Tässä he ovat: tiistaina 31.8. klo 21 MTV3-kanavalla alkavan Ensitreffit alttarilla -ohjelman osallistujat

Supersuositun Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannella tuotantokaudella tutustutaan kahdeksaan elinikäistä kumppania etsivään henkilöön eli neljään häitään viettävään pariskuntaan.

Ensitreffit alttarilla -sarjan kahdeksas kausi alkaa MTV3-kanavalla tiistaina 31.8. Asiantuntijoina nähdään erityistason seksuaaliterapeutti, pariterapeutti Elina Tanskanen, pastori Kari Kanala ja uutena asiantuntijana ohjelmassa aloittava ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa. Kiinnostavien ja hyödyllisten asiantuntijakommenttien lisäksi tutustutaan tietenkin myös ohjelman sinkkuihin.  Lue alta alttarille astelevien henkilöiden esittelyt. Biot ja kuvat ovat julkivapaita heti, mutta tieto siitä, kuka kenenkin kanssa avioituu, on julkivapaata vasta ohjelman esityspäivänä.  Tällä kaudella mukana:
Venla, 29 vuotta, Turku
Venla työskentelee Turussa opettajana ja toimistotyöntekijänä. Iloisessa ja avoimessa naisessa on kaksi puolta – hän nauttii sosiaalisista tilanteista erilaisten ihmisten kanssa, mutta kaipaa myös omaa aikaa ja rauhoittumista. Hän harrastaa aktiivisesti dancehall-tanssia ja twerkkausta. Venla asuu kimppakämpässä kolmen kämppiksen kanssa ja häntä huolettaa, että asumisjärjestelyistä tulee haaste tuoreessa avioliitossa.  Toiveissa Venlalla on ymmärtävä ja keskusteleva parisuhde, josta löytyy tukea ja turvaa sekä paljon hauskaa yhteistä tekemistä. Tulevaisuuden haaveissa siintää myös opettajan virka, eikä hän siksi ole vielä varma, minne haluaa asettua asumaan.
Henna, 26 vuotta, Espoo
Aktiiviliikkuja Henna opiskelee Helsingin yliopistossa ympäristötieteiden maisteriksi ja toimii sivutoimisesti personal trainerina. Vapaa-ajallaan hän lenkkeilee, joogaa ja valmistaa itse hopeakoruja. Omatekoinen koru on luvassa huomenlahjaksi tulevalle aviomiehellekin. Henna asuu kaksiossa kissojensa Leevin ja Sirin kanssa. Luonteeltaan Henna on hyvin rauhallinen ja harkitsevainen, mutta hänestä löytyy myös pieni spontaani häseltäjä. Onnea Henna löytää arjen pienistä asioista kuten kissan kehräyksestä tai yllättäen nähdystä auringonlaskusta. Hän toivoo parisuhteelta ensisijaisesti kumppania, jonka kanssa voi olla tiimi ja tehdä päätökset yhdessä.
Tuula, 29 vuotta, Turku
Kätilöksi kouluttautunut Tuula toimii sairaanhoitajana digitaalisissa työterveyspalveluissa. Hän on asiakaspalveluhenkinen ja ihmisläheinen tyyppi, jolle elämän tärkeimpiä asioita ovat ystävät ja läheiset. Tuula kuvailee itseään nopeatempoiseksi ja innostuvaksi, mutta toisaalta helposti lannistuvaksi. Hän ei kaipaa elämäänsä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaan ennemminkin pieniä arkisia iloja.  Kodin laittaminen ja ystävien kutsuminen sinne ovat Tuulalle tärkeitä asioita. Hänen haaveissaan siintävätkin omakotitalo, koirat ja lapset.
Niina, 34 vuotta, Helsinki
Iloinen ja hurmaava Niina työskentelee ravintolapäällikkönä ja opiskelee ammattikorkeakoulussa hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoa. Kuplivan iloinen ja suorapuheinen helsinkiläisnainen rakastaa livemusiikkia ja kertoo hurahtaneensa neljä vuotta sitten juoksemiseen. Ilta- ja viikonloppupainotteinen ravintolatyö on tuonut haasteensa sosiaaliseen elämään, ja Niina pelkääkin, että työaikataulut voivat tuoda parisuhteelle haasteensa.  Niina toivoo kumppania, jonka kanssa kemiat kohtaavat. Hän ei usko, että parisuhde voi onnistua, ellei heti alussa kolahda. Pieni kiusoittelu ja pilke silmäkulmassa ovat hänelle parisuhteen suola, ja lisäksi suhteessa täytyy olla vapaus sanoa asioista suoraan.
Miika,28 vuotta, Helsinki
Rauhallinen ja harkitsevainen Miika toimii autokorjaamolla työnjohtajana, ja autot ovatkin hänelle intohimo. Hänellä on vapaa-ajalla yleensä aina auton tuunausprojekti meneillään. Miika jakaa kaksionsa viisivuotiaan australianpaimenkoira Kylon kanssa. Koira on omistajansa vastakohta, eli hyvinkin vauhdikas kaveri. Kylon kanssa ulkoilu onkin yksi Miikan lempiharrastuksia. Kumppanissa Miika arvostaa empaattisuutta, heittäytymiskykyä ja pientä pilkettä silmäkulmassa. Hän haaveilee hyvinkin perisuomalaisista asioista: perheestä, omakotitalosta ja punaisesta mökistä, sillä ”pelkkä työ ja raha eivät tuo onnea, vaan ennemminkin läheiset ihmiset ja oma perhe”.
Sami, 30 vuotta, Helsinki
Tätä helsinkiläismiestä ei heti arvaisi veroasiantuntijaksi, ja Sami tykkääkin yllättää ihmisiä ja kumota ennakko-odotuksia. Ulospäinsuuntautunut, huumorintajuinen ja yllytyshullu ovat sanoja, joita tämä lauluja kirjoittava ja urheilua harrastava mies käyttää itsestään. Mukaan voisi lisätä vielä rauhallisen ja herkän. Onnelliseksi Samin tekevät yksinkertaiset asiat: ystävien seura, keskustelut ja hyvä ruoka ja juoma. Hän haaveilee tällä hetkellä rakkaudentäyteisestä kesästä ja onnistuneesta parisuhteesta. Pidemmällä tähtäimellä toiveissa siintävät myös lapset, mutta Sami ei halua haaveilla liian pitkälle.
”Elämä yllättää, katsotaan mitä tapahtuu”, hän toteaa.
Lari, 33 vuotta, Helsinki
Analyytikkona työskentelevässä Larissa on kaksi puolta: ammattimainen ”kauppishymy” sekä hullutteleva seikkailija. Vapaa-ajallaan Lari harrastaa monipuolisesti urheilua kuten avovesiuintia ja punttitreeniä, mutta hän nauttii myös online-videopeleistä ystävien kanssa.   Larin suurin odotus tulevalle kesälle on yhteinen seikkailu. Hän tykkää omien sanojensa mukaan poistua mukavuusalueelta ja kokeilla uusia asioita. Lari toivoo parisuhdetta, jossa kumpikin voi toteuttaa omia arvojaan ja haluaa myös tukea toisen juttuja. Hän kertoo olevansa valmis laittamaan itsensä likoon ja panostamaan tähän parisuhteeseen täysillä.
Karl, 30 vuotta, Kerava
Keravalainen Karl on rento ja huumorintajuinen mies, vaikka hän itse huomauttaakin, että on hyvin paljon kuulijasta kiinni, millainen huumori on hauskaa. Paineistetussa projektityössä plannerina toimivalle Karlille tärkeintä elämässä ovat ystävät ja läheiset. Tulevalle kumppanille Karl ei halua asettaa minkäänlaisia odotuksia, sillä vaikka ihmisessä olisi kaikki toivotut ominaisuudet, yksilö on aina enemmän kuin osiensa summa. Karl toivoo parisuhteen tuovan elämään tulevaisuudennäkymää ja yhteisiä haaveita. Hän haluaa rakentaa kestävän parisuhteen ja yhteisen kodin. HUOM! Jaksojen embargot aina kun jaksot julkaistaan viikkoa ennen mtv-palvelussa, paitsi poikkeusjaksoissa, jolloin jaksot julkaistaan esityspäivänä vuorokauden vaihtuessa. Jaksot julkaistaan ennakkokatseltavaksi Venetsiaan ja Pressiin:
Jakso 1 ma 30.8.
Jakso 2 pe 3.9.
Jaksot 3-13 tv-esitystä edeltävän viikon tiistaina.
Jakso 14 ja Mitä heille kuuluu nyt -ekstrajakso tv-esitystä edeltävänä perjantaina. #ensitreffitalttarilla Ensitreffit alttarilla alkaa ti 31.8. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus). MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa monta huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa. Ohjelman MTV:lle tuottaa Endemol Shine Finland.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.