KOLME PÄIVÄÄ PARASTA KOTIMAISTA MUSIIKKIA: Iskelmä Festivaali julkistaa uusia artisteja ja etsii Iskelmätarinoita

10-vuotisjuhlavuottaan viettävä Iskelmä Festivaali, 28.-30.6., on kolme päivää parasta kotimaista musiikkia. Himos Areenalle saapuvat uudet kiinnitykset ovat Meiju Suvas, Leo, Valovuosi, Samae Koskisen Korvalääke, Nomi ja Oskari Ruohonen. Todelliseen kotimaiseen tähtikaartiin kuuluvat myös jo aiemmin julkistetut Iskelmälavan ja Rantalavan artistit kuten Haloo Helsinki!, Nylon Beat, Popeda, Lauri Tähkä, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Katri Helena, Ellinoora, Samuli Edelman & Orkestra Suora Lähetys, Jari Sillanpää, Anna Eriksson, Laura Voutilainen sekä Matti ja Teppo. Kesän yllätysveto on vain Iskelmä Festivaalilla nähtävä Raskasta Iskelmää, solisteina Tony Kakko, JP Leppäluoto ja Antti Railio. Tanssilavalla esiintyvät Hurma, Lemmenlautta, Taikakuu, Myrskytuuli, Erika Vikman ja Matti Silmu.

”Festarifiiliksiin johdattelee jo keskiviikkona Meiju Suvas, jolloin on luvassa Himos Areenan etkojen karavaanaribileet”, vinkkaa tuottaja Anniina Havukainen.

Kaikkiaan artisteja on kolmipäiväisellä festivaalilla yli neljäkymmentä. Aikatauluun voi nyt tutustua ennakkoon netissä.

”Iskelmä Festivaalin juhlavuoden ohjelma on huikea. Mukana ovat yksinkertaisesti kaikki parhaat kotimaiset artistit Samuli Edelmannista ja Katri Helenasta Haloo Helsinkiin! ja Apulantaan, upeita ihmisiä sekä tietysti uskomaton Iskelmä-tunnelma. Kyseessä todellakin on kesän paras tapahtuma, josta jää mukavia muistoja pitkäksi aikaa”, iloitsee tuottaja Anniina Havukainen. ”Suosittuja VIP-lippuja on muuten vielä saatavana, mutta liput kannattaa hankkia nopeasti. VIP-alueelta on loistava näkyvyys suoraan päälavalle, herkullinen menu on joka päivä erilainen ja kaikki muutkin palvelut ovat ihan käden ulottuvilla. Myöhemmin julkistamme myös VIP-alueen oheisohjelman.”

Iskelmäfestivaalitarinoita etsitään televisiodokumenttiin
Tänä kesänä Warner Bros Television tallentaa festivaalin tunnelmaa, tarinoita ja esityksiä dokumentaarista musiikkiohjelmaa varten. Nyt ohjelmaan etsitään festarikävijöiden omia tarinoita. Muistoja, tärkeitä hetkiä ja tapahtumia kaivataan niin festarikonkareilta kuin ensimmäistä kertaa Iskelmä Festivaalille saapuvilta, niin porukoilta kuin yksittäisiltä festarikävijöiltä. Oman tarinansa voi lähettää Iskelmä Festivaalin kotisivuilla.

Uudet IskelmäBOX-mökit nyt varattavissa
IskelmäBOX-mökeissä majoittuu mukavasti. Varusteluun kuuluu sängyt ja patjat kahdelle sekä pieni jääkaappi. PopUp –tyyliset mökit sijaitsevat KIA Niitty -alueella, ja auton voi parkkeerata näppärästi BOXin viereen. Tutustu BOX-mökkiin.

Oheisohjelmassa saunaa, karaokea, tanssikursseja, joogaa sekä Tuunaajamutsi GOES Festival
Festivaalin oheisohjelmasta on runsas. Karaokea on tuttujen Etuteltan karaoken ja Monon pihakaraoken lisäksi saunakylässä. Tanssikoulu Hurman vetämillä tanssikursseilla on iltaisin tarjolla kavaljeeripalvelua. Leirintäalueen saunakylämaailmasta voi varata saunavuoron ennakkoon, varauskalenteri avataan myöhemmin toukokuun aikana.

Tuunaajamutsi GOES Festival on ekologinen tuunauspaja, jossa tuunataan kierrätystuotteista festari-henkisiä istuinalustoja perjantaina ja lauantaina. Materiaaleina käytetään muun muassa messumattoa, lavakangasta sekä rannekkeita aiemmilta festareilta. Pajoja vetää Stromsö-ohjelmasta sekä Tuunausta ja tekeleitä –blogista tuttu Annakaisa Kilpinen.

Lisää oheisohjelmaa ja tarkemmat aikataulut päivittyvät verkkosivuille ja someen kesäkuun aikana. 

Iskelmä Festivaali 28.-30.6., Himos Park Jämsä

Päiväkohtainen ohjelma:
KE: Meiju Suvas (Himos Areena)
TO: Katri Helena, Kaija Koo, Apulanta, Juha Tapio, Apulanta, Suvi Teräsniska, Anna Eriksson, Juha Tapio, Freeman Duo, Leo, Hurma, Lemmenlautta
PE: Ellinoora, Matti ja Teppo, Roope Salminen & Koirat, Popeda, Raskasta Iskelmää, Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Laura Voutilainen, Tuure Kilpeläinen, Neon 2, Valovuosi, Samae Koskisen Korvalääke, Taikakuu, Myrskytuuli
LA: Mikko Harju, Samuli Edelman & Orkestra Suora Lähetys, Yö, Nylon Beat, Haloo Helsinki!, Jari Sillanpää, Lauri Tähkä, Neljänsuora, Jenni Vartiainen, Nomi, Oskari Ruohonen, Martti Silmu, Erika Vikman

Liput:
3 päivän liput to-la 125 € / 2 päivän liput pe-la 105 € / 1 päivän liput 75 €
3 päivän VIP-liput 320 € / 2 päivän VIP-liput 234 €  / 1 päivän VIP-liput 149 €

VIP-lippu sisältää: pääsy festivaalialueelle sekä Riemun VIP-terassille, josta on erinomainen näkyvyys päälavalle, VIP-passi kaulanauhalla, oma sisäänkäynti alueelle sekä VIP-alueen palvelut, kuten omat ravintolatiskit ja VIP-henkilökunta, maksuttoman narikkapalvelun ja myöhemmin keväällä julkaistavaa oheisohjelmaa. VIP-menuun voi tutustua nettisivuilla 

Lippujen myyntipaikatTiketti ja Lippupiste

Majoitus:
IskelmäBOX-mökit myynnissä Tiketissä (LINKKI: https://www.tiketti.fi/Iskelma-Festivaali-2018-Himos-Park-Jamsa-lippuja/48600), hinta 400 €/to-su tai ke-su (sisältää siivouksen ja autopaikan). Festivaaliliput tulee ostaa erikseen koko festivaalin ajaksi.
Sähköttömät caravanpaikat ja autopaikat myydään alueelle tultaessa saapumisjärjestyksessä niin kauan kuin alueella on tilaa.
Telttapaikka leirintäalueella on festarilipun ostaneille asiakkaille maksuton, autosta peritään erillinen maksu.
Himoksen mökit ja sähköiset caravanpaikat on loppuunvarattu. Mahdollisesti vapautuvia kohteita voi kysellä Himoslomat keskusvaraamosta p. 020 711 9200.

www.facebook.com/iskelmafestivaali
@iskelmafestivaali #iskelmäfestarit