Mitkä ovat tämän vuoden joulunaikaan parhaat elokuvat & sarjat?

Suoratoistopalvelut ovat ottaneet viihteessä suuren roolin ja uusia toimijoita ja palveluita on yhä enemmän saatavilla. Näiden palveluiden suosituinta antia ovat sarjat, joita suoratoisto palveluntarjoajat rahoittavat ja tuottavat itse. Suosittuja elokuvia ja sarjoja ilmestyy koko ajan lisää, joten voi olla vaikea valita, mistä aloittaisi katselun ja minkä suoratoistopalvelun valitsee. Lue seuraavasta kauden suosituimmat sarjat ja palvelut.

Jos sinua epäilyttää palveluntarjoajan valinta, voit helpottaa päätöksentekoa tutustumalla toisten käyttäjien palautteisiin suoratoisto palveluntarjoajista ja lukea niistä ReviewsBirdiltä. Valintaan voi tietenkin vaikuttaa suuresti myös sarja elokuva, josta on kuullut ja jonka haluaa katsoa. Katsotaan, mitkä ovat tämän joulunajan suosituimmat julkaisut, joita ei kannata missata.

Parhaat jouluelokuvat 2022

Joulutunnelmaan pääseminen tarkoittaa koristelua, ruuanlaittoa ja lahjojen ostoa mutta lomien aikana halutaan myös rauhoittua ja pitää hauskaa. Suomalainen joulu pitää yleensä sisällään myös elokuvien katselun lähimmäisten kanssa. Tässä katsottavaa joululomalle:

Spirited (Apple TV)

Perinteisen joulutarinan uudelleen filmauksessa pääosassa oleva komedia kaksikko Ryan Reynolds ja Will Ferrell tarjoilevat hauskan version jouluisesta tarinasta. Will Ferrell esittää nyky joulun henkeä mutta sen sijaan, että hän auttaisi Ryan Reynoldsia eli Scroogea korjaamaan omat virheensä, on joulun hengen analysoita omat menneet, nykyiset ja tulevat joulut. Tältä elokuvalta voi odottaa hauskoja hetkiä, musikaalisia esityksiä ja paljon muuta.

A Christmas Story Christmas (HBO Max)

Tämän jouluelokuva sarjan kolmas osa kertoo Parkerin perheen joulusta, joista ensimmäinen elokuva julkaistiin 80-luvulla. Nyt aikuiseksi kasvanut Ralphie palaa kotiin äitinsä luokse perheensä kanssa ja joutuu järjestämään joulun tänä vuonna itse. Kaikki ei mene kuitenkaan putkeen ja joulun järjestäminen osoittautui hieman hankalaksi tehtäväksi. Elokuva sijoittuu 70-luvun aikaan ja komedia luo hauskaa joulun tunnelmaa, jonka voi katsoa koko perheen voimin. 

Suositut sarjat

Vaikka yleisesti joulusarjoja ei ole olemassa sarjoja julkaistaan jouluna ja loppuvuodesta runsaasti. Tämän hetken kaikkein kiinnostavimmat sarjat viihdyttävät ja kiinnostavat monia sekä niissä riittää katsottavaa koko joulun ajaksi. Jos et ole vielä ehtinyt tutustua seuraaviin kuumiin sarjoihin, kannattaa se tehdä viimeistään nyt.

Paper Girls

Suoratoistopalvelu Primella kesällä julkaistu Paper Girls seuraa viimeisten vuosien aikana ilmestyneen Stranger Things sarjan jalanjälkiä. Tässä sarjassa 80-luvun teinit joutuvat keskelle aikamatkailu sotaa. Tämä on mielenkiintoinen sarja ja varmasti, jos Stranger Things kiinnosti, kannattaa katsoa tämä sarja.

The Sandman

Netflixin yksi uusimmista sarjoista, joka on yliluonnollinen sarja, joka perustuu samannimiseen sarjakuvaan. Sarja kertoo unten velhon vapautumisesta ja hänen matkastaan, kun hän etsii kadonneita esineitään, jotta voisi palauttaa kaikki voimansa takaisin.

House of Dragons

Super suositun HBO:n Game Of Thrones sarjan jatkosarja House of Dragons kertoo ajasta ennen Game of Thrones tapahtumia. Sarjassa on huikeita tapahtumia, lohikäärmeitä ja juonenkäänteitä, joita todellakaan kannata missata. Jokainen GOT fani nauttii varmasti tästä sarjasta koko loman ajan. 

The Lord Of The Rings: The Rings of Power

Taru Sormusten herrat elokuvat olivat yksi suosituimmista elokuva sarjoista kautta aikojen. Nämä elokuvat ovat saaneet nyt jatkoa sarjan muodossa, kun The Ring Of Power sarja porautuu aikaa tuhansia vuosia ennen Hobitti elokuvia. Sarjan ensimmäinen kausi on saatavilla Prime suoratoistopalvelussa. 

Perinteiset jouluelokuvat

Jouluun kuuluu myös monia perinteisiä elokuvia, joita voi katsoa koko perheen voimin. Näitä voivat olla Disneyn jouluelokuvat, yksin kotona elokuvat tai muut tutut elokuvasarjat, jotka näkyvät monesti suoraan televisiosta. Perinteiset elokuvat, jotka kannattaa ainakin katsastaa jouluna ovat muun muassa:

  • Yksin kotona
  • Grinch
  • Die Hard
  • Joulupuu on kärvennetty
  • Joulutarina

Lisäksi lähes jokaisella suoratoisto palvelulla on omat joulukategoriansa, joista löytyy huima määrä katsottavaa joulun ajaksi. Tällä tavalla voi koko lomasta nauttia elokuvien tai hyvien sarjojen parissa. Ota siis hyvä asento sohvalla, kerää koko perhe yhteen ja ala nauttimaan hyvästä viihteestä.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.