Suositun Rantabaari-sarjan odotettu 3. kausi alkaa C Moressa 14.9

Suureksi yleisösuosikiksi kasvanut C More -alkuperäissarja Rantabaari saa tänä syksynä jatkoa kolmannen tuotantokauden jaksoin. Odotettu uutuuskausi nähdään yksinoikeudella C Moressa neljän jakson viikkotahdilla 14.9. alkaen. Uudella kaudella villiin kesänviettoon astelee mukaan uusia, pakkaa sekoittavia hahmoja ja suhdekuviot menevät entistä enemmän solmuun. 

Rantabaari on noussut vajaassa vuodessa C Moren katsotuimpien sarjojen kärkipaikoille. Sarjan koukuttavat käänteet ovat pitäneet fanit tiukasti otteessaan, joten kolmannen kauden alkua odotetaan erittäin hartaasti.  

Syyskuussa C Moressa alkavalla kolmannella kaudella kesänvietossa on mukana tuttujen hahmojen lisäksi uusia kasvoja, ja pakka menee sekaisin. Kuuman kesän rakkaudenkoukeroihin sekoittuu hyytävä mysteeri, kun menneisyyden tragedia heittää varjonsa Trissa-rantabaarin ja koko Taivallahden ylle. Jos jokin on varmaa, niin se, ettei kesän lopulla mikään ole ennallaan. Rooleissa nähdään muun muassa Johanna Puhakka, Sofia Arasola, Jaana Joensuu, Eric Barco, Matti Leino, Jaakko Mölsä, Aino Sirje sekä uusina kasvoina Mira Rastas, Ville Pidätys, Rami Farooq, Ilkka Olavi, Anni Grönberg, Jonas Saari ja Salatuista elämistä tutuksi tullut Hemmo Karja.

Tulossa 3. kaudella

Alissa ja Lola ovat tyhjän päällä kariutuneiden parisuhteiden vuoksi. Anssi puolestaan yrittää edelleen selvitellä edellisen kesän tapahtumia eikä pääse asioista yli. Pertun kujeileva veli Oskari astelee mukaan kuvioihin, mutta voiko häneen luottaa?

Suvi on vihdoin toipunut miehensä kuolemasta ja ihastuu, mutta millainen mies onkaan uusi komea tuttavuus Kapu? Lisäksi Eerolan siskosten serkku Minna saapuu Helsinkiin miehensä Tuomaksen ja lastensa kanssa, ja alkunsa saavat monenlaiset juonittelut ja houkutukset.

Kevyttä kesämeininkiä odottava Milo tutustuu turvapaikanhakija Salemiin, joka avaa hänen silmänsä elämän koettelemuksista. Ville vuorostaan palaa Saksasta aurinkoisen, mutta temperamenttisen Laran kanssa, mikä saa Jartsan varpailleen. Tänä kesänä on Rantabaarissa uutena työntekijänä aloittavan Janne Haukkalan vuoro kipuilla Jartsan kipakan luonteen kanssa.  

Lue lisää hahmoista täältä.
3. kauden videoesittely on katsottavissa täältä.

Rantabaari 3. kausi C More -suoratoistopalvelussa neljän jakson viikkotahdilla maanantaisin 14.9. alkaen. Jaksoja on yhteensä 40. Kaudet 1-2 ovat katsottavissa C Moresta kokonaisuudessaan jo nyt. 
Sarjan 2. tuotantokausi nähdään myös Subilla maanantaista keskiviikkoon klo 20 3.8. alkaen. Toisen kauden jaksot ovat katsottavissa myös mtv-palvelussa aina tv-esityspäivänsä aamuina. Myös 3. kausi nähdään myöhemmin MTV:n kanavilla.

Rantabaari-sarjan tuottaa MTV:lle Fremantle Finland.