Teppo Airaksisen SUPERCOOL-toimintakomedia elokuvateattereihin Yhdysvalloissa

Teppo Airaksisen ohjaama toimintakomedia Supercool saa ensi-iltansa Yhdysvaltojen elokuvateattereissa sekä digialustoilla 11.2.2022. Elokuvan levittää Yhdysvalloissa Vertical Entertainment.

Globaaleille markkinoille suunnattu Supercool on Yellow Film & TV:n tuottama. Elokuvan tuottaja Olli Haikka on myös käsikirjoittanut Supercoolin yhdessä Ali Moussavin kanssa.

– Tarinankertojina haluamme että mahdollisimman moni näkee elokuvamme, Haikka toteaa.

– Siksi Supercoolin työryhmä on äärimmäisen iloinen siitä että elokuva saadaan teattereihin Yhdysvalloissa.

Myös Suomessa Supercoolin ensi-ilta on näillä näkymin perjantai 11.2.2022. Teinikomedian Suomen ja Pohjoismaiden levityksestä vastaa SF Studios.

Suomalais-amerikkalaisena yhteistuotantona tehdyn toiminnallisen high school -komedian Supercoolin pääosia näyttelevät Jake Short (This Is The Year, 2020) ja Miles J. Harvey (The Babysitter, 2017). Muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Damon Wayans Jr. (Valekytät, 2014, ja tv-sarja Kolme miestä ja tyttö, 2011), Madison Davenport (minisarja Sharp Objects, 2018), Odessa A’zion (tv-sarja Grand Army, 2020) ja stand-up koomikkonakin tunnettu Iliza Shlesinger (Spenser Confidential, 2020, Pieces of a Woman, 2020).

Supercoolissa päähänpotkittu high school -nörtti Neil (Short) toivoisi olevansa tarpeeksi cool deittaillakseen pitkäaikaista ihastustaan Summeria (Davenport). Kun kohtaaminen Summerin kanssa päättyy supernolosti, esittää Neil toiveen – ja herää seuraavana aamuna todellisuuteen, joka on taianomaisesti kuin suoraan piirtämistään sarjakuvista. Sisarensa Jaclynin (A’zion) kannustamana, yhdessä bestiksensä Gilbertin (Harvey) ja naapurinsa Jimmyn (Wayans Jr.) kanssa uudestisyntynyt Neil syöksyy eeppiseen yöhön, jossa hänellä on vihdoin mahdollisuus olla supercool.

Elokuvan traileri ja valokuvat löytyvät elokuvan lehdistömateriaaleista. Linkit materiaaleihin ja infoihin ovat tämän tiedotteen lisätiedoista.

Kotimaan ensi-iltapäivän varmistumisesta ja ensi-illan alla järjestettävän lehdistönäytöksen ajankohdasta tiedotetaan heti, kun mahdollista.

Haastattelut järjestetään tapauskohtaisesti yksitellen mahdollisuuksien mukaan. Haastattelupyynnöt sekä mahdolliset toiveet lehdistönäytöksestä Helsingin ulkopuolella voi edelleen esittää elokuvan tiedotukseen.

VERTICAL ENTERTAINMENT

https://www.vert-ent.com/

YHDYSVALTOJEN LEVITYSUUTISOINTI DEADLINE HOLLYWOOD -MEDIASSA

SUPERCOOL ENSI-ILTA

Näillä näkymin ensi-iltapäivä on 11.2.2022

SUPERCOOL CAST & CREW

Ohjaus: Teppo Airaksinen

Käsikirjoitus: Ali Moussavi ja Olli Haikka

Rooleissa: Mm. Jake Short, Miles J. Harvey, Damon Wyans Jr., Madison Davenport, Odessa A’zion, Peter Moses, Iliza Shlesinger, Kira Kosarin, Will Meyers, Jonathan Kite, Madison Bailey.

Kuvaus: Cory Geryak
Leikkaus: Jussi Rautaniemi F.C.E.
Lavastus: Burns Burns
Pukusuunnittelu: Matalia Collazo
Maskeeraussuunnittelu: Jeong-Hwa Fonkalsrud
Hiussuunnittelu: Lauren E. Kelley
Sävellys: Jacques Brautbar
Äänisuunnittelu: Allan Fung
Casting: Tineka Becker, CSA

SUPERCOOL SYNOPSIS

Supercool on hulvaton action-komedia, jossa päähänpotkitut nörtit Neil (Short) ja Gilbert (Harvey) saavat viimein mahdollisuuden olla supercooleja. Parhaiden ystävysten seniorivuosi high schoolissa alkaa kuin mikä tahansa vuosi: Gilbert unelmoi suosiosta ja Neil toivoisi olevansa tarpeeksi cool deittaillakseen pitkäaikaista ihastustaan Summeria (Davenport).

Kun ensimmäisen koulupäivän kohtaaminen Summerin kanssa huipentuu supernolosti, esittää Neil universumille toiveensa olla cool – juuri taianomaisella hetkellä kellon lyödessä 11:11. Seuraavana aamuna Neil herää todellisuuteen, joka on suoraan hänen haaveidensa sarjakuvista. Sisarensa Jaclynin (A’zion) kannustamana uudestisyntynyt Neil syöksyy eeppiseen yöhön yhdessä Gilbertin ja naapurin Jimmyn (Wayans Jr.) kanssa tavoitteenaan herättää Summerin huomio.

Elinikäisen ystävyyden side Gilbertin kanssa venyy katkeamispisteeseen Jimmyn Porschen vauhdissa ja villien ideoiden siivittämiä vaarallisia tilanteita riittää. Bilettäessä pakoillaan milloin poliiseja, milloin rikollisia, mutta mikä tärkeintä: vihdoin Neilillä on tilaisuus olla supercool.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.