Super Cup saapuu Helsinkiin – C More välittää Olympiastadionin ottelutapahtumat ympäri maailman

Mestarien liigan tuore voittaja Real Madrid ja Eurooppa-liigan mestari Eintracht Frankfurt kohtaavat Helsingissä pelattavassa UEFA Super Cupissa 10. elokuuta. C Moressa otteluilta alkaa jopa kaksituntisella ennakkostudiolla. Ottelu esitetään myös MTV3-kanavalla.

liverpool-fc-v-real-madrid-uefa-champions-league-final-202122.jpg
Mestarien liigan voittoa keväällä juhlinut Real Madrid saapuu Helsinkiin.

Ensi viikolla jalkapallomaailman katseet kääntyvät Helsinkiin, kun UEFA Super Cup pelataan ensimmäistä kertaa Suomessa. C More lähettää ottelutapahtumat suorana loppuunmyydyltä Olympiastadionilta ja sukeltaa Helsingin kisatorien tunnelmaan. 

Ottelupäivänä, keskiviikkona 10.8., pitkä ennakkostudio käynnistyy C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More Sport 2 -kanavalla klo 20.00. Olympiastadionilla studiota luotsaa Peetu Pasanen ja lähetyksessä asiantuntijoina ovat Antti Niemi sekä Mika Väyrynen. Lähetyksessä nähdään myös kaksinkertaiset Super Cup -voittajat Jari Litmanen ja Sami Hyypiä. Klo 22.00 alkavan ottelun selostaa Tuomas Virkkunen. MTV3-kanavan katsojat hyppäävät mukaan lähetykseen klo 21.30 alkaen. 

Jo alkuviikosta kisatunnelmaan virittäydytään Super Cup Extra -ohjelman parissa. Maanantaina ja tiistaina puolituntiset jaksot esitetään C Moren lisäksi MTV3-kanavalla klo 22.35 alkaen. 

”UEFA Super Cup -sisältöjä on luvassa maanantaista lähtien, ja itse ottelun ympärille tuotamme ennätyspitkän studiokokonaisuuden. Jalkaudumme myös stadionin ulkopuolelle ja kaupungille, jotta katsojat saavat tästä ainutlaatuisesta tapahtumasta kaiken irti”, kertoo jalkapallon vastaava tuottaja Minna Korkka MTV:ltä. 

Jättiottelu Super Cup on arvoltaan, kansainvälisen kiinnostuksen osalta sekä tuotannon kokoluokassa suurimpia yksittäisiä otteluita, mitä Suomessa on järjestetty. C More ja MTV vastaavat ottelun kansainvälisestä tv-tuotannosta. 

”Olympiastadionille rakentuvaa tapahtumaa ja tv-tuotantoa on suunniteltu syksystä lähtien. Ottelun tuotanto on lähes Mestarien liigan finaalin kokoinen. Sen tekeminen on meille hieno haaste. Tämä tapahtuma on samalla täydellinen lähtölaukaus C Moren upeaan jalkapallosyksyyn”, avaa urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero MTV:ltä.

C Moressa kaikkien aikojen jalkapallosyksy

Huippujalkapallo jatkuu C Moressa heti Super Cupin perään, kun Espanjan La Liga ja Italian Serie A käynnistyvät. Kauden avauksen kunniaksi C Moressa seurataan 13. elokuuta pelattavia otteluita pitkän ottelustudion kera. Ennakkostudio AC Milan – Udinese -otteluun alkaa klo 19.00 ja heti ottelun jälkeen studio jatkaa seuraamaan Barcelonan ja Rayo Vallecanon kohtaamista La Ligassa.

Tiivistetyllä tahdilla pelattavan Mestarien liigan lohkovaihe potkaistaan käyntiin 6. syyskuuta alkaen. Syyskuun lopulla puolestaan Nations Leaguen otteluissa seurataan Euroopan huippujoukkueiden viimeisiä otteluita ennen marras-joulukuun taitteessa pelattavia jalkapallon MM-kisoja. 

Vuoden huipentavia MM-kisoja seurataan tiiviisti myös C Moressa. MTV ja C More esittävät Qatarissa pelattavista FIFAn jalkapallon MM-kisoista suorana yhteensä 22 ottelua.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.