissa. 

Ohjelman MTV:lle on tuottanut Warner Bros.

#laulurakkaudelle

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin 25.12. klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.