Varusteleka järjestää ilmaisen ulkoilmatapahtuman Konalassa

Varusteleka järjestää 17.8. ilmaisen ulkoilmatapahtuman uudessa kiinteistössään Konalassa. Artisteina esiintyy Gommi ja Pommi, Barbe-Q-Barbies sekä suomalaisen metallimusiikin kärkikastiin kuuluva Mokoma. 

Viime vuonna Varusteleka vihki uudet toimitilat käyttöönsä Mega Grand Opening -festivaalilla. Tänä vuonna Varusteleka järjestää samalla kaavalla entistä laajemman tapahtuman nimeltä Lekafest. Bakkanaalit pidetään lauantaina 17.8. Varustelekan myymälässä ja sen ympäristössä osoitteessa Hankasuontie 11 A. Tapahtuma on maksuton kaikille kävijöille.

“Viime vuoden avajaistapahtuma koukutti lekalaiset tapahtumien järkkäämiseen, joten tänä vuonna päätettiin tehdä kaikki isommin ja hienommin. Yhden bändin sijasta meillä on kolme bändiä, yhden paljun sijasta kaksi paljua ja tankitkin on tuplannut määränsä!” kertoo tapahtuman tuottaja Suvi Väänänen.

Tapahtuma avaa ovensa aamuyhdeksältä ja sulkee porttinsa kahdelta yöllä. Varustelekan myymälä palvelee tapahtumapäivänä klo 09-22, ja laajennettu Bar & Cafe Sotima on auki koko tapahtuman ajan. 

Ulkoanniskelualueella on mukana kotimaiset pienpanimot 8-bit Brewing ja Level Eleven. Soppatykkimies tarjoaa 1000 ensimmäiselle halukkaalle ilmaista hernekeittoa, ja muita ruokatarpeita tyydyttävät JJ’s BBQ, Sandwich Club sekä Honkajoen Panimon limsabaari. 

Lekafestin ohjelmaan kuuluu musiikkiesitysten lisäksi myös Varustelekan oma muotinäytös sekä Uudenmaan Karoliinien ampumanäytös. Paikalla on myös yleisölle avoin palju sekä anniskelualueella käytössä oleva saunateltta, jota luotsaa Savotta. Illalla lavalle nousevat musiikkiartistit Gommi ja Pommi, Barbe-Q-Barbies sekä Mokoma.  

Tapahtumaan on Onnibussin ilmaiskuljetus Kiasman edustalta lähes koko tapahtuman ajan. Tarkempaa tietoa ja aikataulut tapahtumasta sekä bussikuljetuksesta löytyvät Varustelekan verkkosivuilta.