C Moren draamauutuus Exit kuvaa rahamiesten nautinnon nälkää ja tuhovimmaa

Kotimainen C More -alkuperäissarja Exit kertoo neljän finanssihain yliampuvasta elämäntyylistä, jota värittävät huumeet, prostituutio ja väkivalta. Olli Ilpo Salosen ohjaaman sarjan päärooleissa nähdään Max Ovaska, Olli Rahkonen, Jarkko Lahti, Jarkko Niemi ja Jemina Sillanpää. Sarja alkaa C More -suoratoistopalvelussa torstaina 13. lokakuuta.

Uusi kotimainen C More -alkuperäissarja Exit on kahdeksanosainen draamasarja neljästä ökyrikkaasta liikemiehestä, Kimistä, Krisusta, Hassesta ja Benjaminista, joille tärkeintä on voitto – keinolla ei ole merkitystä. Heillä on kaikkea mitä voi toivoa ja rahalla ostaa, mutta elämä ei silti tunnu oikein miltään. Kaverukset suorastaan syttyvät, kun tarjolla on väkivaltaa, juonittelua, seksiä ja julmuuksia. Tällä kaikella on seurauksensa, josta lopulta kärsivät sekä miesten perheet että miehet itse. Exit perustuu norjalaiseen samannimiseen kohusarjaan. Sarjan pääjuoni ja roolihahmot muistuttavat alkuperäisteosta, mutta sarjaan on haettu suomalaista kulmaa haastattelemalla henkilöitä maamme yritys- ja finanssimaailmasta. 

Exitin keskeisimmissä rooleissa näyttelevät Max Ovaska (Aallonmurtaja, Karppi), Olli Rahkonen (Harjunpää, Mieheni vaimo), Jarkko Lahti (DikDek – Painajainen majatalossa, Hymyilevä mies), Jarkko Niemi (Sunnuntailounas, Modernit miehet), Jemina Sillanpää (Onnela, Karppi), Linnea Leino (Sininen enkeli, Tytöt tytöt tytöt) ja Maryam Razavi (HasBeen). Sarjan on ohjannut Olli Ilpo Salonen (Pahan väri). Käsikirjoituksesta vastaavat Tuomas Vimma ja Matti Koskinen. Sarjan on C Morelle tuottanut Fremantle Finland.

”Exit on viihdyttävä ja adrenaliinintäyteinen sarja vallasta sekä sen väärinkäytöksistä, kaikkine ylilyönteineen. Sen aidot havainnot Suomen finanssi- ja yritysmaailmaan sijoittuvien päähenkilöiden materian ja ihmisten kerskakulutuksesta tulee varmasti nostattamaan katsojan karvat pystyyn. Yhden hahmon sanoin ”Kun sul on muutama kymppimilkku tilillä, niin sä vaan juokset karkuun tylsistymistä”. Kylmäksi tämä sarja ei jätä ketään!, kertoo ohjaaja Olli Ilpo Salonen.

”Exit piirtää raadollisen kuvan henkilöistä, joille mikään ei riitä ja joilla toisaalta on kaikkea. Olen erittäin innoissani Exitin näyttelijöistä, jotka kääntävät haastavat roolit hienosti lihaksi ja vereksi. Toivon, että sarja herättää huomiota ja keskustelua”, toteaa C Moren draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Exit julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 13. lokakuuta. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

EXITIN JAKSOT:

Jakso 1. Kim Helasvuo
Kim, Hasse, Krisu ja Benjamin ovat neljä ”veljestä”, jotka nauttivat huumeista, alkoholista ja seksistä. Kimin vaimo Linda haluaa tulla raskaaksi. Vierailu Lindan siskon luo päättyy riitaan ja Kim lähtee radalle ystäviensä kanssa.

Jakso 2. Benjamin Böhm
Benjaminin syntymäpäiväjuhlat. Benjamin kertoo, miten on saanut nelikon miljoonat suojattua verottajalta. Hasse kehittää Kimin kanssa juonen, jotta Kimin ei tarvitse panna vaimoaan. Benjamin poistuu omista bileistään näyttävästi.

Jakso 3. Kristian Lindholm
Linda haluaa spermanäytteen tutkimuksia varten. Kim, Hasse ja Krisu ovat huolissaan miljoonistaan. Kim päättää herättää Benjaminin.  

Jakso 4. Nils Von Hasselfeldt
Linda saa positiivisia uutisia Kimin spermasta. Kim, Hasse ja Krisu päättävät järjestää erikoisen seremonian kaatuneen veljen Benjaminin johdosta. Krisu löytää baarista Lindan ja päättää kertoa hänelle totuuden.

Jakso 5. Polttarit
Linda kertoo Kimille olevansa raskaana. Benjaminin kotiinpaluu ei mene ajatellusti. Bilekämpällä Hassen jousiammunta riistäytyy käsistä.

Jakso 6. Häät
Krisun häät. Kim pitää Krisulle kauniin puheen. Benjamin kertoo häntä vainoavista albaaneista. Kim hermostuu vauvaonnitteluista ja saa raivarit. Linda tekee päätöksen. 

Jakso 7. Kaikki vihaa Turkua
Kim ja Hasse lähtevät tapaamaan albaaneja. Benjaminin todellinen tilanne paljastuu kaksikolle. Linda muuttaa salaa uuteen kotiin. Poliisit soittavat Kimille.

Jakso 8. Huipulla tuulee
Kim poliisiasemalla. Krisu päättää kertoa Kimille totuuden Lindan lapsesta. Kim kehittelee suunnitelman tavattuaan Lindan ja avioerojuristin. 

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.