Amatöörien CS:GO turnaus Tampereelta käsin

Suomiesports on mukana Tampereen YMCA:n organisoimassa CS:GO turnauksessa Tamateur 2022.

Tapahtumaa on organisoimassa myös Suomiesports aktiivi Jesse Halme, jolta kyselimme hieman lisää tästä tämän viikon tapahtumasta.

Kuka järjestää tämän viikon Tamataur 2022 turnauksen?

YMCA Esports järjestää yhteistyössä kumppaneiden kanssa

Mistä tuli alkuperäinen idea tapahtumalle?

Idea on lähtöisin YMCA Esports toiminnasta, kun meiltä on kysytty CSGO tapahtumia, olemme aikaisemmin järjestänyt Tamppaus- tapahtumaa, joka oli suunnattu taistelupelien pelaajille. Koronan takia Tampereen tapahtumat on ollut todella minimissä. Haluamme omalla toiminnallamme kehittää kenttää täällä ja olla myös tapahtumajärjestäjänä alueellamme.

Onko ensimmäinen kerta, tuleeko kenties lisää

Tamppaus järjestettiin opiskelijoille viimevuonna pilottina ja tapahtuma oli menestys. Nyt halusimme tapahtumalle jatkoa, ja luonnollisesti kutsuimme myös viime vuonna pelanneet pelaajat mukaan, valitettavasti vielä kun on joitain rajoituksia, emme voineet tehdä tapahtumasta vieläkin isompaa. Tapahtuma täyttyi viimevuotisista pelaajista ja heidän tutuistaan heti yhdessä päivässä. Tämä on tapahtumalle vasta alkua ja yritämme kasvattaa ja tehdä tästä jatkumon myös tuleville vuosille, toivottavasti isompana

Tällä kertaa pelataan CS:GO-peliä, tuleeko toisia pelejä

CSGO on meille ollut nyt se prioriteetti numero yksi, mutta emme sulje pois muita pelejä. Tamppaus tapahtumalle on myös suunniteltu jatkoa, se kerää kansainvälisestikin pelaajia Tampereen alueelle, joten ehdottomasti haluamme myös kuunnella heitä ja heidän toiveitaan.

Onko tapahtumalla tavoitetta?

Tapahtuman tavoitteena on vakinaistaa paikkansa scenessä ja nimenomaan tarjota amatööritason pelaajille näyttöpaikkoja, tapahtuman tavoite on kohdata kanssa pelaajia ja tutustua myös paikallisesti kanssa pelaajiin.

Ketä on pelaamassa tälä kertaa

Suurinosa pelaajista tulee opiskelumaailmasta ja pilottiturnauksesta, mutta tulevina vuosina toivotaan että pystymme rakentamaan laajemman pelikentän

Koska pelataan?

11.2.-13.2. Bar Lategame Tampere

Mistä pelejä voi seurata?

Tapahtumaa voit seurata selostuksineen suorana twitch.tv/ymca_tampere

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.