Jared Leto ja Snyder’s Cut – Uusi ennätys

Tässä reilu vuoden aikana elokuvateollisuus on ollut todella hiljainen johtuen nykyisestä pandemiasta mutta onneksi suoratoistopalvelut ovat kuitenkin olemassa. Toki elokuvat eivät tuota lähellekkään sitä mitä ne normaalisti tienaisivat mutta silti on hienoa päästä katsomaan uusia tuotoksia. Yksi todella uunituore elokuva, siis ainakin versio elokuvasta on Justice League Snyder’s Cut. Tätä versiota elokuvasta on pyydetty jo alkuperäisen elokuvan julkaisusta lähtien ja se ei ole todellakaan pettänyt faneja.

Toki elokuvassa on paljon samaa kuin mitä vanhassa versiossa oli mutta myös paljon uutta ja virkistävää. Jos totta puhutaan niin alkuperäisen tilalle olisi tuolloin vuonna 2017 voinut julkaista tämän suoraan.

Elokuva suorastaan ruokkii faneja monella eri DC universumin ”easter egg” skeneillä mutta esittelee paljon vanhoja hahmoja uudessa valossa.

Vanhoista hahmoista tulikin taas mieleen koko artikkelin pointti eli Jared Leton adaptio Jokerista joka ensimmäisen kerran esitettiin valkokankaalla vuoden 2016 Suicide Squad elokuvassa. Kyseinen teos oli ihan kohtalainen mutta samalla myös pettymys koska se ei täyttänyt sen koko potentiaalia. Jared Leto eli tämä niinsanottu ”Clown Prince of Crime” oli elokuvan yksiä hyviä puolia ja näyttelijä täytti roolin loistavasti. Toki hän ei kuitenkaan ollut lähelläkään samaa tasoa kun The Dark Knight (2008) elokuvassa Jokerina ollut Heath Ledger.

Lukuisten eri elokuvien joukosta jossa tämä Batmanin arkkivihollinen on esiintynyt, ainoastaan yksi on esittänyt roolia kahdesti. Kyllä vain, vaikka kuinka oudolta se kuulostaakin niin Snyder’s Cut elokuvan myötä Jared Leto on ainoa näyttelijä joka on esittänyt Jokeria useammin kuin vain kerran. Heath Ledgerin jälkeen Jared on oma suosikkini tyyliltään vaikka moni muu A-luokan näyttelijä on myös täyttänyt kuvainnolliset pellen kengät.

Itseasiassa tuolloin 2016 kun Suicide Squad tuli niin sen nähtyäni hieman toivoinkin että Jared palaisi kyseiseen rooliin ja niin myös loppujen lopuksi kävi. Justice League on nyt katsottavissa HBO Nordic suoratoistopalvelussa. Ei muuta kuin popkornit mikroon ja kokispullo jääkaapista niin elokuva voi alkaa.

Tämänkin artikkelin teille toi Viihdecorner sekä Carnival News, kannattaa olla päivittäin kuulolla viihdemaailman menoista ja tuloista.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.