Tubecon Video Awards 2019: Yleisön suosikki -äänestyksessä annettu jo yli 29 000 ääntä

Tubecon Video Awardsin yleisön suosikki -kategorian äänestys päättyy tiistaina. Ääniä on annettu jo yli 29 000.

Suomen parhaat videosisällöt palkitaan jälleen Tubecon-tapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa 17.8.2019. Tubecon Video Awardsin Yleisön suosikki -kategorian äänestys aukesi perjantaina 9.8., ja viimeinen äänestyspäivä on tiistaina 13.8. Ääniä on annettu jo yli 29 000, mikä on melkein kymmenkertaisesti viime vuoteen verrattuna.

– Äänestystahti on ollut todella kova, eli uskon monen todella löytäneen suosikkinsa. Tämä kertoo mielestäni nuorten halusta jakaa oma mielipiteensä ja antaa tunnustusta omalle suosikilleen, mikä on mahtavaa. Sisältöjä on niin monenlaisia kuin tubettajiakin, eli jokaiselle on varmasti jotakin, kuten tapahtumassakin, kertoo Tubeconin sisällöstä vastaavan Suomen Tubettajat ry:n puheenjohtaja Jussi Koski.

Yleisön suosikki -kategoriassa ehdolla ovat videot Kuka pysyy pisimpään pahvilaatikossa voittaa 1000e (NikojaSanttu), 50 000 Kcal haaste (Jesse Pynnönen), Rikon outoja suomalaisia lakeja (MiskaMH), Olet ruma (Pinkku Pinsku), Päivä pyörätuolissa OSA 2 (Sita Salminen) sekä Tehdään äidille Tinder-profiili! (Mandimai).

Äänensä suosikilleen voi antaa vielä tiistain aikana Tubeconin verkkosivuilla, jossa voi myös tutustua kaikkiin kategorioihin ja ehdokkaisiin: www.tubecon.fi/video-awards/. Muiden kategorioiden lopulliset voittajat valitsee Tubeconiin tulevien tubettajien raati.

Tubecon Video Awardsin tavoitteena on juhlia luovuutta sekä nostaa esiin omaperäisiä videosisältöjä, laadukasta osaamista ja hyviä tarinoita. Kaikki Awards-voittajat julkistetaan legendaarisessa palkintogaalassa Tubeconin päätteeksi lauantaina 17.8. klo 17 TubeCity Stadionilla. Gaalan juontaa MiskaMH, ja se striimataan suorana Elisa Viihteessä. Tubecon Video Awards palkinnot jakaa Suomen Tubettajat ry, jonka tehtävänä on edistää suomalaista YouTube-kulttuuria.

TUBECON

Suomalaisten tubettajien vuonna 2014 perustama Tubecon on puolueeton platform-toimija. Tubecon tekee tubettamisen ilmiötä näkyväksi ja tunnetuksi yhdessä tubettajien kanssa järjestämällä yhteisöllisiä livetapahtumia videoiden tekijöille ja seuraajille. Vuonna 2018 Suomen Tubeconissa vieraili 17 000 kävijää. Tapahtumaa edeltävä Tubecon Industry Day kokosi yhteen toimialan ammattilaiset video- ja vaikuttajamarkkinoinnin huipulta. Tubecon Suomen järjestävät Suomen Tubetapahtumat Oy sekä Suomen Tubettajat ry. Vuoden 2019 tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 16.–17. elokuuta. Lisätietoja: www.tubecon.fi

Lähde: ePressi