Kuubalainen superyhtye Los Van Van tanssittaa marraskuussa Tampere-talossa!

Kuuban Rolling Stonesiksi luonnehdittu Los Van Van esiintyy Suomen ainoalla keikallaan Tampere-talossa keskiviikkona 21.11. Grammy-palkittu latinalaisen musiikin uranuurtaja on paistatellut kansainvälisessä suosiossa vuosikymmenten ajan alati tyyliään muuttaen. Konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 8.6. klo 9 Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippu.fi-palvelussa.

Juan Formellin vuonna 1969 perustama Los Van Van yhdistelee musiikissaan innovatiivisesti salsaa, funkia, latinalaista jazzia, discoa, hip hopia ja rockia. Yhtye kehitti 1970-luvulla rumban rytmiä tanssimusiikkiin sovittaneen songo-musiikkityylin, jota pidetään nykyaikaisen timba-musiikin edeltäjänä.

Innovaation ja perinteiden välillä tasapainotteleva Los Van Van on toiminut oppikouluna lukemattomille kuubalaisen ja karibialaisen musiikin mestareille. Yhtyeen soundissa soivat taidokkaiden laulujen, perkussioiden ja pasuunoiden lisäksi myös jouset ja koskettimet. Los Van Vanin musiikki on tehty tanssittavaksi, ja yhtye onkin korostanut tanssijoiden ja muusikoiden välisen vuorovaikutuksen tärkeyttä.

– Los Van Van tuo Karibian aurinkoa ja lämpöä Suomen syksyn pimeimpiin hetkiin. Rakennamme Isoon saliin tanssitilan istumakatsomon eteen, sillä tämä bändi saa takuulla pään pyörälle ja tanssijalan vipattamaan, kommentoi Tampere-talon ohjelmapäällikkö Timo Suomi.

Los Van Van
Ke 21.11.2018 klo 19, Tampere-talon Iso sali
Liput 49 €

Liput (sivut avataan 8.6. klo 9):
www.tampere-talo.fi/losvanvan
Pressikuvat:
https://www.dropbox.com/sh/9v2gjz7rju7axk9/AABGrV2sSbMvyNpHfBoYewZia?dl=0
Videolinkki:
Formell y Los Van Van – Amiga Mía
https://www.youtube.com/watch?v=KVF_hSwGI5I