Arvostelu: 21 Bridges

21 Bridges on vuonna 2019 ilmestynyt amerikkalainen elokuva, missä nuori musta poliisi joutuu keskelle erikoista ryöstöä. Hän joutuu selvittämään pieleen mennyttä kokaiiniryöstöä, jossa kuoli kahdeksan poliisia.

Pääosissa elokuvassa nähdään Chadwick Boseman, Sienna Miller, J.K. Simmons, Stephan James, Taylor Kitsch. Elokuvan ohjasi Brian Kirk.

21 bridges tarkoittaa New Yorkin 21 eri siltaa, joilla Manhattanin saari yhdistyy itse kaupunkiin. Nämä 21 siltaa suljetaan yöllisen miesjahdin ajaksi. Jahdin aikana käy ilmi, ettei kaikilla poliiseilla ole aivan samanlaiset tarkoituspedät.

IMDb arvostelussa 6,6/10 pistettä saanut poliisielokuva antaa yhden kuvan NYPD blue toimintatavoista ja mahdollisuuksista mitä poliisin työssä on. Amerikka, kuten moni muukin maa, ei maksa poliiseille kovinkaan hyvää palkkaa, mutta työssä on kovat riskit.

21 Bridges on elokuva tästä ammatista, sen vaatimuksista ja riskeistä. Omalla tavallaan elokuva maalaa tummanpuhuvan tarinan, joka voisi hyvinkn olla totta, mutta joka on elokuvaa.

Jos olet poliisielokuvien ystävä, on tämä elokuva laitettava mahdollisten katsottavien elokuvien listalle. Ei tässä mitään erikoista ole, mutta on tästä 1h 35 minuuttia elokuvaviihdettä.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.