Konttori saa jatkoa – Sami Hedberg jatkaa pääroolissa Elisa Viihteen alkuperäissarjan kolmannella kaudella

Konttori jatkuu taas! Brittiläisen kulttisarjan suomalaisversion kolmannen kauden kuvaukset alkavat tänään, ja sarja tulee katsottavaksi Elisa Viihteeseen alkuvuonna 2019. Yt-neuvottelut ovat nyt päättyneet, Keuruun ja Riihimäen konttorit ovat yhdistyneet, uudet tuulet puhaltavat, mutta yksi asia on ja pysyy. Pentti Markkanen loistaa kaikkien aikojen pomona. Häntä näyttelee edelleen Sami Hedberg, ja sarjan muissa merkittävissä rooleissa jatkavat aiemmilta kausilta tutut kasvot Pyry Äikää, Linda Wiklund, Antti Tuomas Heikkinen, Ushma Karnani, Lotta Lindroos, Mazdak Nassir ja Kaisla Puura.

Uuden eli kolmannen kauden ohjaa Markus Lehmusruusu yhdessä Paula Korvan kanssa ja sen pääkäsikirjoittajana jatkaa Mike Pohjola. Kolmannen tuotantokauden tuottaa Solar Republicin Sasu Norhomaa. Sarjan tuottavat yhteistyössä Solar Republic, Elisa Viihde sekä BBC Worldwide.

Pomon tärkein tehtävä on, että ei anna potkuja. Siitä lähtee ihan väärä viesti. Syntyy negatiivisuuden kierre.
Eikä sellaista positiivista syrjintää, mistä Jaakko puhui. Vaan huonoja asioita.
Eihän kukaan halua olla töissä paikassa, josta on saanut potkut.
– Pentti Markkanen

Tuottaja Sasu Norhomaa Solar Republicilta lupaa uudella kaudella lisää Penan legendaarisia totuuksia: ‒ Uusi kausi on aiempaa ajankohtaisempi: Markkanen joutuu tekemään omia ratkaisujaan myös muun muassa pakolaisten palautuksiin. Vaikea uskoa, että edes Sipilä pystyisi samaan.

‒ Konttorin aiemmat kaudet ovat olleet erittäin suosittuja, ja olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme kolmannen kauden Pentti ”Pena” Markkasen ja kollegoiden konttoriarkea, Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela kertoo.

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 11 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Sipoon herttua, Jättekiva, Kolmistaan, Downshiftaajat ja Konttori. Vuoden 2018 syksyllä Elisa Viihde julkaisee kansainväliset draamasarjat Bullets ja Ivalo. Vuoden 2019 sarjoista on julkistettu rikosdraama Kaikki synnit ja vakoojatrilleri Nyrkki.

Ohjaus

Markus Lehmusruusu ja Paula Korva

Tuottaja

Sasu Norhomaa / Solar Republic

Käsikirjoitus

Mike Pohjola – pääkäsikirjoittaja
Paula Korva
Anna Taivaskallio
Ninni Saajola

Rooleissa

Pentti ”Pena” Markkanen – Sami Hedberg
Timo Kivelä –  Pyry Äikää
Anna Fredriksson  –  Linda Wiklund
Jaakko Roisko – Antti Tuomas Heikkinen
Leyla Hassan – Ushma Karnani
Maarit Petäjävirta – Lotta Lindroos
Sanna (OP Hartikainen) – Kaisla Puura
Farzin – Mazdak Nassir
Ripa Niemi – Leo Honkonen
Pärre Ericsson – Peter Kanerva
Katariina Leskinen – Vera Kiiskinen
Igor – Jouko Puolanto

Genre

Komedia

Tuotantoyhtiö

Solar Republic

Tuotanto

Solar Republic, Elisa Viihde ja BBC Worldwide

Taustaa

Elisa Viihteen alkuperäissarja on suositun brittiläisen The Office -sarjan suomalainen versio, jota tähdittää Sami Hedberg. Maailmanlaajuisesti The Office tunnetaan erityisesti Ricky Gervaisista, joka näytteli kulttisarjan päähahmoa, paperiyrityksen omaperäistä johtajaa David Brentiä. Gervais toimi myös sarjan käsikirjoittajana. Jättimenestykseen noussutta The Officea tehtiin Britanniassa vuosina 2001‒2003. Sarjasta on lisäksi yhdysvaltalainen, kanadanranskalainen, ranskalainen, saksalainen ja ruotsalainen versio. Suositussa yhdysvaltalaisessa versiossa pomoa näytteli Steve Carell.

Sarjassa näyttelevät lisäksi muun muassa Pyry Äikää, Linda Wiklund, Antti Tuomas Heikkinen, Vera Kiiskinen, Mazdak Nassir, Lotta Lindroos, Kaisla Puura, Ushma Karnani, Leo Honkonen, Peter Kanerva ja Jouko Puolanto.