Päivä leijonan horoskooppimerkissä: 5 asiaa, joita kannattaa tarkkailla kuukauden aikana

Leijonan horoskooppimerkki on tunnettu anteliaisuudestaan. Tämä energinen, ylpeä ja kaikesta kiinnostunut tähtikartaston kuningas on todellinen itsevarmuuden ilmentymä. Leijona todellakin tuntee oman voimansa sekä arvovaltansa, eikä epäröi tuoda sitä esille. 

Mutta miten leijonan kausi voi vaikuttaa muihin tähtikartaston eläinmerkkeihin? Lue lisää Astral TV artikkelista.

Millä tavoin leijonan kausi tahdittaa elämäämme – huomioi nämä  asiaa

Leijonan kausi on tarpeellinen piristysruiske! Ravun haavoittuvaisuuden ja herkkyyden jälkeen Leijonan horoskoopin tuoma rohkeus ja ylpeys on tervetullutta vaihtelua. Leijonan energisyys on luonamme 22. heinäkuuta lähtien, aina 23. elokuuta saakka, jolloin voimme olla varmoja siitä, että asioita saadaan aloitetuksi ja tehdyksi, sekä itsevarmuus on korkeimmillaan.

Leijonan horoskooppi tahdittaa kesän todella alkaneeksi. Se on lämmin, innokas ja jopa riehakas aurinkomerkki ja tuo mukanaan: 

  • positiivisuuden,
  • itseluottamuksen tuulahduksen,
  • kunnianhimoisuutta, 
  • lojaalisuutta sekä
  • mukavuuden halua.

Leijonan horoskooppimerkki ja kausi on kuin lämmin auringonsäde, joka palauttaa jokaisen takaisin energiaansa, ja koskettaa luovaa puolta.

Usein leijonan kautena etsimme jotain uutta, jotain jännittävää, joka vie meidät parrasvaloihin. Huolimatta siitä, mikä tähtikartaston merkki olisi kyseessä. Jopa herkästä ravusta tai vetäytyneestä kalasta, voi löytyä leijonan kautena niitä ominaisuuksia, joita leijona horoskooppi kantaa.

Leijonan horoskoopin vaikutukset tähtikartaston merkkeihin

Oinas

Leijonan kausi pakottaa oinaan pysähtymään ja kysymään, kuka oikein olet? Ota huomioon sekä tarpeesi, että toiveesi. Toisaalta tarve on olla kotona, mutta toisaalta kaipuu oman, itsenäisen tien löytämiseksi on kova.

Härkä

Leijonan horoskooppi muistuttaa härkää löytämään kaikki mahdolliset keinot nauttia päivistä täydellä teholla. Huomioi suorapuheisuus, mitä haluat ja tarvitset. Ainoastaan näin tuet ihmissuhteitasi ja kehitystäsi.

Kaksoset

Leijonan kuukausi luo energisyyttä ja menoa. Kiire ei ole taakka, vaan tuo iloa ja talous myös kukoistaa. Valitse seikkailusi viisaasti äläkä aiheuta leijonan ärhentelyllä turhaa huomiota.

Rapu

Kauniita asioita, aistien aktivointia. Kaikki kaunis, sielua rauhoittava ylellisyys ja tuntemukset ovat pinnalla. Ruoki sieluasi rauhoittavilla keskusteluilla ja ota irti niistä kaikista suloisista asioista, joita elämässäsi jo on.

Leijona

Ota kaikki irti ajastasi! Nyt ei ole aika tylsistyä ja lekotella. Tee tilaa sellaisille asioille, jotka saavat energiatasosi nousemaan. Toisaalta tilalle saattaa tulla myös ärtyneisyys, jos vauhtia ei lopulta osaa hidastaa.

Neitsyt

Ota tämä aika huolehtiakseen itsestäsi. Anna itsellesi ylimääräistä rakkautta ja ota käyttöön ne rutiinit, jotka tyydyttävät tarpeitasi.

Vaaka

Tämän leijonan kauden teemana on oppia olemaan reilu ja rehellinen itsellesi. Ymmärrä voimasi ja toisaalta myös se, miten puhdistaa itsesi ja ihmissuhteesi.

Skorpioni

Keskity siihen, mitä olet oppimassa. Käy läpi niitä asioita, joita olet ymmärtänyt itsestäsi. Muistuta itseäsi siitä, kuinka tärkeää yhteys ja huolenpito ovat.

Jousimies

Leijonan kautena pysy leikkisänä ja ajattele avarakatseisesti. Kunnioita totuutta, jos haluat saavuttaa tavoitteesi. Luo pitkän aikavälin suunnitelma, jotta voit tarkastella mitkä asiat tarvitsevat päivitystä tai täysin uutta alkua.

Kauris

Ota vastaan kaikki se, mitä rakkaasi voivat opettaa sinulle. Käytä samalla hyödyksi leijonan horoskoopin anteliaisuus ja vie energiasi ihmissuhteiden työstämiseen.

Vesimies

Ole kärsivällinen äläkä anna leijonan energisyyden sekä malttamattomuuden hämätä. Älä kierrä hankalia aiheita ja käy lävitse ne asiat, joita elämä tuo esiin. Tämä kausi on tarkoitettu valoittamaan niitä muutoksia, joita olet aikaisemmin vuoden aikana käynyt lävitse.

Kalat

Ota omaksesi leijonan leikkisä luonne. Muista tasapainottaa saavutuksiasi työelämässä ja ihmissuhteissa, pysähtymällä ja kokemalla niiden tuoma ilo. Älä kiirehdi ja tarkkaile onhan päivästi täytetty sellaisella, jotka tuovat sinulle rakkautta.

Jos haluat nähdä miten leijonan kausi vaikuttaa horoskoppimerkkiisi, ota suunnaksi Astral TV, ja ota leijonan kuukauden energia ja voima omaksesi.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.