MTV:n Bachelor 2022 -ohjelmassa nähdään kaikkien aikojen jännittävin käänne – naisten yllätykseksi Bacheloreita onkin kaksi!

Deittailuohjelma Bachelor 2022 saapuu MTV:lle tiistaina 1.3. klo 21 täysin uudistettuna. Bachelor 2022 -kausi alkaa perinteisesti yhden Bachelorin voimin, mutta pian mukaan liittyy toinenkin hurmaava Bachelor sekoittamaan pakkaa. Juontaja Mikko Parikka luotsaa myös Bachelor: Ruusun jälkeen -keskusteluohjelmaa, jossa puheenvuoro on naisilla.

Mikko Parikka (vas.) juontaa Bachelor 2022 ja Bachelor: Ruusun jälkeen -ohjelmia. Timo Harvey on Bacheloreista ensimmäinen.

The Bachelor on kaikkien aikojen ikonisin, pitkäikäisin ja tunnetuin deittailuohjelma, joka on synnyttänyt lukuisia rakkaustarinoita ympäri maailmaa. Rakkausrealityjen kunnioitettu veteraani on hurmannut katsojia vuodesta 2002 saakka, eikä menestystarinalle näy loppua: ohjelma on vuosi vuodelta kasvattanut suosiotaan ja tunnettuuttaan. Moni asia menee pois muodista, mutta rakkaus ei koskaan.

Ohjelmassa on aina seurattu yhden hurmaavan poikamiehen yritystä löytää rakkaus. Hän on päässyt deittailemaan juuri hänelle valittuja naisia upeissa puitteissa. Ruususeremonioissa Bachelor on jakanut ruusuja naisille, joiden kanssa hän on halunnut jatkaa tutustumista. Ruusutta jääneet naiset ovat joutuneet hyvästelemään Bachelorin ja lähtemään kotimatkalle, kunnes jäljellä on ainoastaan yksi nainen, jolle Bachelor on antanut viimeisen ruusun ja koko sydämensä.

Nyt formaattia on tuuletettu ja uudistettu isolla kädellä. Rakastetut elementit säilyvät, mutta mukaan tuodaan kaikkien aikojen puhuttavin ja jännittävin käänne, sillä naisten yllätykseksi Bacheloreita on tällä kertaa kaksi! Bachelor 2022 –kausi alkaa MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa ti 1.3. klo 21 perinteisesti yhden Bachelorin voimin, mutta pian mukaan liittyy toinenkin hurmaava Bachelor sekoittamaan pakkaa.

Perinteinen asetelma horjuu, kun naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja nyt myös Bachelorit joutuvat taistelemaan huomiosta ylläpitääkseen naisten kiinnostusta. Naiset pääsevät punnitsemaan, millaista miestä he itse ovat etsimässä ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän.

Ruususeremoniassa molemmat Bachelorit jakavat ruusuja rinta rinnan. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta tai vain heitä enemmän kiinnostavalta Bachelorilta. Mikäli yksi nainen saa ruusun molemmilta Bacheloreilta, voi se pahimmillaan tarkoittaa sitä, että useampi kuin yksi naisista joutuu lähtemään kotiin.

Jos aiemmilla kausilla on riittänyt draamaa ja romantiikkaa, niin nyt sen määrä tuplaantuu. Molemmat Bachelorit ovat mukana tositarkoituksella ja haluavat löytää itselleen Sen Oikean. He ovat komeita, älykkäitä, urheilullisia ja kohteliaita herrasmiehiä, joihin on helppo rakastua. Odotettavissa on suuria tunteita, ihastumista, intohimoa, pettymyksiä, mustasukkaisuutta, kilpailua, rakastumisen huumaa ja unohtumattomia hetkiä, jotka tarjoavat katsojalle pakoa arjen harmaudesta.

bachelor2022_mikkop_3_vaaka.jpg

Bachelor 2022 -ohjelman juontajana nähdään Mikko Parikka, joka tuli suurelle yleisölle tutuksi Salattujen Elämien Jirinä. Perhekeskeinen Parikka uskoo pystyvänsä tarjoamaan tärkeää tukea osallistujille heidän etsiessä rakkautta Bachelorissa ja tahtoo kannustaa esiintyjiä näyttämään tunteensa ja sukeltamaan syvään päätyyn.

ENSIMMÄINEN BACHELOR, TIMO HARVEY:Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32,on hurmaava sekoitus englantilaista charmia ja lappilaista lupsakkuutta. Valloittavan luonteen lisäksi hänellä on suuri sydän, joka sykkii romantiikalle.

Timo haluaa sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Hän on täysin kyllästynyt pinnalliseen deittailukulttuuriin. Sydämensä hän on valmis antamaan itsevarmalle, vakaasti omilla jaloillaan seisovalle naiselle, jolla on valoisa elämänasenne.

Timo arvostaa luotettavuutta, rehellisyyttä ja tahtoo puhua tunteista avoimesti parisuhteessa. Parin vuoden verran sinkkuna ollut urheilutoimittaja lähtee täysillä mukaan leikkiin. Uteliaana ja mieli avoinna hän odottaa kohtaavansa unelmiensa naisen.

Toinen Bachelor julkistetaan myöhemmin.

BACHELOR: RUUSUN JÄLKEEN -OHJELMASSA PUHEENVUORO ON NAISILLA

bachelor2022_ryhmakuva_naiset_bachelor_timo-harvey_005-1.jpeg

Bachelor: Ruusun jälkeen on keskusteluohjelma, jossa muistellaan mennyttä ja sanotaan mitä jäi sanomatta. Juontaja Mikko Parikka palaa ennennäkemättömiin hetkiin ohjelmaan osallistuneiden naisten kanssa. Vieraina ovat kyseisessä jaksossa pudonneet naiset, sekä muulla tavalla merkityksellisissä rooleissa olleet kuten he, jotka ovat päässeet treffeille. Ruusun jälkeen -ohjelmassa maksuttomassa mtv-palvelussa puheenvuoro on naisilla.

Ohjelmassa näemme pintaa syvemmälle ja kuulemme, mitkä ovat naisten keskinäiset suhteet. Ketkä tulevat toimeen keskenään ja keiden välille syntyy riitoja? Ketkä puhuvat pahaa toisistaan selän takana ja ketkä surevat sitä, kun läheinen ystävä ei saanut ruusua ja joutui lähtemään? Entä mitä naiset puhuvat Bachelorista toistensa kanssa ennen ja jälkeen treffien?

Bachelor: Ruusun jälkeen -ohjelmassa näemme naisista ronskimman ja rohkeamman puolen hetkinä, jolloin heidän ei tarvitse tehdä vaikutusta Bacheloriin. Luvassa on kateutta, turhautumista ja särkyneitä sydämiä, mutta myös ystävyyttä, hauskanpitoa ja rakkautta.

TUTUSTU OHJELMAN NAISIIN:

bachelor2022_promo_niina_dsc09121.jpeg

Niina, 33
Niina
on päämäärätietoinen ja omaa uraa luova sisustusarkkitehti. Hänelle on tärkeää oma tiivis ystäväjoukko, sporttinen elämäntyyli ja tasapaino kaikkineen omassa hyvinvoinnissa.

bachelor2022_promo_hanna_dsc09218.jpeg

Hanna G, 25
Hanna
on turkulainen yksityisyrittäjä, jolle perhe on erittäin tärkeä. Haaveena on joku päivä saada myös oma perhe, lapsiakin. Hanna nauttii vapaa-ajallaan urheilusta ja myös valokuvaus on lähellä sydäntä.

bachelor2022_promo_milana_dsc09396.jpeg

Milana, 25
Milana
heittäytyy mukaan kaikkeen uuteen ja löytääkin välillä itsensä uskomattomista paikoista! Hän janoaa uusia seikkailuja ja kokemuksia, eikä jää puheliaana Lapin naisena takuulla seinäruusuksi.

bachelor2022_promo_sanni_dsc09074.jpeg

Sanni, 24
Sanni
on omien sanojensa mukaan landeprinsessa, joka etsii edelleen Sitä Oikeaa. Sanni on hetkeen heittäytyjä ja hänen haaveenaan on oman biisin tekeminen. Yhden haaveen Sanni on jo toteuttanut ja se on omakotitalo maalla!

bachelor2022_promo_miia_dsc09343.jpeg

Miia, 30
Miia on sydämellinen aikuinen nainen. Hän on keskittynyt uran luomiseen myyntiassistenttina ja ehkä hieman vältellyt rakkautta, mutta nyt siihen tulee muutos. Miia on valmis rakastumaan ja löytämään elämänsä miehen!

bachelor2022_promo_sonja_dsc09547.jpeg

Sonja, 24
Sonja
opiskelee kätilöksi ja suhtautuu erittäin intohimoisesti valitsemaansa alaan. Maanläheisenä ja valovoimaisena naisena hän tavoittelee pyyteetöntä rakkautta, jossa jaetaan yhteisiä mielenkiinnonkohteita, kuten vaikkapa luonnossa liikkumista.

bachelor2022_promo_sofia_dsc09096.jpeg

Sofia, 23
Sofia
on valloittava energiapakkaus! Lapsirakas Sofia nauttii päiväkodissa pienten lasten kanssa puuhailemisesta ja potee vauvakuumetta. Vapaa-ajallaan hän rentoutuu urheilemalla paljon ja kaipaa arkeen rinnalleen huumorintajuista, tummaa ja tulista miestä.

bachelor2022_promo_salla_dsc09294.jpeg

Salla, 24
Salla
on todellinen lady! Hän viihtyy arjessa paremmin korkokengissä kuin lenkkareissa, mutta tyylikkään huolitellun lookin alla piilee seikkailija. Psykiatriseksi sairaanhoitajaksi opiskeleva Salla ottaa muut huomioon ja hänet hurmaa itsevarma, aidosti hyväsydäminen mies.

bachelor2022_promo_saana_dsc09493.jpeg

Saana, 37
Saana
on elegantti ja tyylikäs aikuinen nainen. Hän tietää, mitä tahtoo ja odottaa löytävänsä rinnalleen miehen, joka tuo hänelle tähdet taivaalta ja muistaa arjessa vaikka kukkasin. Saanalle on itsevarmana naisena tärkeää, että mieheltä löytyy karismaa.

bachelor2022_promo_katja_dsc09868.jpeg

Katja, 27
Katja
on upea, itsenäinen nainen, joka on herännyt viime vuoden aikana pohtimaan, mitä tahtoo tulevaisuudessa elämältään. Ammattitanssijana työskennellyt Katja työskentelee tällä hetkellä alusvaatemyyjänä. Sosiaalisesti lahjakas Katja ei jää sanattomaksi vaan hallitsee tilanteen kuin tilanteen valloittavalla karismallaan.

bachelor2022_promo_sari_dsc09367.jpeg

Sari, 27
Sari
on empaattinen nuori nainen, joka nauttii matkustamisesta. Rempseänä naisena hänet löytää vaikka moottoripyörän kanssa kurvailemasta. Sarin arkea hallitsee tällä hetkellä sisustussuunnitteluopinnot, mutta haaveena on ehdottomasti löytää rinnalle kumppani, jonka kanssa jakaa aktiivista arkea.

bachelor2022_promo_julia_dsc09250.jpeg

Julia, 28
Näyttävänä naisena Julia ei jää ilman huomiota! Julia nauttii aktiivisesta arjesta ja heittäytyy ennakkoluulottoman spontaanisti seikkailuihin mukaan. Hän arvostaa mahdollisen kumppanin lapsirakkautta ja tasavertaista arkea.

bachelor2022_promo_emilia_dsc09195.jpeg

Emilia, 27
Emilia
on rempseä parturi-kampaaja, joka kuvailee itseään kaikkien kaveriksi ja ilopilleriksi. Emilialla on takana pitkä tanssiura ja hän nauttii, kun elämässä on menoa ja meininkiä. Harrastuksiin kuuluu myös ratsastus ja eläinrakkaana Emilia toivoo, että tuleva kumppani jakaa saman innostuksen lemmikkeihin.

bachelor2022_promo_johanna_dsc09174.jpeg

Johanna, 23
Johannalta
löytyy sinnikkyyttä ja kunnianhimoa tehdä isojakin muutoksia; elämäntaparemontteja. Hänet löytää lenkkipolulta koiran kanssa ja Johanna on tuttu näky myös kuntosalilla. Tämä nuori nainen omaa tervehenkiset arvot ja elämäntavat ja arvostaa kumppanissa tiettyä itsevarmuutta ja huumonrintajua.

bachelor2022_promo_henna_dsc09314.jpeg

Henna, 28
Luonnonkaunis, pisamin koristeltu Henna viihtyy luonnossa ja liikunnallinen elämäntapa on lähellä ensihoitajaksi opiskelevan naisen sydäntä. Henna pitää arvossaan oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä ja toivookin näitä ominaisuuksia tulevalta kumppaniltaan.

bachelor2022_promo_sanni_s_dsc09883.jpeg

Sanni S, 25
Sanni S. haaveilee omasta asunnosta, jossa voisi tulevaisuudessa viettää aikaa oman perheen kanssa. Sanni arvostaa parisuhteessa luotettavuutta ja rauhallisena ihmisenä hän arvostaa ihan tavallista arkea. Hän odottaa kumppaniltaan luotettavuutta ja että kumppani tietää, mitä elämältään haluaa.

bachelor2022_promo_jenna_dsc09448.jpeg

Jenna, 33
Jenna kokee, että osallistuminen Bacheloriin on kohtalo ja tähän mahdollisuuteen piti ehdottomasti tarttua. Sosiaalisesti lahjakas Jenna nauttii työstään kahvilassa, mutta tavoitteena on tulevaisuudessa ammatti hyvinvointialan parissa.

Katso esimakua Bachelor 2022- ja Bachelor: Ruusun jälkeen -ohjelmista täältä.

#Bachelor2022 

Bachelor 2022 alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ti 1.3. klo 21. 
Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa mtv-palvelussa ti 1.3.

Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Bachelor 2022- ja Bachelor: Ruusun jälkeen -ohjelmat MTV:lle tuottaa Warner Bros. International Television Production Finland.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.