Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV3-kanavalla torstaina 2.9. klo 21 – Avausjaksossa suunnataan Paula Vesalan luo

Maria Veitola pakkaa jälleen pyjamansa ja lähtee yökylään! Katsojien suosikkiohjelman seitsemännellä kaudella Maria vierailee taas läpi Suomen uusien, julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin, tarinoihin, perheenjäseniin ja elämän tärkeisiin henkilöihin hän pääsee tutustumaan.

Viidesti Kultaisella Venlalla palkitun Yökylässä Maria Veitolan seitsemännellä kaudella Maria Veitola yöpyy Paula Vesalan, Sampo ja Minttu Kaulasen, Gettomasan (oik. Aleksi Lehikoinen), Janne Katajan, Kaisa MäkäräisenSatu Silvon ja Reidar Palmgrenin, Tunna ja Jenni Milonoffin, Mikko Kuustosen ja Hanna Brotheruksen, Aake Kallialan, Pekka Haaviston ja Sanna Marinin luona. 

Yökylämatkat vievät läpi Suomen ja luvassa on lumisia maisemia sekä kauniita kesäiltoja. Kuulemme hienoja, toisistaan erilaisia tarinoita, joissa tunnelmat vaihtelevat naurusta herkkiin hetkiin.

Kauden avausjaksossa to 2.9. klo 21 alkaen Paula Vesala kutsuu Marian yökylään kauniiseen kotiinsa Karhusaareen. Maria pääsee lukemaan tekstiä Paulan tekeillä olevaan kappaleeseen ja auttaa pelastamaan kuolleen puun. Samppanjalasillisten äärellä käydään tärkeitä keskusteluja itsetunnosta. Aamulla pukeudutaan tummiin kulttuurialan puolesta. Katso pätkä Paula Vesalan jaksosta täältä.

Kauden toisessa jaksossa Maria yökyläilee lumisissa Lapin maisemissa kauppiaspariskunta Sampo ja Minttu Kaulasen luona. Sampo rohkaisee Marian jääkylpyyn ja paljastaa, mistä on onnistunut löytämään avun heikompina hetkinä. Aamulla tavataan Sampon äiti Anne, joka tekee Marialle yllättävän ehdotuksen.

Kolmannessa jaksossa Maria matkaa Suomi-räpin keskukseen Jyväskylään Gettomasan eli Aleksi Lehikoisen luokse. Suosittu räppäri avaa Marialle nuoren miehen elämää ja ajatuksia, sekä haastaa Mariaa rohkeasti vaikeistakin aiheista. Aamupalapöydässä keskustellaan parisuhteista ja niiden vaikeudesta.


Taiteilijapariskunta Satu Silvo ja Reidar Palmgren kutsuu nelosjaksossa Marian luokseen helteiseen Käpylään. Yökyläillessä nautitaan elävän ravinnon antimia ja keskustellaan herkkyyden ja vahvuuden yhdistämisestä. Illalla naamaan hierotaan isoäidin kaurapuuroa ja tuijotellaan upeaa kuuta.


Viidennessä jaksossa Maria pakkaa kassinsa ja lähtee yökylään Riihimäelle Janne Katajan luokse. Päivän aikana tavataan Jannen lapsuudenystäviä ja perhettä, sekä kuullaan kuinka satuhahmoksi kutsuttu mies on löytänyt tiensä menestyväksi yrittäjäksi. Jannen tytär yllätetään puhelulla, kun Janne ja Maria pohtivat isyyttä.

Katso esimakua Yökylässä Maria Veitolan uudelta tuotantokaudelta täältä.

#yökylässä

Yökylässä Maria Veitola alkaa to 2.9. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus). MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman on MTV:lle tuottanut Moskito Television Oy.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.