Elokuussa alkavien ja jatkuvien sarjojen starttipäivämäärät – nappaa alkamisajankohdat talteen!

Suosikkisarjat kuten Salatut elämät, Rantabaari ja Maajussille morsian palaavat uusin jaksoin elokuussa. Uutuuksia ovat muun muassa komediasarjat meiltä ja muualta: Paras vuosi ikinä ja Intelligence. Rikosjännäreiden ystäville tarjolla ovat muun muassa Killing Eve, joka jatkuu jännittävin 2. kauden jaksoin sekä ruotsalaissarja Murha Sandhamnissa. Kerää alta alkavien ja uusilla jaksoilla jatkuvien ohjelmien päivämäärät talteen! 

ELOKUUSSA ALKAVAT KOTIMAISET OHJELMAT 

 
Vappu Pimiän juontama Maajussille morsian on yksi elokuun palaavista suosikkisarjoista. 

Salatut elämät
ma 3.8. klo 19.30
MTV3

Salkkarit palaa kesätauoltaan! Miten jatkuvat pihlajakatulaisten tarinat dramaattisen kevätkauden päätösjakson jälkeen?

Rantabaari
3.8. klo 20 alkaen
Sub
2. tuotantokausi

Kolmesti viikossa parhaaseen katseluaikaan esitettävässä draamasarjassa keskiössä ovat nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen.

Maajussille morsian
17.8. klo 20 alkaen
MTV3
13. tuotantokausi

Maajussille morsiamen 13. kausi alkaa. Ensin nähdään jo keväällä tullut esittelyjakso, ohjelmaan valikoituneet maajussit paljastuvat 24.8. Tulevalla kaudella rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, ja mukana on niin perinteikästä viljatilaa ja lypsykarjafarmia, kuin myös majatalon pitäjää ja eräopasta. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Paras vuosi ikinä
ma 24.8. klo 21 alkaen 
MTV3
1. tuotantokausi

Paras vuosi ikinä on komediasarja kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta – kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin. Carpe F*cking Diem! Pääosissa Lotta Kaihua ja Ella Lahdenmäki.

Unelmaduuni Australiassa
ma 31.8. alkaen
C More
1. tuotantokausi

Unelmaduuni Australiassa on upouusi C More -alkuperäisreality, jossa neljä kaupunkilaisnuorta lähtee reppureissulle toiselle puolelle maailmaa haaveenaan seikkailu suurkaupungin sykkeessä ja leppoisa duuni auringossa. Ikävä kyllä todellisuus on aivan toista, sillä perillä odottaa lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla. Millainen kulttuurishokki seuraa nuorten tajutessa, että edessä on kuukausien mittainen työleiri myrkkyhämähäkkien ja punaniskojen armoilla? Kaikki jaksot julkaistaan kerralla C Moreen.

Viiden jälkeen
ma 31.8. klo 17.05
MTV3

Baba Lybeckin ja Joanna Kuvajan sekä muun Viiden jälkeen -tiimin voimin jatketaan Maikkarin iltapäivässä taas 31.8. alkaen. Luvassa keskustelua päivän tärkeimmistä aiheista kiinnostavien vieraiden kanssa.

ELOKUUSSA ALKAVAT KANSAINVÄLISET SARJAT:

 
Sandra Oh palaa Killing Even merkeissä AVAlle 20.8. kun 2. tuotantokausi alkaa.

Konttori (The Office)
la 1.8.
C More
Kaudet 1-6
 


Michael Scott, paperiyritys Dunder Mifflinin toimistopäällikkö, on omasta mielestään maailmankaikkeuden coolein, hauskin ja paras pomo. Itse asiassa hän on kaikkien aikojen ärsyttävin ja itsekeskeisin ihminen. Steve Carell loistaa pääroolissa Ricky Gervaisin menestysbrittisarjan supersuositussa jenkkiversiossa. Kaudet 1-6 julkaistaan 1.8. kerralla C More -suoratoistopalveluun, ja kaudet 7-9 julkaistaan palveluun myöhemmin syksyllä.

Murha Sandhamnissa
ma 3.8.
C More
7. kausi

Viveca Stenin suosikkidekkareihin perustuva ruotsalainen rikossarja palaa uunituoreella tuotantokaudella. Tukholman henkeäsalpaavan kaunis saaristo ei ole niin rauhallinen kuin luulit. Aaltojen lyödessä kallioihin syyttäjä Nora Linde (Alexandra Rapaport) taistelee arvaamatonta pahuutta vastaan. Seitsemännellä kaudella uusi huume kylvää tuhoa juuri ennen ylioppilasjuhlakautta. Uutena näyttelijänä kaudelle liittyy norjalainen Nicolai Cleve Broch (mm. Mustamaalattu). Sarjaa julkaistaan C More -suoratoistopalveluun kaksi jaksoa maanantaisin.

The Secrets She Keeps
ma 3.8.
C More
1. tuotantokausi

Tuore australialainen psykologinen draamatrilleri kahdesta naisesta, jotka tapaavat sattumalta ruokakaupassa Sydneyn lähiössä. Naisten taustat ovat täysin erilaiset, mutta heillä on kaksi yhdistävää tekijää: he ovat molemmat raskaana ja heillä molemmilla on salaisuuksia, jotka voivat tuhota kaiken heille rakkaan. Päärooleissa Laura Carmichael (Downton Abbey) ja Jessica De Gouw (Arrow). Sarja perustuu Michael Robothamin kirjoittamaan samannimiseen bestselleriin. Kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Botched
ti 4.8.
C More
6. tuotantokausi

Pilalle menneitä kauneusleikkauksia käsittelevän realitysarjan 6. kauden loput jaksot jenkkitahtiin tiistaisin.

Love Island UK, 1. kausi
Singletown, 1. kausi
Bachelor Australia, 4. kausi
ma 10.8.
C More
 

Rakkauden kesä jatkukoon! C Moreen julkaistaan elokuussa lukuisia kausia kansainvälistä rakkausrealityä. Ja lisää genreen kuuluvia sarjoja julkaistaan rakkausrealityjen ystäville pitkin syksyä!

Intelligence
ke 12.8.
C More
1. tuotantokausi

David Schwimmer palaa sitcomien pariin uunituoreessa brittikomediassa. Lue lisää

Keeping Up With The Kardashians
to 13.8.
kaudet 3-9
C More

On aika hypätä muistojen valtatielle, kun C Moreen julkaistaan tukku Hollywoodin kurvikkaiden draamakuningattarien elämästä kertovan sarjan aiempia kausia nykyisellään löytyvien kausien 10-18 lisäksi. Kaudet julkaistaan kerralla C More -suoratoistopalveluun.

Lego Masters Australia
pe 14.8.
2. kausi
C More

Australian kovimmat palikkataiturit loihtivat jälleen mitä mielikuvituksellisempia luomuksia Lego-palikoista. Sarjaa julkaistaan C More -suoratoistopalveluun kahden jakson viikkotahdilla perjantaisin.

Yellowstone
ti 18.8.
1. kausi
C More

Oscar-voittaja Kevin Costnerin tähdittämä Yellowstonen kansallispuiston kupeeseen sijoittuva draamasarja. Costner on sarjassa karjatilallisen Duttonin perheen cowboy-hattua ylpeästi kantava patriarkka. Perhe kamppailee milloin alueen alkuperäisasukkaita, milloin rakennuttajia vastaan säilyttääkseen tilansa ja periamerikkalaisen elämäntyylinsä. Politiikka, terveysongelmat ja perhesalaisuudet kutoutuvat sarjassa upeisiin Yhdysvaltojen keskilännen maisemiin. Sarjaa julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa kahden jakson viikkotahdilla tiistaisin.

NCIS: New Orleans
ti 18.8. klo 22 alkaen
AVA
6. tuotantokausi

Amerikkalaisessa draamasarjassa joukko tutkijoita erikoisagentti Dwayne Priden johdolla selvittää laivaston ja merijalkaväen keskuudessa tapahtuneita rikoksia. Pride (Scott Bakula) on joutunut hyllyttämään alaisensa Hannah Khouryn, koska tämä on rikkonut sääntöjä NCIS:n ja FBI:n yhteisen operaation seurauksena. Priden äidillä todetaan Alzheimerin tauti eikä rikostutkijan arkea helpota öiset painajaiset ja unettomuus. LaSalle lähtee etsimään kadonnutta veljeään Alabamaan. Kuudes tuotantokausi.

Ensitreffit alttarilla Tanska
to 20.8. klo 17 alkaen
AVA
4. tuotantokausi
 

Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa tanskalaisessa tositelevisiosarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät ensitreffeillä naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin heille valitseman kumppanin kanssa. Ohjelmassa seurataan juuri avioituneiden parien uutta elämää häistä häämatkalle ja yhteiseen arkeen. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Neljäs tuotantokausi.

Killing Eve
to 20.8. klo 21
AVA
2. tuotantokausi

Kausi 2, 1/8. Villanelle hankkiutuu sairaalaan hoidattamaan puukotushaavaansa. Eve palaa Lontooseen ja yrittää esittää Nikolle, ettei Pariisissa tapahtunut mitään erikoista. Carolynille hän kuitenkin tunnustaa käyneensä Villanellen asunnossa, mutta ei kerro koko totuutta. Carolynilla on taas käyttöä Evelle, kun erästä outoa kuolemantapausta ryhdytään selvittämään uudelleen. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

Grand Designs – unelma-asunnot
pe 28.8 klo 18 alkaen
AVA
17. tuotantokausi

Kausi 17, 1/7. Pariskunta ihastuu Skotlannissa korkealla rantakalliolla sijaitsevaan tonttiin ja päättää rakentaa sinne maisemaan sulautuvan talon itselleen ja koirilleen. Kivimateriaalit ja ankarat sääolosuhteet tuovat rakentamiseen lisähaastetta. Brittiläinen rakentamisen ohjelma.