Seikkailurealityjen kruununjalokivi saapuu vihdoin Suomeen

Maailmalla huippusuosittu I’m a Celebrity… Get Me Out of Here saapuu vihdoin MTV3-kanavan iltoihin. Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelmassa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas viidakkoon alkeellisiin ja äärimmäisiin olosuhteisiin kilpailemaan fyysisesti ja psyykkisesti vaativissa haastetehtävissä.

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here on maailmanlaajuinen menestys, seikkailurealityjen kruununjalokivi, jossa julkisuudesta tunnetut henkilöt matkaavat kauas keskelle viidakkoa, jossa he joutuvat asumaan puolitoista kuukautta hyvin alkeellisissa olosuhteissa.

Seuraavaksi I’m a Celebrity saapuu näyttävästi MTV3-kanavalle. Maailmalla huippusuosittua ohjelmaa on tehty lukuisissa maissa, esimerkiksi Isossa-Britanniassa jo 20 tuotantokauden verran, ja se on noussut ansaitusti ykköspuheenaiheeksi. 

Mitä tapahtuu, kun luksuselämän keskeltä äärimmäisiin olosuhteisiin viidakkoon heitetty joukko kuuluisuuksia joutuu itse hankkimaan ruokansa sekä erilaiset hyödykkeet leiriinsä kilpailemalla päivittäin uuvuttavissa, mutta myös hauskoissa haastetehtävissä? Tehtävät vaihtelevat fyysisesti ja psyykkisesti erittäin vaativista haasteista älyllisiin sekä iljettäviin tehtäviin, ja julkkisten tavoitteena on kerätä yhteistä hyväntekeväisyyspottia valitsemalleen kohteelle. Mikäli viidakon olosuhteet käyvät liian koviksi, on kilpailijalla on vapaus huutaa milloin vainOlen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!”, ja vetäytyä näin välittömästi pois kisasta. Viimeisessä jaksossa nähdään, kenestä kruunataan viidakon kuningas tai kuningatar.​

”MTV tuo Suomeen maailman kiinnostavimmat formaatit ja I’m a Celebrity kuuluu ehdottomasti must see -ohjelmiin. Ohjelman henki on hyvin hauska ja positiivinen – nimensä mukaan humoristinenkin, ja näitä tunnetiloja tässä haastavassa ajassa todella tarvitaan. Saapa nähdä, kuullaanko viidakkoleirissä joltakulta huudahdus: Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois!”, kotimaisten ohjelmien päällikkö Hanna Kortti MTV:ltä kertoo.

JUONTAJAKAKSIKKO JANNE KATAJA JA AKU HIRVINIEMI KOMMENTOI JA KANNUSTAA

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelman juontajina nähdään Janne Kataja ja Aku Hirviniemi, joiden tehtävänä on pitää katsojat kartalla kilpailun käänteistä. Juontajakaksikko kommentoi leirin tapahtumia omasta viidakkopuumajastaan ja kannustaa leiriläisiä parhaaseen mahdolliseen suoritukseen haastetehtävissä.

”Heittäydyn tähän ennennäkemättömään seikkailuun suurella innolla, ja mukana on onneksi paras aisapari”, Janne Kataja kertoo.

Juontajat kertovat olevansa innoissaan myös heidän mukanaan viidakkoon matkaavasta tunnettujen suomalaisten ryhmästä.

”Mukana on kansansuosikkeja hyvin erilaisilta aloilta, ja he pääsevät varmasti loistamaan erilaisissa tehtävissä – kukin omalla tavallaan. Näistä julkkiksista tullaan näkemään ihan uusia puolia”, Aku Hirviniemi lupaa.

Katso esimakua Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelmasta täältä.

Ohjelman esitysajankohta julkistetaan myöhemmin.

#olenjulkkis

Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -ohjelman MTV:lle tuottaa ITV Studios Finland.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.