Realitysuosikit palaavat C Moreen – seuraa Kardashianeita, O.C.n kotirouvia ja Chelsean seurapiirinuoria uusissa jaksoissa!

Suositut realitysarjat palaavat C Morelle uusin jaksoin syys-lokakuussa. Ensimmäisenä jatkuu realitytelevision klassikkosarja Keeping Up With the Kardashians. Lokakuussa jatkuvat Made in Chelsea ja The Real Housewives of Orange County.

Keeping Up With the Kardashians jatkuu C Moressa uusin jaksoin perjantaina 18. syyskuuta 18. tuotantokauden jälkimmäisen puoliskon merkeissä. Uusi jakso saadaan palveluun perjantaisin, eli vain päivän viiveellä Yhdysvaltojen tv-esityksen jälkeen. Kausi on sarjan kolmanneksi viimeinen, sillä Kardashianin perhe on ilmoittanut sarjan päättyvän 20. tuotantokauteen.

Keeping Up With the Kardashians jäi keväällä tauolle koronaviruspandemian vuoksi. Tulevalla kaudella tulemmekin näkemään, miten Kardashianin suuri perhe otti tilanteen eristäytymisineen vastaan. Pandemian lisäksi perhettä puhuttaa ainakin ex-pariskunta Tristan Thompsonin ja Khloé Kardashianin suhde. Khloén ja Tristanin suhteen uudelleen lämpenemisestä on ollut huhuja jo jonkin aikaa. Syttyykö rakkaus uudelleen entisen parin välille? 

Uusien jaksojen lisäksi C Moresta löytyy kaikki sarjan tuotantokaudet 3. kaudesta eteenpäin.  

The Real Housewives of Orange County jatkuu torstaina 8.10. – mukana uusi kotirouva 

The Real Housewives -sarjaperheen äiti, The Real Housewives of Orange County aloittaa uuden, 15. tuotantokauden torstaina 8.10. Tämänkin sarjan kimppuun päästään C Moressa vain vuorokauden viiveellä Yhdysvaltojen ensiesityksestä. Alkava kausi dokumentoi kotirouvien elämää helmikuusta elokuuhun 2020 itse kuvatulla materiaalilla.

Tuleva kausi seuraa aiemmilta kausilta tuttujen Shannon Storms Beadorin, Kelly Doddin, Gina Kirschenheiterin, Emily Simpsonin and Braunwyn Windham-Burken lisäksi uutta kotirouvaa, hiljattain pitkäaikaisesta miehestään eronnutta Elizabeth Lyn Vargasia, joka on valmis ottamaan uudesta elämäntilanteestaan kaiken irti ja pitämään hauskaa O.C:ssä.

Elizabeth on alun perin kotoisin Missourista, ja on pitkään haaveillut luksuselämästä rannikolla ja erityisesti Orange Countyssä. Muusta ryhmästä hän tuntee entuudestaan Kelly Doddin, sillä he ovat juhlineet jonkin verran samoissa piireissä.

Tulevalla kaudella:

  • Shannonilla on uusi poikaystävä ja uusi koti. Koronapandemia kiristää kuitenkin välejä uudessa suhteessa. Shannonin pelot käyvät toteen, kun hän ja hänen kolme tytärtään kaikki saavat tartunnan.
  • Kelly puolestaan on hiljattain kihlautunut Fox Newsin toimittajan Rick Leventhalin kanssa ja odottaa, että mies siirretään virallisesti Los Angelesin toimistoon. Hän ärsyttää muita rouvia lentämällä matkustuskiellon aikaan muun muassa New Yorkiin ja Miamiin.
  • Gina muuttaa yhteen poikaystävänsä Travisin kanssa, ja he hoitavat yhdessä perheen kuutta lasta. Myös Braunwynillä on kädet täynnä lastenhoidon kanssa, kun hänen on selvittävä seitsemän lapsen hoidosta ilman yleensä apuna olevia kodin- ja lastenhoitajia. Emily taasen pääsee toteuttamaan unelmiaan muodin saralla.

Made in Chelsea, uudet jaksot tiistaisin 6.10. alkaen

Lontoolaiset seurapiirinuoret pääsevät jälleen vauhtiin, kun Made in Chelsea palaa keväällä keskeytyneen 19. kauden jälkimmäisen puolen jaksoin C Moreen. Uusi jakso saadaan palveluun tiistaisin. 

Sarja jäi keväällä tauolle tilanteessa jossa:

  • Harvey Armstrong ja Emily Blackwell jäivät yhdessä koronaeristyksiin ja ovat nyt virallisesti pariskunta.
  • Love Island UK:n 4. kaudelta tunnettuuteen noussut Zara McDermott muutti yhteen Sam Thompsonin kanssa, mutta parin välejä hiertää yhä Samin ex-tyttöystävä ja ensirakkaus Tiffany Watson.
  • Ollie Locke ja Gareth Locke haaveilevat talvihäistä ja ovat hyvin rakastuneita, kuten ovat myös Binky Felstead ja Max Darnton
  • Verity Bowditch ja Tristan Phipps puolestaan ovat eronneet, ja Verity lähti koronaa piiloon maaseudulle parhaan ystävänsä, Made in Chelsea -kollegansa Amelia Mistin kanssa.

Keeping Up With the Kardashians uudet jaksot pe 18.9. alkaen C Moressa.
Made in Chelsea uudet jaksot ti 6.10. alkaen C Moressa.
The Real Housewives of Orange County uudet jaksot to 8.10. alkaen C Moressa.

Huom. Tuoreet realityjaksot ilmestyvät C Moreen ensin ilman tekstitystä. Suomeksi tekstitetty versio julkaistaan mahdollisimman pian.

Urheilusta ja sen seuraamisesta

Muistatko vielä Tukholman Globenin, se on nykyään Avicii Areena. Tai mitä tapahtui juuri Lahdessa, kun Red Bull juoksutapahtuma valtasi Lahden suurmäen? Nykyään tapahtumia on entistä enemmän ja valikoimat sen kun laajenevat – kiitos pitkälti aikuisten lisääntyvän vapaa-ajan ja nousseen elintason. Vai olisiko sittenkin Golf se sinun valintasi, ja sitä auttamassa ovat sitten erilaiset Golf-videot. Tässä kaikessa kehityksessä ja lisääntyneessä tarjonnassa myös vastuullisuus (sustainability) on noussut aivan uusiin otsikoihin.

Taloudenhallintaan apua ja uusia ajatuksia

Lainamarkkinat ovat myös laajentaneet palveluitaan, ja kuka tahansa meistä aikuisista voi hakea lainaa tai pikavipin netistä yhdestä palvelusta ja saada vastauksena useamman lainatarjouksen. Toisaalta myös lukemalla voi oppia lisää historiasta, jonka kautta kuitenkin lähes kaikki nykyajankin tapahtumat ovat selitettävissä. Ja jos sitten siitä talousrahasta jää ylimääräistä, niin ainahan naisena voi sitten shoppailla vaikka uusia vaatteita. Taloudenhallinnan ajatusten mukana tulevat helposti suunnitelmiin myös kierrättäminen ja oma hiilijalanjälki, kysymyksiä, joita pitää silloin tällöin miettiä.  Taloudenasioita ajatellessa ja suunnitellessa voi vastaan tulla paljon termejä joista ei ole aiemmin kuullutkaan, kuten annuiteetti ja tasaerä. Tai voihan tilanne olla sellainenkin, että olet tilanteessa missä tarvitset apua toiselta, tai sinä olet se, joka antaa apuja arjen raha-asioiden hoitoon toisen puolesta.

Valmistaudu syksyyn ja talveen

Kun kaikki liikuntasuoritteet ovat kalenterissa, ja oma talous tsekattu kuntoon, on aika tarkistaa auto syksyn kelejä varten, onhan renkaat kunnossa? Syksyn tullessa pitää koiranomistajienkin muistaa pari tärkeätä asiaa koiran kanssa ulkoillessa metsässä. Syksyn tullessa aurinkoiset päivät alkavat hetkellisesti ainakin vähentyä ja syksyn sateet tulevat, silloin voi välillä myös oma työmotivaatio laskea, mutta onneksi voi omalla ajattelulla löytää työmotivaation uudelleen. Toisaalta taas yrittäjät voivat syksyllä miettiä uutta ilmettä oman yrityksen ilmeeseen talvikautta ajatellen, sillä on taloudellinen tilanne maailmalla mikä tahansa, elämä ja liiketoiminta jatkuu kuitenkin.