Ghost of Tsushima saa oman elokuvan

Yksiä hittipelejä viimevuodelta, Ghost of Tsushima saa adaption valkokankaalle ja sen ohjaajana toimii John Wick Chad Stahelski. Deadlinen julkaiseman artikkelin mukaan Chad työskentelee yhdessä tuottajaparin Alex Youngin ja Jason Spitzin kanssa. Tsushima on yksiä niitä pelejä joka hämmästyttää pelaajia jo sen henkeäsalpaavien maisemien vuoksi. Peli sisältää myös nautinnollisen taistelumekanismin ja mielenkiintoisen tarinan joka siis kertoo hunnien invaasioista Japaniin. Toki pelissä on myös monta fiktionaalista elementtiä kuten pelaajan hahmon klaani Sakai joka kyllä on historiallinen klaani muttei se kuitenkaan sijainnut kyseisellä saarella.

Pelintekjän, Sucker Punch Production:n puolelta tiimiin tulee myös Peter Kang joka on mukana katsomassa että hommat menee oikein. Elokuvan päällisin tuottaja onkin kyseinen pelistudio eli tämä ei ole sellainen yleinen ”ostimme lisenssin että voimme tehdä pelistänne elokuvan” tyyppinen elokuva.

Olemme todella innoissamme yhteistyöstämme Chadin ja 87Eleven Entertainment:n kanssa tuodaksemme heidän visionsa pelistämme valkokankaille.”

Näin kertoi Asad Qizilbash joka toimii Playstation Production:n johtajana. ”Rakastamme tehdä yhteistyötä luovien ohjaajien kanssa kuten Chadin joilla on intohimoa tähän. Se varmistaa sen että voimme luoda rikkaita adaptioita peleistämme jotka innoittaa fanejamme sekä mahdollista uutta yleisöä.”

Stahelski on työskennellyt jokaisessa John Wick elokuvassa joka on toiminnan täytteiden elokuvasarja, hän myös palaa John Wick 4 tuotanon pariin joka tähtää julkaisunsa vuoteen 2022. Tällä hetkellä on vielä hyvin epäselvää missä vaiheessa Tsushiman tuotanto on joten mitään päivämäärää ei ole vielä kerrottu milloin elokuva julkaistaan tai milloin sen kuvaukset edes alkavat.

Pelinä Ghost of Tsushima taas on hyvin paljon saanut inspiraatiota vanhoista samurai elokuvista, etenkin klassisiin Kurosawa elokuviin. Pelintekijät veivät tämän niinkin pitkälle että lisäsivät mustavalkoisen version peliin jossa puhutaan pelkkää japania. Elokuva taas ei välttämättä kuitenkaan ole mustavalkoinen mutta tässä vaiheessa sekin on vain arvailua. Yksi hyvä tapa jolla elokuva voisi käyttää molempia on vaikkapa tehdä ”flashback” kohtaukset siten että ne olisivat juuri mustavalkoisia ja näin kunnioittaen pelin inspiraation lähdettä.

Keväällä ja kesällä saamme varmasti uutta tietoa joten kannattaa pysyä kuulolla. Tämänkin artikkelin teille toi Viihdecorner sekä Carnival News.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.