Pitääkö olla huolissaan? -ohjelma riemastuttaa jatkossa sunnuntaisin MTV3-kanavalla

Pitääkö olla huolissaan? palaa vastaanottimiin kahdeksannen kauden jaksoin. Kansalaisten elämänlaadun parantamiseen pyrkivä paneeliohjelma on päässyt ansaitsemalleen ohjelmapaikalle viikonloppuun, ja suomalaisten huolia ruoditaankin vastedes 16. helmikuuta alkaen sunnuntai-iltaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Kätensä huolten loputtomaan saveen laittavat panelistit Kari Hotakainen ja Tuomas Kyrö tutun tirehtöörin Jenni Pääskysaaren luotsaamana. Miika Nousiainen on panelistina kauden ensimmäiset neljä jaksoa, ja kahdeksassa viimeisessä jaksossa huolia ratkomaan saapuu Pitääkö olla huolissaan? -panelistina debyyttinsä tekevä näyttelijä Pirjo Heikkilä.

Vakiopanelistien apuna jokaisessa jaksossa vierailee julkisuudesta tuttu kasvo. Neljän ensimmäisen jakson vieraina nähdään jaksojen esitysjärjestyksessä koomikko Jukka Lindström, tutkija Markku Jokisipilä, SuomenSupernanny Pia Penttala sekä toimittaja Paavo Teittinen. 
 

Uutena panelistina Pirjo Heikkilä

Miika Nousiaisen kanssa viestikapulaa vaihtava Pirjo Heikkilä kertoo olleensa otettu, kun häntä pyydettiin tuuraajapanelistiksi Nousiaisen kirjoitustauon ajaksi. ”Meillä tulee varmasti olemaan hauskaa! Panelisteina on niin hieno porukka. Heillä on tosin aika kovat paineet siihen, että tuuraaja viihtyy”, Heikkilä lohkaisee. Hän kertoo odottavansa innolla suomalaisten huolenaiheita – hieman liikaakin.

”Rakastan asioiden ruotimista, sellaista keittiöpsykologiaa. Saatan ottaa ihmisten huolet vähän liiankin vakavasti. Jopa niin tosissaan, että voisin alkaa soittelemaan heille ja järjestelemään heidän asioitaan. Eli ei kannata laittaa puhelinnumeroaan siihen huolen perään”, Heikkilä varoittaa pilke silmäkulmassa.

Katso uuden kauden videotrailer täältä

Pitääkö olla huolissaan? MTV3-kanavalla sunnuntaisin 16.2. klo 21 alkaen.

Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

#pitääköollahuolissaan

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelman MTV:lle on tuottanut Rabbit Films.