Espoo tarjoaa nuorille urheilupuiston täydeltä festaritunnelmaa

Leppävaaran urheilupuistossa lauantaina järjestettävä Nuori Espoo Live kutsuu nuoria hengaamaan, kokeilemaan uusia juttuja, katsomaan ja kuuntelemaan! Elämyksiä on tarjolla tapahtuman ytimeen nousevassa tapahtumateltassa, kokeilu- ja pelailupuistossa sekä LIVE-lavan konsertissa.

Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Leppävaarassa lauantaina 26.5. klo 13-21 järjestettävän Nuori Espoo Liven sydän on Urheilupuiston aukio ja sen tapahtumateltta. Päivän aikana fiilisteltävänä on mm. tanssia, taistelulajeja, sirkusta, twerkkausta, taikuutta, beatboxausta ja stand uppia.

Urheilupuiston aukiolle parkkeeraa myös Nuori Espoo Paku, joka kiertää koko alkavan kesän ympäri Espoota tuoden kivaa tekemistä sinne missä sitä toivotaan. Liveen paku tuo mm. sumopainia ja klassisia lautapelejä.

Aukiolle ja urheilupuistoon rakentuvassa kokeilu- ja pelailupuistossa on testattavana lajien kirjo. Rullaluistelua, kaupunkisotaa, miekkailua, tankojalkapalloa, LaserRun-ammuntaa, benjitrampoliini, skeittikoulu ja paljon muuta. Tarjontaa täydentää konttiin rakennettava virtuaalipelien maailma.

LIVE-lavalla, heti aukion viereisellä hiekkakentällä, esiintyy iltapäivästä alkaen joukko nimekkäitä artisteja. Tapahtuma huipentuu espoolaisen laulaja-lauluntekijä Nelli Matulan esitykseen.

15.00-15.30 Sini Yasemin
16.15-17.00 Tuure Boelius
17.30-18.15 Aste
18.45-19.30 Janna
20.00-20.45 Nelli Matula

Nuori Espoo Liven 2018 tarkempi ohjelma. Muutokset mahdollisia.