C Moren Liiga-tiimi valmiina – näin katsot Suomen suosituinta sarjaa alkavalla kaudella

Liigan odotettu kausi 2021–2022 pääsee käyntiin syyskuussa. Tuttujen ottelustudioiden ja viikko-ohjelmien ohella C Moren Liiga-kokonaisuutta tähdittävät kuukausittain uudet entistä näyttävämmät lauantai-iltapäivien lähetykset sekä uudistunut ja yllätyksentäyteinen ohjelmasarja Hockey Night – Tien päällä.

Liigan runkosarjan avaa tuttuun tapaan viime kevään finaaliottelun uusinta. Lukon ja TPS:n kohtaamisesta käynnistyvässä runkosarjassa pelataan yhteensä 450 ottelua. Kun päälle lasketaan pudotuspelit, ottelustudiot ja oheisohjelmat, on C Moressa luvassa kauden aikana lähes 600 Liiga-lähetystä.

Kiekkotapahtumat välittää pääosin viime kaudelta tuttu tiimi. C Moren meritoitunutta asiantuntijakaartia tähdittävät Sami Kapanen, Karri Kivi, Lasse Kukkonen, Ari Vallin, Pekka Saravo ja Siim Liivik. Studioita hallitsevat rautaisella otteellaan Teemu Niikko, Tuomas Nyholm sekä Suvi Puukangas. C Moren joukkueeseen liittyy uutena tapahtumatoimittajana Alina Voronkova, jonka haastateltaviksi halleilla pääsevät kiinnostavimmat hahmot myös kaukalon ulkopuolelta. 

Otteluiden tunnelmoinnista vastaa värikäs selostajakaarti. Liigan pääselostajina kuullaan vuoden jääkiekkotoimittajan palkinnon tänä vuonna pokannutta Jani Alkiota sekä pitkän linjan kiekkoääniä Antero Mertarantaa, Mika Saukkosta ja Sebastian Waheebia. Selostustiimiin kuuluvat myös Olli Eronen, Juho Kokko, Tuomo Reponen, Toni Saukkola, Julius Sorjonen ja Aleksis Ärje.

Hockey Night entistä näyttävämpänä valikoiduissa lauantai-iltapäivissä

Liiga-viikon avaa uudistunut Hockey Night – Tien päällä. Ohjelman juontajana ja uutena oranssitakkina nähdään räväkkä Viivi Pumpanen, joka paneutuu viihdyttävällä otteella kiekkoilevan Suomen ilmiöihin yhdessä vuorottelevien asiantuntijoiden, viime kaudelta tuttujen oranssitakkien Siim Liivikin ja Ari Vallinin kanssa. Luvassa on omintakeisia seikkailuja Liiga-maailmassa, samalla kun oranssitakit haastavat Liigan pelaajia ja valmentajia arvaamattomillakin tavoilla. Ohjelmasarjassa sukelletaan myös pelaajien ja valmentajien treeni-, työ- ja vapaapäivien tapahtumiin. Hockey Night – Tien päällä esitetään läpi kauden C Moressa sekä tutulla ohjelmapaikallaan MTV3:n maanantai-illoissa klo 22.35. 

Studiollisia Hockey Night Live -ottelulähetyksiä on luvassa kahtena iltana viikossa. Pääsääntöisesti C Moren kiekkotiimi jalkautuu torstaisin seuraamaan illan ottelun käänteitä paikan päälle jäähalliin; lauantaisin illan pääotteluun ja koko kierroksen huippuhetkiin tartutaan C Moren studiolta käsin. Torstain suoraa kiekkolähetystä pääsevät seuraamaan myös Subin katsojat.

Totutun viikko-ohjelman rikkoo noin kerran kuussa aiempaa näyttävämpi Hockey Night Live -ottelulähetys, jota värittävät tuttujen tähtien ja sisältöjen lisäksi uudenlaiset yllätysosuudet. C Moren kiekkotiimi saa seurakseen myös vaihtuvia vip-vieraita ja kiekkopersoonia.

Näinä  Hockey Night Liven erikoisviikkoina vapaasti katsottavilla kanavilla seurataan kiekkoa torstain sijaan lauantaisin, jolloin jo ennen normaalin lauantaikierroksen alkua käynnistyvä ottelu studioineen kerää suomalaiset kiekon pariin. Lähetys alkaa C Moressa ja MTV3:lla kello 15.30.

”Liiga-kauden tapahtumat ja tarinat välitetään tulevalla kaudella C Moressa ja MTV:n kanavilla monipuolisemmin ja laajemmin kuin koskaan aikaisemmin. Sisältö on uudistuneiden ohjelmien ja entistä monipuolisemman tekijätiimin ansiosta varmasti viihdyttävää seurattavaa”, kuvaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero.

”Maanantaina lähdetään veikeästi ”tien päälle”, torstaista saimme yhteistyössä Liigan kanssa erityisen illan studio-ottelulle ja lauantaina syvennytään studiossa koko kierroksen tapahtumiin. Kerran kuussa lisätään lauantai-iltapäivän ottelulähetyksessä kierroksia entisestään. Ja lisää on luvassa – alkavalla kaudella tullaan näkemään myös dokkareita Liigan maailmasta”, Autero summaa.

Liigan pääottelupäivät ovat keskiviikko, perjantai ja lauantai. C More lähettää kaikki Liigan ottelut suorina lähetyksinä ja ne ovat katsottavissa Telia Liigapassilla, C Moresta ja Telia TV:stä.

Myös C Moren muu kiekkokattaus on vahva. Liigan ohella C Moressa alkaa 23.9. Mestis. Lisäksi C More seuraa suomalaisseurojen matkaa CHL:ssä ja lähettää kattavasti myös Ruotsin SHL:n otteluita. Kiekkokauden huipentaa kevään 2022 odotetut MM-kotikisat.

Liigan syyskauden suorat ottelulähetykset vapaasti katsottavilla kanavilla

11.9. klo 15.30 Kärpät–JYP (MTV3)
16.9. klo 18.00 Tappara–Ilves (Sub)
23.9. klo 18.00 HIFK–TPS (Sub)
2.10. klo 15.30 TPS–Lukko (MTV3)
7.10. klo 18.00 Sport–Ilves (Sub)
14.10. klo 18.00 HIFK–Tappara (Sub)
21.10. klo 18.00 Tappara–HIFK (Sub)
30.10. klo 15.30 SaiPa–Kärpät (MTV3)
4.11. klo 18.00 HPK–Pelicans (Sub)
18.11. klo 18.00 JYP–Kärpät (Sub)
25.11. klo 18.00 TPS–KooKoo (Sub)
4.12. klo 15.30 Ilves–Tappara (MTV3)
9.12. klo 18.00 TPS–HIFK (Sub)
26.12. klo 15.30 Pelicans–HIFK (MTV3)
30.12. klo 18.00 KooKoo–Tappara (Sub)

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.