Ennakkostudio avaa Viaplayn NFL-kauden

Järjestyksessään 102. NFL-kausi alkaa torstaina 9.9. Hallitsevana mestarina kauteen lähtee Tampa Bay Buccaneers, joka voitti Kansas City Chiefsin Super Bowl LV:ssa. Uutta kautta käydään läpi kattavasti puolitoistatuntisessa studiolähetyksessä, jossa Viaplayn asiantuntijat Mika Laurila ja Tomi Tiilikainen ennakoivat tulevan kauden tärkeimpiä tapahtumia. NFL on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa ja V sport -kanavilla.

”NFL:n suosio urheilufanien silmissä on sitä luokkaa, että nyt on aika luoda täysimittainen NFL-kauden ennakkostudio ensimmäistä kertaa Suomen tv-historiassa! Puolitoistatuntisen studion aikana käydään kattavasti läpi jokaisen divisioonan voimasuhteet, nostetaan esiin isoimmat puheenaiheet kauden alla ja kerrotaan mitä kannattaa seurata matkalla talven Super Bowlia kohti. Asiantuntijoillamme Tomi Tiilikaisella ja Mika Laurilalla ei taatusti tule puheesta pulaa, kun heidät studion jakkaroille istutetaan into piukeana pitkän off-seasonin jälkeen”, sanoo NFL-studion tuottaja ja studioisäntä Tuomas Meling.

Studio käynnistyy sunnuntaina 12.9. klo 18:30. Sunnuntain prime time -ottelu Buffalo Bills vs. Pittsburgh Steele alkaa klo 20:00. Ottelun selostaa Mika Laurila.

”Suuri odotus päättyy! Kevään varaustilaisuudesta, kesän leireistä ja viimeistään elokuun harjoitusotteluista asti NFL-kuume on noussut. Vuosittain yhä kasvava joukko löytää jenkkifutiksen, uskaltaa ottaa siitä selvää ja lopulta lumoutuu. Tänäkin vuonna Viaplayn NFL-lähetykset takaavat sen, että sunnuntaisin kello 20 kannattaa ottaa hyvä asento kotisohvalta ja antaa huippusuoritusten, värien, valojen ja urheiluviihteen virrata”, sanoo NFL-selostaja Mika Laurila.

”Suomeksi selostettavissa otteluissa on vieraana lajin asiantuntijoita, jotka avaavat lajin taktista puolta ja yhdessä kymmenien kuvakulmien, grafiikoiden ja hidastuksien kanssa takaavat sen, että ottelusta saa kaiken irti. Jenkkien mainoskatkoilla me sukellamme Red Zone TV:n pariin ja kierrämme katsomassa, miten muissa kaupungeissa ottelut etenevät. Sunnuntai-illat ovat siis tapahtumia täynnä! Ja kaiken lisäksi kausi on tänä vuonna historiallisen pitkä, sillä runkosarjassa on nyt ensimmäistä kertaa 18 peliviikkoa”, Laurila jatkaa.

”Sarjassa on suuri määrä uusia, lupaavia pelinrakentajia, mutta suurimpia ennakkosuosikkeja ovat edelleen paljon voittaneet konkarit Tom Brady (Buccaneers) ja Aaron Rodgers (Packers) sekä tietysti taikurimainen Patrick Mahomes (Chiefs). Kiilaa ennakkosuosikkien marssiin lyövät AFC:n puolelta Bills, Browns sekä NFC:ssä Rams ja 49ers. Mutta varmasti jo marraskuuhun mennessä tullaan näkemään joukko uusia yllättäjiä – voisiko esimerkiksi Patriots velhomaisen päävalmentajansa Bill Belichickin johdolla nousta takaisin pudotuspeleihin? Se nähdään pian.”, Mika Laurila lupaa.

NFL on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla. 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.