Uutuussarjat Karuselli ja DikDek Painajainen kummitustalossa sekä Rantabaarin 4. kausi täydentävät C Moren alkuperäissarjasyksyn

Tänä aamuna suorana verkossa järjestetyllä C Moren Draamiaisella syvennyttiin jälleen videosuoratoistoalan ja kotimaisen draamatuotannon tuoreimpiin kuulumisiin. Draamiaisella julkistettiin syksylle myös kaksi upouutta C More -alkuperäissarjaa: Karuselli ja DikDek Painajainen kummitustalossa. Lisäksi suosikkisarja Rantabaari saa toivottua jatkoa syksyllä C Moressa. Vuosi 2021 onkin helmikuussa MTV:ltä Telia Finlandille siirtyneelle, vahvasti kasvavalle C Morelle alkuperäissarjojen puolesta ennätysvuosi.

C More -suoratoistopalvelun Draamiaisella kuultiin tänä aamuna kotimaisen draamatuotannon tekijäkentän kuulumisia ja julkistettiin kolme uutta C More -alkuperäissarjakautta syksylle 2021. C Morelle sisältöjä tuottavan MTV:n draama- ja kehityspäällikkö Jani Hartikaisen luotsaama tilaisuus striimattiin tänään verkossa suorana Telia Finlandin pääkonttorilta Triplasta. Aiheista olivat keskustelemassa uuden Karuselli-komediasarjan käsikirjoittaja-ohjaaja Petteri Summanen ja käsikirjoittaja-näyttelijä Kari Hietalahti, uuden Pahan väri -draamasarjan näyttelijät Milka Ahlroth ja Eero Ritala sekä ohjaaja Olli Ilpo Salonen sekä C Moren liiketoimintajohtaja Saara Pekkonen Telia Finlandilta. 

Draamiaisella käytiin keskustelua muun muassa käsikirjoituksen ja näyttelijäntyön suhteesta sekä kuultiin miten C Moresta on kasvanut kiinnostavimpien alkuperäissarjailmiöiden koti. Tilaisuudessa julkistettiin kaksi kokonaan uutta C More -alkuperäissarjaa, Karuselli ja DikDek Painajainen kummitustalossa, jotka julkaistaan C Moressa syksyllä. Lisäksi kerrotiin, että suursuosioon noussut C More -alkuperäissarja Rantabaari saa syksyllä toivottua jatkoa neljännen tuotantokauden muodossa. Draamiaisella saatiin myös maistiaisia useammista tulevista alkuperäissarjatuotannoista, kuten Roba, Maria Kallio, Hymyä! ja Pahan väri

Karuselli

Syksyllä 2021 C More -suoratoistopalveussa julkaistava Karuselli on komediasarja maastamme, joka muuttuu hitaasti, mutta varmasti. Sarjan kymmenen itsenäisen tarinan sisältävää jaksoa kuvaavat tuttuja ja raivostuttavan suloisia kuplia, joissa me suomalaiset elämme. Sarjan ovat käsikirjoittaneet terävistä komediakynistään tunnetut Kari Hietalahti ja Petteri Summanen, joka vastaa myös ohjauksesta. Myös näyttelijäkaarti on huipputasoa, ja erillisten jaksojen pääosissa nähdään muun muassa Paavo Kinnunen, Mimosa Willamo, Kari Hietalahti, Martti Suosalo, Riitta Havukainen, Jussi Vatanen, Tommi Korpela, Niina Koponen ja Saara Kotkaniemi, joista osa näyttelee useammassakin jaksossa. Toden ja absurdin maailman yhdistelmä on ajankohtainen ja oivaltava kuvaus Suomesta vuonna 2021. Sarjan tuotannosta vastaa Zodiak Finland.

Rantabaari, 4. kausi

Rantabaari-sarjan fanit voivat huokaista helpotuksesta kun C More -alkuperäissarjasuosikki saa jatkoa syksyllä! Neljännellä kaudella Trissa-rantabaarin kipparit ovat vaihtuneet ja ympäristössä on uusien tuttavuuksien lisäksi monenlaista vireää bisnestä. Uutuuden ilo ei välttämättä pitkälle kanna, jos selvittämättömät asiat alkavat pulpahdella pintaan. Sarjan tuotannosta vastaa Fremantle Finland.

DikDek Painajainen kummitustalossa

Juha Vuorisen suuresti fanitetun DikDek-kirjasarjan hahmot heräävät henkiin uudessa komediasarjassa DikDek Painajainen kummitustalossa. Luvassa on täysin uusi, Vuoriselle tunnistettavalla mustalla huumorilla höystetty tarina, joka menee vielä DikDek-kirjojakin hullumpaan suuntaan. Räävitön ja vauhdikas C More -alkuperäissarja julkaistaan C Moressa loppusyksystä 2021.

C MORE -ALKUPERÄISSARJOJA JULKAISTAAN TÄNÄ VUONNA ENNÄTYSMÄÄRÄ

Helmikuun alussa MTV:ltä Telia Finlandille siirtyneen C More -suoratoistopalvelun suosio Suomessa jatkaa vahvaa kasvuaan. C More julkaisee tänä vuonna myös ennätysmäärän kotimaista draamaa, joka on kiinnostavan urheiluvalikoiman ohella suoratoistopalvelun katsotuinta sisältöä. Uusia kotimaisia C More -alkuperäissarjakausia julkaistaan yhteensä peräti 12, joten joka kuukaudelle riittää tänä vuonna kiinnostavaa katsottavaa. 

”Kotimainen draama vetää meillä valtavia katselumääriä, joten kysyntä laadukkaille hittisarjoille on kasvanut hurjasti. C Moren perustamisvuonna 2017 kotimaisia alkuperäissarjoja julkaistiin heti alkuun kaksi. Neljässä vuodessa määrä on kasvanut vuosi vuodelta ja tänä vuonna yllämme kahdellatoista sarjakaudella uuteen ennätykseen! Tämä on ilouutinen paitsi kotimaisen draaman faneille, myös koko draamatuotantoalalle. C More on kasvanut yhdessä alkuperäissarjojen suosion ja määrän kanssa, ja lunastanut paikkansa kotimaisen draaman kotina. Yhdessä MTV:n kanssa olemme räätälöineet sarjavalikoiman huolella suomalaiseen makuun sopivaksi”, kuvailee C Moren liiketoimintajohtaja Saara Pekkonen Telia Finlandilta.

C More -suoratoistopalvelu on kasvattanut tilaajamääriään peräti 75 prosentilla viimeisen vuoden aikana.

”Koronan aiheuttaman kotoilun lisäksi yksi merkittävä syy kasvuun on se, että yhdessä Telian kanssa C More on saanut kokonaan uusia asiakkaita suoratoistopalvelun pariin. Esimerkiksi vain Telian liittymäasiakkaille tarjottava C More TV -tuote on kerännyt vain puolessa vuodessa noin 65 000 tilaajaa, joista osa ei ole aikaisemmin käyttänyt suoratoistopalveluita”, Pekkonen iloitsee. 

Kotimaiset C More -alkuperäissarjat 2021

Karkurit – 21.1. alkaen
Aallonmurtaja, 3. kausi – 25.2. alkaen
Hotel Swan Helsinki, 2. kausi – 24.3. alkaen
Paras vuosi ikinä, 2. kausi – 22.4. alkaen
Roba, 5. kausi – 13.5. alkaen
Karalahti – 3.6. alkaen
Maria Kallio – elokuussa
Rantabaari, 4. kausi – syksyllä
Karuselli – syksyllä
Pahan väri – syksyllä
DikDek Painajainen kummitustalossa – syksyllä
Hautalehto: Kylmä syli – syksyllä 

Tulossa vuodelle 2022: Kämppikset, Hymyä!, Made in Finland – tarina Nokiasta

Lisää alkuperäissarjajulkistuksia ensi vuodelle on tulossa myöhemmin.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.