Vuoden suurin tv-ilmiö Masked Singer Suomi jatkuu jo tänä syksynä!

Koko Suomi pääsee jälleen arvuuttelemaan, kuka on maskin takana, kun vuoden suurin tv-ilmiö Masked Singer Suomi saapuu MTV3-kanavan lauantai-iltoihin jo tänä syksynä. Katsojat, juontaja Ile Uusivuori, tutut panelistit ja panelistijoukkoon liittyvä Christoffer Strandberg yrittävät arvata, keitä 12 uutta päästä varpaisiin naamioitunutta esiintyjää ovat.

(kuva: Janne Kataja, Jenni Kokander, Maria Veitola, Ile Uusivuori ja Christoffer Strandberg.)

MTV3-kanavan Masked Singer Suomi nousi viime keväänä vuosikymmenen suurimmaksi tv-ilmiöksi ja kaikkien kanavien isoimmaksi viihdeavaukseksi vuosiin. Koko Suomi arvuutteli, keitä maskin takana oli, kun päästä varpaisiin naamioidut hahmot esiintyivät katsojille lauantai-iltaisin. Ensimmäisen tuotantokauden voitti Sami Hedbergin Leijona-hahmo.

Myös tänä syksynä arvuutellaan, keitä 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa, päästä varpaisiin naamioitunutta hahmoa eri aloilta ja genreistä ovat. Masked Singer Suomi saapuu MTV3-kanavan lauantai-iltoihin uusien hahmojen esittelyjaksolla ja toisen kauden lähtölaskennalla lauantaina 12.9. klo 20 alkaen. Lokakuusta lähtien 12 uutta hahmoa pääsevät esittelemään laulunlahjojaan studioyleisölle ja katsojille.

”Toisella kaudella salailun määrä vain kasvaa! Esittelyjaksossa otetaan jo hieman näkökulmaa siihen, mitä tuleman pitää: tutustutaan uusiin hahmoihin ja annetaan ihmisille mahdollisuus alkaa arvuuttelemaan jo nyt sitä, mitä myöhemmin syksyllä on tulossa”, ohjelman juontajana jatkava Ilkka ”Ile” Uusivuori kertoo.

”Ensimmäisellä kaudella ihmiset valvoivat öitä tämän kreisin formaatin ansiosta miettien sitä, kuka on Heinäseiväs. Luulen, että uuden kauden hahmoiksi on ollut helpompi saada suomalaisille tuttuja henkilöitä. Juontajana menen myös tällä kaudella aika improvisoiden eteenpäin, sillä minulla ei ole edelleenkään mitään hajua siitä, keitä ihmiset hahmojen takana ovat, enkä ole halunnut kuulla heistä mitään vihjeitä”, hän jatkaa.

Christoffer Strandberg liittyy tuttujen panelistien seuraksi

Villin ja koukuttavan suosikkiohjelman ensimmäiseltä kaudelta tutut Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola nähdään Masked Singer Suomen vakiopanelisteina myös tulevalla kaudella. Uusi vakiovahvistus paneelissa on improvisaation ja heittäytymisen ekspertti, glamourruhtinas Christoffer Strandberg.

”Katsoin Masked Singer Suomen ensimmäistä kautta ja ajattelin ohjelman olevan täysin älytön, ja siksi loistava. Olen niin onnellinen, että saan liittyä Jennin, Marian ja Jannen seuraan. Rakastin heidän villiä ja vapautunutta arvailua viime kaudella, ja siihen aion yhtyä. Pyrin panelistina ajattelemaan aina laatikon ulkopuolelta ja haastamaan omaa ja muiden ajattelua. Näyttelijänä teen paljon työtä äänen kanssa ja aionkin luottaa korviini ja kuunnella, kuka maskin takana voisi olla”, Christoffer Strandberg kertoo.

Maan suosituimpiin ja rakastetuimpiin koomikoihin ja näyttelijöihin kuuluva Strandberg on tullut kansalle tutuksi niin tv:ssä, radiossa kuin näyttämölläkin. Laaja-alainen esiintymiskokemus yhdistettynä vahvaan korkea- ja populaarikulttuurin tuntemukseen tekeekin hänestä vahvan ja tarkan panelistin, jolta on liki mahdoton salata todellista henkilöllisyyttä piiloutumalla maskin taakse. Baby-panelistiksikin kollegoidensa toimesta luonnehdittu Strandberg tuo välillä kiihkeänä arvauksissaan kuhisevaan panelistiryhmään myös vakautta, diplomatiaa ja rauhaa. 

”Masked Singerissä saa tuntea itsensä suureksi älykkääksi etsiväksi ja myös täydelliseksi idiootiksi. Varmaa on vain se, että et ikinä voi olla täysin varma mistään! Yllättävintä on ollut se, kuinka monella tasolla meitä panelisteja ja katsojia huijataan. Se viedään ihan uudelle tasolle tällä kakkoskaudella”, Strandberg lupaa.

Masked Singer Suomi on viihdesyksyn suurin salaisuus, josta koko Suomi tulee puhumaan! Katso esimakua esittelyjaksosta täältä.

Seuraa Masked Singer Suomea:
#Maskedsingersuomi
Facebook: @mtv3suomi
Instagram: @maskedsingersuomi
Twitter: @Maikkari
YouTube: mtv Suomi

Masked Singer Suomen lähtölaskenta MTV3-kanavalla lauantaina 12.9. klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Ohjelman MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.