Netflix ja 2021 – Outo vuosi

Mikäli olet aktiivinen Netflix käyttäjä niin mahdollisesti sinulla on yksi tai useampi lempisarja jota seuraat melko aktiivisesti. Voikin olla että tälläkin hetkellä odotat innolla lempisarjojesi uusimpia kausia mutta tämä vuosi tuntuu tuskallisen hitaalta sarjojen osalta. Netflix ja 2021 on ehkä tuskallisin yhdistelmä viihteen ystäville

Isoimpia hittisarjoja Netflix suoratoistopalvelussa ovatkin Witcher, Lucifer, You, The Umbrella Academy sekä Ozark. Näistä sarjoista jokainen on saamassa uuden kauden, ainakin jossain välissä. Tässäkin kuitenkin on useita ongelmia tänä vuonna, pääsääntöisesti pandemian aiheuttamat rajoitteet kuvauksille.

2021 onkin siis outo vuosi sillä kyllä niitä sarjoja on tulossa ja vanhojen sarjojen uusimpien kausien kuvauksia jatketaan mutta se on paljon hitaampaa sekä paljon vaikeampaa kuin normaalisti.

Onneksi kuitenkin Netflixin kirjastosta löytyy satoja tunteja muutakin viihdykettä jota voi katsoa sillä välin kun oma lempparisi on vielä tekeillä.

Yllä mainitsimmekin muutaman Netflixin tuottaman hittisarjan, nyt voisimme hieman kertoa kahdesta niistä, jos vaikka sinäkin eksyt niiden pariin mikäli et vielä ole.

Lucifer

Nimestä voi jo hieman päätellä mihin Lucifer liittyy. Jos veikkasit raamatullista langennutta henkilöä niin olet oikeassa, tavallaan. Netflixin Lucifer sisältää kyllä raamatullisia asioita kuten juurikin enkelit, demonit, aatamin ja eevan sekä taivaan ja helvetin mutta Lucifer ei ole ihan meidän raamatun paholainen. Sille on kaksi syytä miksei, ensinnäkin Lucifer kuuluu DC:n universumiin ja toisekseen hän on sarjassa kuvattu todella hyvänä tyyppinä.

Sarjassa näemme Luciferin ratkomassa rikoksia ja samalla myös omia ongelmiaan, oli ne sitten henkisiä tai fyysisiä. Koko sarja sekä sen käsikirjoitus on todella mestariluokan työtä ja ehdottomasti kannattaa hypätä sarjan pariin jos et ole vielä.

Witcher

Witcher on adaptio suositusta pelisarjasta, joka oli adaptio suositusta kirjasarjasta. Putositko jo perästä? Jos putosit niin et varmasti ole ainoa. Eli kyseinen sarja seuraa Witcher peleistä tuttuo hahmoa, Geralt Rivialaista joka on tavallaan palkkasoturi. Kylät, kaupungit, lordit ja kuninkaalliset usein kaipaavat hänen apuaan myyttisten hahmojen eroonpääsyssä.

Sarja sijoittuu ajalle ennen Witcher pelien aikaa jossa näemme miten Geralt ja Ciri tapasi ja miten ja miksi he vieläkin työskentelevät yhdessä. Todella fantastinen fantasiaseikkailu joka tietää milloin sen täytyy olla totinen ja milloin myös rennompi. Eli toiminnan ja huumorin ystäville tämä sarja on ehdoton suositus.

Netflix on siis edelleen täynnä kaikkea vaikka juuri sinun tai minun lempisarja olisikin vielä tuotannon alla. Lisää artikkeleita viihteen maailmasta löydät meiltä täältä.

Tämän artikkelin teille toi Carnival News.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.