Tänään reality-klassikon paluu: historian isoin riita, pettämistä ja seksiä Meksikon rannoilla

MTV:n (Music Television) hittisarja Ex On The Beach palaa sunnuntaina ruutuun yhdeksännen kauden jaksoin. Viime kauden tuloksena nähtiin ensimmäinen Ex On The Beach -vauva, eikä draamalta vältytä tälläkään kertaa.

Mitä tapahtuu, kun kahdeksan villiä brittisinkkua suuntaa Meksikon auringon alle etsimään uutta rakkautta ja kohtaamaan kasvoja menneisyydestä? Ex On The Beachin yhdeksännen kauden osallistujien mukaan muun muassa kaikki asukkaat mukaan tempaava jättiriita, jossa sekä juomat että tuolit saavat kyytiä.

Kauden edetessä yksi jäsenistä menee puolestaan rannalle tapaamaan exäänsä vain tullakseen lähetetyksi kotiin. Yksi paikalle saapuvista existä hajottaa puolestaan samantien seitsemän vuotta kestäneen suhteen. Ronskeilta kohtauksilta ei myöskään vältytä, sillä asukkaiden mukaan ”shampanjaa virtaa joka paikkaan” ja petipuuhiinkin päästään – yksi aktiivinen pari jopa talon suihkutiloissa.

Jättisuosion keränneen ja suomalaisversionkin synnyttäneen Ex On The Beachin yhdeksännellä kaudella on luvassa aiempaa enemmän yllätyksiä, odottamattomia treffejä, riitoja ja rajuja paljastuksia. Uusia käänteitä peliin lisää se, että merestä ilmestyvillä ex-kumppaneilla on tällä kaudella enemmän valtaa kuin koskaan aikasemmin.

Ex On The Beachin 9. kausi alkaa sunnuntaina 19. elokuuta klo 22.00 MTV:llä. Sarjasta on tehty yhteensä 12 versiota ympäri maailman.

Ex on the Beachin 9. tuotantokauden uudet sinkut ja kauden ensimmäinen exä

Aaron Gill, 27

Manchesterilainen saliaddikti Aaron GIll treenaa kuutena päivänä viikossa ja kuvailee itseään lapseksi, jota on helppo hämmentää.

Alicia Bradon, 21

Alicia on entinen hengenpelastaja, jonka ura päättyi siihen kun työ pilasi hänen tekorusketuksensa. Nyt Alicia ei halua tyytyä pelkkiin kotikaupunki Essexin poikiin vaan laajentaa valikoimaa.

Bobby Ballard, 24

Bobby Ballard on voittajan hymyllä varustettu lontoolainen taidekauppias, jolla on taustalla kuuden vuoden on-off- suhde exänsä kanssa. Siitä lähtien Bobby on karttanut sitoutumista ja säikytellyt pois kaikki naiset heti kun he pääsevät liian lähelle.

Daisy Robins, 25

Chelsean tyttö Daisy kertoo tulevansa paremmin toimeen poikien kuin tyttöjen kanssa ja etsii deitiksi Chelsean kundia, joka pysyy mukana hänen vauhdikkaassa elämäntavassaan.

Josiah Miller, 20

Ibizan bilepoika Josiah on tehnyt läheistä tuttavuutta saaren tyttöjen kanssa työskennellessään Ibizalla. Nyt Josiah haluaa kuitenkin löytää tytön, jonka viedä kotiin näytille. Josiah vakuuttaa olevansa hyvissä väleissä kaikkien exiensä kanssa eikä ikinä pettäisi deittikumppaniaan.

Natalie Harris, 30

Natalie Harris on tuttu kasvo MTV:n The Valleys -sarjasta. Nataliella on paha tapa valita itselleen pojista pahimmat ja onkin joutunut petetyksi jokaisessa aiemmassa suhteessaan.

Rhianne Saxby, 22

Rhianne saattaa näyttää harmittomalta naapurin tytöltä, mutta on oikeasti kaikkea muuta. 22-vuotias Rhianne ei ole hyvissä väleissä exiensä kanssa ja ja myöntää, että on menneisyydessään muun muassa luonut feikki Instagram-tllejä sekä puhkonut exänsä autosta renkaat.

Zayn Soltan, 25

Promoottori Zayn kuvailee itseään kunnianhimoiseksi akateemikoksi, joka vain sattuu saamaan huomiota naisilta. Zaynin exät eivät tätä allekirjoita, vaan kuvailevat häntä peluriksi.

Bayley Jenkins, 22

Lojaaliksi itseään kuvaileva Bayley etsii suhdetta sinkkuelämän tilalle. Bayley on eronnut kuuden vuoden on-off- suhteesta, mutta myöntää että hän ja Bobby ajautuvat aina takaisin toistensa luo.