NFL-kausi huipentuu viikonlopun Super Bowl LVI -iltaan

NFL-kausi huipentuu jälleen Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattavaan Super Bowliin, jossa tällä kertaa kohtaavat Cincinnati Bengals ja Los Angeles Rams. Super Bowl -lähetys studioineen on katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa ja V sport+ Suomi -kanavalla.

Maailman katsotuimpiin urheilutapahtumiin kuuluva Super Bowl kerää pelkästään Yhdysvalloissa yli 100 miljoona katsojaa tv-ruutujen ääreen. Megatapahtuma on yhdistelmä huippu-urheilun tähtihetkiä ja maailman parasta viihdettä, mikä varmasti osaltaan selittääkin Super Bowlin valtavaa suosiota.

”Joka vuosi tammikuussa pudotuspelien aikana kuume nousee. Kun finalistit on selvillä, alkaa lähtölaskenta. Jännitys, odotus ja suoranainen hurmos nousevat tähtiin. NFL-fanille joulu, vappu, juhannus ja runon päivä osuvat yhteen pimeään, helmikuiseen Super-yöhön. Urheiluviihteen ruuvi on värien, valojen ja Eminemin, Dr. Dren, Mary J. Bligen ja kumppaneiden tähdittämän puoliaikashown myötä väännetty ääriasentoon. Mitä vain voi tapahtua ottelun aikana!”, lupaa Viaplayn NFL selostaja Mika Laurila.

”Cincinnati Bengals on nuori ja ennakkoluuloton joukkue. Perinne ei velvoita sitä mihinkään, sillä Bengals oli edellisen kerran näin pitkällä yli 30 vuotta sitten eikä se ole koskaan voittanut mestaruutta. Pelinrakentaja Joe Burrown viileys on johdattanut Bengalsin polulle, joka saattaa maanantaiaamuna johtaa aarteen luo. Bengals tuntuu vieneen monen sydämen pudotuspelien aikana”, Laurila jatkaa.

”Los Angeles Rams pääsee pelaamaan finaalin hulppealla, suorastaan absurdilla 5 miljardia dollaria maksaneella kotistadionillaan. Se on hankkinut kauden aikana lisää tulivoimaa riveihinsä ja luopunut samalla tulevista varausvuoroistaan. Voisi oikeastaan sanoa, että Rams on laittanut lähes kaiken kiinni siihen, että se voittaa mestaruuden tänä vuonna. Pelinrakentaja Matt Stafford yhdessä laitahyökkääjä Cooper Kuppin kanssa sekä yksi NFL-historian parhaista puolustajista eli Aaron Donald ovat otteillaan huolehtineet siitä, että Rams on ainakin paperilla tämän ottelun ennakkosuosikki”, spekuloi Laurila tulevaa ottelua.

Super Bowl lähetys alkaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 00:00 alkavalla studio-osuudella. Studiossa peliä alustaa studioisäntä Tuomas Melingin johdolla asiantuntijatrio Mika Laurila, Tomi Tiilikainen ja Miro Kadmiry, joka vei pelinrakentajana Suomen maajoukkueen EM-pronssille vuonna 2021. Ottelulähetys alkaa klo 01:00. Ottelun selostavat Mika Laurila ja Mikko Koikkalainen.

Yön ottelu studioineen on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport+ Suomi -kanavalla. V sport+ Suomi -kanava on Super Bowlin kunniaksi katsottavissa ilmaiseksi koko viikonlopun ajan.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.