Kaikkien aikojen gaalaviikonloppu 6.–7.5. MTV:llä!

Parhaat kotimaiset elokuvat ja televisio-ohjelmat sekä niiden tekijät palkitaan MTV:llä kaikkien aikojen gaalaviikonloppuna, kun Jussi-palkinnot jaetaan perjantaina 6.5. ja Kultainen Venla -palkinnot lauantaina 7.5. Kummankin gaalan juhlahumuun pääsee mukaan MTV3-kanavan ja mtv-palvelun suorissa lähetyksissä.

Jussi-gaala pe 6.5. klo 19.30 alkaen 

jussigaala2022_annamaijatuokko_chikeohanwe_kuvaajamojoerametsa_8000x5000_01.jpg

Kotimaisen elokuvan kerma kokoontuu juhlimaan Jussi-gaalaan Helsingin Kaapelitehtaalle perjantaina 6.5. Katsojat pääsevät seuraamaan juhlallisuuksia MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa klo 19.30 alkaen suorana lähetyksenä. Gaalassa palkitaan vuoden 2021 parhaat elokuvat ja niiden tekijät. Lähetyksen juontavat Chike Ohanwe ja Anna-Maija Tuokko. 

Jussi-palkintoja jaetaan 16 eri kategoriassa. Palkintokategoriat ovat paras elokuva, ohjaus, naispääosa, miespääosa, naissivuosa, miessivuosa, käsikirjoitus, kuvaus, elokuvamusiikki, leikkaus, äänisuunnittelu, lavastussuunnittelu, pukusuunnittelu, maskeeraussuunnittelu, dokumenttielokuva ja lyhytelokuva. 

Eniten ehdokkuuksia kahmi Juho Kuosmasen ohjaama Hytti nro 6. Elokuva sai peräti 12 ehdokkuutta, ja se on voittajaehdokas muun muassa parhaan elokuvan, ohjauksen sekä pääosanäyttelijöiden kategorioissa. Kaikki ehdokkuudet löydät osoitteesta jussit.fi

Jussi-ehdokkaat on valinnut ammattilaisista koostuva asiantuntijaraati yhdessä Filmiauran hallituksen kanssa. Voittajat valitaan Filmiaura ry:n jäsenistö suljetulla lippuäänestyksellä. Gaalassa jaetaan lisäksi 20 000 euron arvoinen Nordisk Film -palkinto, joka on rahalliselta arvoltaan Suomen suurin elokuva-alan palkinto. 

Yleisö voi tuttuun tapaan valita oman suosikkielokuvansa, jolle jaetaan kunniakirja. Yleisön suosikkielokuvaäänestyksen järjestää Elisa Viihde. Äänestys on käynnissä 11.4.–1.5. osoitteessa elisa.fi/jussit.

#jussigaala2022
Jussi-gaalan MTV:lle tuottaa Moskito Television Oy. 

Kultainen Venla -gaala la 7.5. klo 19.30 alkaen 

kultainenvenla2021_jaakkosaariluoma_veronicaverho_kuvakirsikkalyhteila3.jpg

Kultainen Venla -gaala, tv-alan arvostetuin ja odotetuin palkintogaala, palaa MTV:lle toukokuussa. Gaalassa palkitaan parhaat kotimaiset televisio-ohjelmat, ohjelmien tekijät sekä katsojien suosikit.

Arvostetun tunnustuspalkinnon voittajat selviävät lauantaina 7.5. Kultainen Venla -gaalan suorassa lähetyksessä Kansallisoopperan Alminsalista MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa klo 19.30 alkaen.  

Televisioakatemia palkitsee yhteensä 19 eri kategoriassa vuoden 2021 ohjelmat ja tekijät. Lisäksi jaetaan kaksi yleisön äänestämään Kultaista Venlaa, Vuoden ohjelma ja Vuoden esiintyjä -kategorioissa. Kaikki finalistit löydät osoitteesta kultainenvenla.fi.

Gaalan juontajina nähdään Veronica Verho ja Jaakko Saariluoma ja musiikkiesityksistä vastaa Suomen energisin ja karismaattisin liveartisti Lauri Tähkä

#kultainenvenla

Kultainen Venla -gaalan MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland. 

SuomiAreena Goes Media to 28.4. klo 12.30 alkaen

suomiareena_goes_media_2022.jpg

Kultainen Venla -gaalan palatessa MTV:lle gaala saa rinnalleen MTV:n mahdollistaman uuden tv- ja media-alan tapahtuman, SuomiAreena Goes Median, joka järjestetään torstaina 28.4.2022 Mall of Triplassa Helsingissä.

SuomiAreena Goes Media on tv- ja media-alaa eteenpäin vievä, keskustelukulttuuria vahvistava tapahtuma, joka yhdistää ajankohtaisten aiheiden äärelle tv- ja media-alan tekijät, toimijat ja katsojat. Alan keskusteluita voi seurata maksutta paikan päällä Mall of Triplassa klo 12.30 alkaen. Lisäksi sisällöt ovat katsottavissa mtv-palvelussa. Katso ohjelma: suomiareenagoes.fi

#suomiareenagoesmedia 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.