Kesän kuumin suosikkiohjelma Kesäterassi tulee taas

Tänäkin kesänä päästään nauttimaan mielenkiintoisista keskusteluista ja aidosta kesätunnelmasta, kun katsojien suosikki Kesäterassi palaa uudistuneena MTV:n arki-iltohin ma 3.7. alkaen. Uutena juontajana Tuija Pehkosen ja Antero Mertarannan rinnalla aloittaa Susani Mahadura.

susani-mahadura-ja-tuija-pehkonen.jpg

Lämminhenkinen Kesäterassi-keskusteluohjelma ilahduttaa jälleen kesän arki-illoissa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 3. heinäkuuta alkaen. Ohjelmassa tavataan monipuolinen kattaus kiinnostavia vieraita, joiden kanssa pureudutaan sekä viihteen ajankohtaisiin ilmiöihin että tärkeisiin yhteiskunnallisiin teemoihin. Ohjelmaa esitetään arki-iltaisin maanantaista perjantaihin klo 19.30 alkaen.

Kesäterassia luotsaavat Haukilahden Helmen terassilta vuoropäivin Antero Mertaranta ja Tuija Pehkonen, jonka juontajaparina nähdään tällä kaudella Susani Mahadura. Haastateltavaksi saapuvat muun muassa Hanna Sumari ja tytär Kirsikka Simberg, Ujuni Ahmed, Sointu Borg, Atte Kilpinen, Sami Sykkö, Kimmo Ohtonen, Aino Huilaja, Portion Boys, Gettomasa, Arman Alizad, KUUMAA ja Martti Suosalo.

Tuija Pehkonen juontaa Kesäterassia innolla jo seitsemättä kesää.

”Kesäterassi on minulle rakas kesätyö ja on suuri kunnia saada olla mukana tekemässä ohjelmaa jo seitsemättä kautta. Olen saanut Susanista hurjasti uutta inspiraatiota ja olen superinnoissani tulevasta kaudesta. Luvassa on jälleen mielenkiintoinen vieraskattaus, joka tarjoaa kesälle yllätyksiä, syvällisiä keskusteluita, kuplivuutta ja oivalluksia”, Pehkonen kertoo.

Susani Mahadura lähtee erinomaisella fiiliksellä ensimmäiseen Kesäterassi-kauteensa.

”Olen todella innoissani tästä ihanasta kesäduunista, enkä vähiten siksi, että olen fanittanut Tuijaa vuosikaudet. Tuijassa yhdistyy lämpö, empatia ja jäätävän kova ammattitaito, ja on suuri kunnia päästä työskentelemään hänen kanssaan. On myös mahtavaa päästä tekemään keskusteluohjelmaa, jossa ihmiset kohdataan. Meillä on aivan fantastisia vieraita räppäreistä filosofeihin, joista kaikkien kanssa uskalletaan mennä aika syvälle samalla kun juhlistetaan kesää ja pidetään pilke silmäkulmassa. Tästä tulee ihana seikkailuntäyteinen kesä meren äärellä”, Mahadura lupaa.

Antero Mertaranta on jälleen mukana Kesäterassissa äärimmäisen suurella innolla ja mielenkiinnolla.

antero-mertaranta.jpg

”Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden tavata ihmisiä elämän eri osa-alueilta ja keskustella heidän kanssaan mitä moninaisemmista asioista. Mukana on niin taiteilijoita, muusikkoja kuin poliitikkojakin”, Mertaranta listaa.

#kesäterassi

Kesäterassi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin 3.7. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Ps.

Jenni Vartiainen ja luonto

Laulaja Jenni Vartiainen on aina tunnettu rakkaudestaan luontoon ja viimeaikainen digijuoru on vahvistanut tämän. Hän on nimittäin aloittanut oman puutarhan hoitamisen ja jakaa innokkaasti vinkkejä ja kokemuksiaan sosiaalisessa mediassa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.