C Moren podcast jatkuu – Sara Parikka ja Johanna Puhakka palaavat kulisseihin

Syksyllä 2021 alkanut ja starttijaksollaan Spotifyssä Suomen kuunnelluimmaksi podcastiksi noussut C Moren Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcast saa jatkoa. Uusissa jaksoissa tavataan tämän hetken kiinnostavimmat tähdet ja kuullaan paljastuksia esiripun takaa. Neliosainen 2. kausi starttaa tänään ja jaksoja julkaistaan viikon välein aina torstaisin.

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastissa keskustellaan elokuva- ja televisiotuotantoalan huippuvieraiden kanssa alan kiinnostavimmista aiheista. Uuden kauden jaksoissa sukelletaan muun muassa kasvutarinoihin ja näyttelijän työhön vaikuttaviin ilmiöihin, keskustellaan rohkeudesta ja julkisuuden valokeilasta sekä sen varjopuolista. Juontajina jatkavat valovoimaiset podcast-ammattilaiset Sara Parikka ja Johanna Puhakka, jotka muistetaan muun muassa Salatuista elämistä, Rantabaarista ja Papupata-podcastista. Jaksoissa kuullaan myös Saran ja Johannan kuulumiset sekä annetaan kuulijoille viikon tehtävä. Jaossa on huippupalkintoja, kuten avustajan rooli suosikkisarjassa!

Podcastilla C More tarjoilee syventävää lisätietoa alkuperäissarjoistaan. Jokaisen jakson keskiössä on C Moren alkuperäissarja ja sen tuotannosta tuttu vieras. Jaksoissa vierailevat Mikko Leppilampi, Kiti Kokkonen, Thelma Siberg, Olga Temonen, Aku Hirviniemi ja Satu Silvo

Kauden ensimmäisessä jaksossa Mikko Leppilampi paljastaa C Moren Hautalehto: Kylmä syli -sarjaan liittyvän odotetun uutisen. 

Parikka ja Puhakka ovat innoissaan uuden kauden vieraskattauksesta.

”Meillä on mielettömät vieraat! Itselläni on tullut monista keskusteluista sellainen olo, että olen jäänyt miettimään ja pohtimaan, ja oikeasti inspiroitunutkin tosi paljon”, Sara Parikka kertoo ilahtuneena.

”Meillä on aikamoinen kattaus, ja juuri niin kuin Sara sanoi, on jäänyt monista keskusteluista tosi hyvä energia leijumaan omaankin sieluun. Se on ollut aika siistiä. Kannattaa kuunnella!”, Johanna Puhakka kehottaa.

”Emme malta odottaa, että uusi kausi on livenä!”, molemmat hehkuttavat.

Kuuntele podcastin uusin jakso täältä!

Kulisseissa-podcastin 2. kauden jaksot ja vieraat:

1. jakso to 24.2.
Vieraana näyttelijä Mikko Leppilampi. 
Aihe: Kasvutarinat kulisseissa.

Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa sukelletaan näyttelijäntyön kasvutarinoihin ja reflektoidaan urapolkuja yhdessä Mikko Leppilammen kanssa. Millaisia puolia näyttelijä ruokkii itsessään, jotta taataan paras mahdollinen roolityö? Mitä on vaatinut, että Mikko on päässyt tekemään unelmiensa roolin uudessa Hautalehto: Kylmä syli -sarjassa? 

2. jakso to 3.3.
Vieraana Kiti Kokkonen ja Thelma Siberg.
Aihe: Rohkeutta kulisseissa.

Rohkeita naisia on maailma pullollaan, ja tässä jaksossa rohkeudesta keskustellaan yhdessä Kämppikset-sarjassa loistavien Kiti Kokkosen ja Thelma Sibergin kanssa. Millaista rohkeutta vaatii hypätä teatterin lavalta kameran eteen tai nimekkäiden kanssanäyttelijöiden kanssa samaan riviin? 

3. jakso to 10.3.
Vieraana Olga Temonen.
Aihe: Ilmiöt kulisseissa.

Ilmiöt ohjailevat kulttuuriamme ja sitä, mistä kahvipöydissä keskustellaan. Mutta miten ilmiöt ovat vaikuttaneet suomalaisten näyttelijöiden töihin? Studioon vieraaksi saapuu Olga Temonen, joka tähdittää uutta Harjunpää-sarjaa. Keskusteluun nousevat niin sosiaalinen media kuin Nordic Noir -trendi.

4. jakso to 17.3.
Vieraana Aku Hirviniemi ja Satu Silvo.
Aihe: Julkisuuden kulisseissa.

Klikkiotsikoita, paparazzi-kuvia ja kääk-juoruja – uudessa Hymyä!-sarjassa raotetaan verhoa suomalaisen keltaisen lehdistön alkumetreille, ja tässä jaksossa kurkataan julkisuuden kulisseihin yhdessä sarjaa tähdittävien Aku Hirviniemen ja Satu Silvon kanssa. Mitä tarkoittaa kolmen koon sääntö ja onko näyttelijän työ yhtä punaisella matolla poseeraamista? 

Kulisseissa by Sara Parikka & Johanna Puhakka -podcastin uusi kausi on kuunneltavissa torstaista 24. helmikuuta alkaen ilmaiseksi suosituimmista podcast-palveluista, mm. Spotifysta ja Acastista. Podcastin C Morelle tuottaa Asennemedia.

#kulisseissa #cmoresuomi

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.